Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blankolt farkú fidesznyik. 😂
Ven geci komcsi. 😆
Elvakult a vágottbagó füstyitű! 😆
Mert pár hete ez volt a kormány "szlogenje" a tervezett minimálbér-emeléssel kapcsolatban....
a minimálbért miért hasonlítod össze az átlagbérrel?
közel sem egy a kettő
Ez csak úgy....
rafinált az almás, meg geci is már egy ideje töltőt se ad a telefonhoz csak kábelt
minőség.....
a gorilla fasztudja hányas üveg már össze vissza van baszva az ájfón 12 mobilon
kulcshoz sosem ért, pénzhez sem, maximum a farmeren a patent belső részéhez
ráadásul az sw olyan mértékben elbassza a fényképeket(10 től felfelé fos mind) hogy egyik másik konkrétan rémes
gyerek kezdi mondogatni ez volt az utolsó almás kütyü amit vett, ha nem teszik rendbe a foto részt
Megint kezded...
ENNYIVEL támogatta, de tedd már mellé, hogy közben mennyi értéket állítottak elő.
A cigány felzárkóztató programok ennek a többszázszorosa lehet, tíz év alatt száz- vagy akár ezermilliárdok, és a haszna? Szerintem a nullához konvertál.

Elég visszatettszó az, hogy te csak az egyik oldalt mutatod be, de a másik- vagy harmadik oldalt, amik alapján tényleg véleményt lehetne mondani, azt simán lefelejted.

De helyetted rendet teszek a fejekben, ha elolvasod és tudod értelmezni, akkor talán a tiédben is:
a Swiss Kft 1987-ben alapult, tehát véletlenül sem írhatod, hogy patás haverjai csinálták volna direkt pénzlopásra, az utolsó beszámoló szerint a nettó árbevétel 26 milliárd forint, vagyis így- és ezzel számolva 260 milliárdot (nettóban) termel meg.
A magyar állam ehhez adott 2,5 milliárdot. Szerinted pont erre volt szükségük az életben maradáshoz és hogy ellophassák?
151 fő a létszám, a nekik esetlegesen bedolgozókat nem is számolva.
A szegényes fantáziád sajnos nem engedi végiggondolni, hogy az a fejenkénti átlag 700 ezer forintaz NEM FELTÉTLENÜL bérjellegű támogatás, hanem mondjuk öltöző, vizesblokkok, szociális helyek, munkaruha, szerszámok, stb. bővítésére megy el RÉSZBEN...

Szóval hisztizni, provokálni, csak szépen okosan ha lehet kérnem. lehet, hogy itt a szövegedet sokan beveszik, csak nem mindenki.
De nem baj, ha nem értesz hozzá és azt hiszed, hogy a támogatás fullban munkabérre és járulékra megy, csak legalább ne írd le gondolkodás nélkül, ha képes vagy a hallgatásra is.
Na... AZ a szekta. :)
Vegyél hozzá törlőrongyot: https://index.hu/kulfold/2021/...
Elvileg a litvánom mondták,konkrétan litván miniszter.Akik pont fasirtban vannak a kínaiakkal.De itt a mobilarénás ipse elmondja hogy ez az opció a kínai belpiacosokra igaz.Elméletben lehet hogy a nagy testvér átkattint valamit és mehet a világon mindenhol,de gyakorlatilag hülyeség.
Ha még le is menti,ha kiváncsi a kutyás és ducatos szenvedésre nézze,ha a hülye vevőkkel és szállítókkal cívódást esetleg a lökött motorosokkal netezést nézik szivük rajta,nem foglalkoztat,őket meg tuti untatja.
A videóban elmondja,viszonylag értelmes bár sokat beszél.
Maga a telefon kurvajó,jól néz ki,az előző szintén,csak a bökkenő hogy valahogy 12v került rá és azt nem szerette.Így gariban visszafizették az árát. 😆
Az új 40 g al könnyebb,így több a videó tartalom fogyasztási ideje kézfáradás nélkül.Meg picit jobb az akku,picit gyorsabb a proci,2gb al nagyobb a memória.
És 27e-el drágább.

http://youtu.be/XQANTp220-Y
Ez az, amire mondták a vlogosok, hogy automatikusan ad minden adathoz hozzáférést a kínai elvtársaknak és ezt ne vegye meg senki? 🤔
Simán.Bár most szermányoltam az alza kontójára a mi10 5g helyett egy mi11 5g-t.
Szóval egyenlőre örülünk vincent van. 😆
írigy 😂
Mondjuk neked aki ingyen kapja az ájfonokat nem is adtam volna. 😆
Most hallottam, hogy azért voltak olyan kevesen a Hősök terén, mert az IMDB-n kellett az Elkúrtukra nyomatni az egyeseket ezért nem értek rá a népek megünnepelni a nagy összeborulást. 😂
gyereknek a múlt évi bevétele kb negyedére csökkent, semmi kedvezmény
30-70 ezer havi bevétel mellett ugyanúgy 50 ezer volt a járulék
nagyjából nullás volt az év
idei év kb fele lesz mint a vírus előtt volt
már ha nem szopatják be a rendezvények eltörlésével
Így is csókos…. 😂 én egy fillért sem kaptam a munkahely védelem című fosztogatáskor 😂
miért is lennél támogatva? így is teli vagy zsetonnal
Szerintem hiba volt.
ha azt vesszük idén magánszemélyként több pénzt kaptam az államtól mint cégként(kezeit széttáró) autótámogatás, családi otthonteremtési program ez 5,5 m. Szerintem nem cél a kisvállalkozások megmentése baromira le vannak sz.rva.
744 ezer de szerintem ez bruttó bér (kezeit széttáró)
Mi kisvállalkozóként rengeteg pénzt kapunk.(meghajlós) A kovidig az év világon semmit. (Van cégünk ami 1946 óta működik)
A kovid 1 lezárásba kaptunk az alkalmazottak után 9 hónap alatt kb. 3 m ft-ot ami nagyjából a hideg vízre sem volt elég, majd a 2 lezáráskor arra az ígéretre, hogy semmi járulékot nem kell utánuk 2 hónapig fizetni na arra kaptunk 600 e Ft-ot 😂 Na azóta nincs is 11 alkalmazott(gondolkodós)
Ahh,nézem a dűnét,jobb mint amit az ipse er. 😆