Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha,akkor a messias miert az ő komcsi programjukat valositja meg?
Hiteles 7 gyerekes konzervativ jobberkent? 😆
De sajnos az MSZP-ben jobb nők vannak, mint a DK-ban. 😂
Egyszerű példa: Demokratikus Koalíció egy szociálliberális elveket valló párt (az elvek nem egyenlők Fletoval 😂)
Így érthető?
Elnézést így már jogos a rendőrterror 😒
Keves. Csuklobol le kellett volna mondania.
Szegény Ini mikor tükörbe néz, mégis mi másra gondolhatna? 😆
ini csak kérlek nem mond hogy a majomtól származunk 😂 😂 😂
Ja és nem is rokonom 😂 😂 😂
http://youtu.be/1aHl9eOg9fg
gyurcsányt 2006-ban megválasztották, másrészt a botrány kirobbanását követően bizalmi szavazást kért maga ellen. az mszp elzavarhatta volna. nem tette. Fekete-Győr egy ilyen szavazáson bukott.
Össze foglaltad a katolicizmust 😁 👍️
Nem kell kombinálni. Akkor nem tudtak olvasni azt a pár embert leszámítva, manapság meg ugyanolyan arányban funkcionális analfabéták. Mindig mondtam, visszaellenőrizhető, amikor valamit nem csinálsz amit kéne, annak következménye lesz.
a zsidó teremtésmitológia az én számomra ugyanannyira megmosolyogtató mint a többi.
https://mek.oszk.hu/00100/00192/html/
Értem. Mivel akkor még nem volt Pegasus szoftver amivel lehallgathattak volna, így rákényszerítettek hogy:
- garantáltan vétkezz, majd
- ezt valld is be magadtól (gyónd meg az illetékes helyen), ne kelljen már nyomozgatni utánad.

Ravasz! 😆
Ez van.
Persze.
Na látom te már kapirgálod
10 parancsolatot csak Jézus tudta betartani maradéktalanul és senki más
Ember soha de soha nem fogja tudni . Itt jött képbe Jézus Krisztus (más néven a megváltó )
És nem is arra adatot hogy meg tudjuk tartani mert az lehetetlen
Hanem bűnös mivoltunkra akart rámutatni vele Isten és hogy ha rájövünk erre,akkor kérjük a megválót (Jézus) és segítségével igazodunk meg
Katolikus egy ház meg úgy jött létre, hogy adót a biblia és mivel nem tudták megtartani ezért emberi dolgokat kezdtek bele szőni ami valamivel jobban betartható lett volna . De csak pont annyira hogy a embereket megtévesztve végén nem Istenhez vitték a dolgaikat hanem Pl katolikus egyházhoz . Következő kép ,gyónjál ,mondj tíz miatyánkot a ha rossz voltál ....................... ilyen hasonló teljesítmény központú farizeusi dolgokat . Ezáltal elkezdtek hatalmat gyakorol a emberek és most meg is érkeztünk a jenbe 😁 nagy vonalakba
A válasz maga a fogalom.
Hagy ne fejtsem ki, ha nem ismeritek, elolvassátok a neten.
Túl fáradt vagyok most oldalakat írni azért csak, hogy legyen mibe belekötni. Ez van….
...hogy nem kaptunk választ.
? 😂
Hát... meg is nemlepődöm.
Nem teszed a kirakatba.
Nabazmeg.... 😂
Google a barátotok 😂 elolvassátok, értelmezitek… menni fog 😂
Na, erre én is kíváncsi vagyok - mármint a péntek esti pszichoanalízisemre.... 😆
Mármint a komcsi, a lippsi és a szociállippsi között?
És mi?
Pontosabban Bogyó esetében ez miben nyilvánul meg?
Belépek a vudu egyházba, és kábelneten küldöm a rontást! 😂
Igen… van különbség a liberális és a szociálliberális gondolkodás között…