gyurcsányt 2006-ban megválasztották, másrészt a botrány kirobbanását követően bizalmi szavazást kért maga ellen. az mszp elzavarhatta volna. nem tette. Fekete-Győr egy ilyen szavazáson bukott.
Nem kell kombinálni. Akkor nem tudtak olvasni azt a pár embert leszámítva, manapság meg ugyanolyan arányban funkcionális analfabéták. Mindig mondtam, visszaellenőrizhető, amikor valamit nem csinálsz amit kéne, annak következménye lesz.
Értem. Mivel akkor még nem volt Pegasus szoftver amivel lehallgathattak volna, így rákényszerítettek hogy:
- garantáltan vétkezz, majd
- ezt valld is be magadtól (gyónd meg az illetékes helyen), ne kelljen már nyomozgatni utánad.
Na látom te már kapirgálod
10 parancsolatot csak Jézus tudta betartani maradéktalanul és senki más
Ember soha de soha nem fogja tudni . Itt jött képbe Jézus Krisztus (más néven a megváltó )
És nem is arra adatot hogy meg tudjuk tartani mert az lehetetlen
Hanem bűnös mivoltunkra akart rámutatni vele Isten és hogy ha rájövünk erre,akkor kérjük a megválót (Jézus) és segítségével igazodunk meg
Katolikus egy ház meg úgy jött létre, hogy adót a biblia és mivel nem tudták megtartani ezért emberi dolgokat kezdtek bele szőni ami valamivel jobban betartható lett volna . De csak pont annyira hogy a embereket megtévesztve végén nem Istenhez vitték a dolgaikat hanem Pl katolikus egyházhoz . Következő kép ,gyónjál ,mondj tíz miatyánkot a ha rossz voltál ....................... ilyen hasonló teljesítmény központú farizeusi dolgokat . Ezáltal elkezdtek hatalmat gyakorol a emberek és most meg is érkeztünk a jenbe 😁 nagy vonalakba
A válasz maga a fogalom.
Hagy ne fejtsem ki, ha nem ismeritek, elolvassátok a neten.
Túl fáradt vagyok most oldalakat írni azért csak, hogy legyen mibe belekötni. Ez van….
Hiteles 7 gyerekes konzervativ jobberkent? 😆