Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apai nagyanyámnak 180-200 körül volt a vérnyomása évtizedeken át, és semmiféle gyógyszert nem volt hajlandó szedni rá. Agyvérzésben halt meg szegény - 93 évesen.
Változtatják az étékeket. De egyébként is a sok ember átlaga amiben vannak jól eléldegélő szélsőségek is.
Ez kb 10-15 éve lehet így
Előtte már magasnak számított
Csak most már kb mindenkinek magas lenne
Hát direkt megnéztem tuti vérnyomáskalkulátoros oldalakon, 135/85-ig 50 év felett frankó.
Amúgy ez kicsit magas ha nem vagy dagadt
Nekem is kb ennyi 132-137 között van szinte mindig
140 ig tartják normális magasnak de csak a dagadtaknál....

Amúgy biciklizés közben mindig 140 felett volt, de a szívverés volt csak a durva, egyszer teszteltem hogy maxi tempó kb össze rogyásig, ekkor 170 felett volt a szívverés
Ezt vette a nej magának.
Majd 54 évesen?
Szerintem 85-ig említésre sem méltó a probléma, így magas normálnak mondják.
Lidlis......már kinában.beállitották erre az értékre 😁
A diasztolés (a második érték) picit magas, de amúgy rendben. 😆
/70 jobb volna...
Te csak ne vigyorogj!
😂
Foni,addig jar a korso a kutra mig nem basszak lapattal homlokon. 😆
A kedvedért megmérem...
Dehogynem fognak: neked is alacsony a vérnyomásod, és ide jársz felbaxni magadat! 😍
Ne hülyéskedj...
Te nem megkérdőjelezel... Te egy cikkből kiragadsz egy baromságot és azt rosszindulatú sejtésekkel tetézve próbálod a többieket provokálni?
Nem látod, hogy a Bogyó hülye cikkei sem fognak itt senkin?
A rosszindulatú, sejtéseid alapján kérdezed, hogy a képzelt világodnál nem lehet-e jobbat csinálni?

A kiképzőközpontban kicsit jobban is figyelhettél volna.
Hááát, mondom én hogy ügyesek 😅
Én végeztem, csak nem kaptam válasz:
"Tehát szerinted is szárnyal az ország! Előzzük Ausztiát kanyarban, mindenhol megfelelő mennyiségben állnak halomban a millák, és simán tudunk segíteni olyan cégnek is akinek per-pillanat nincs rá szüksége!"
Igen/nem!
Lefordítanád mit írtál, mert nem biztos hogy értem? "Ige, a tefajtád ez a fajta, és pont a tefajtád az, hogy még azok a jelenlegi kormányra szavaznak, akik esetleg valami személyes indok miatt amúgy nem tennék azt.
Pont a tefajtád."
De megpróbálom! Szóval mivel megkérdőjelezek bizonyos dolgokat, esetleg felvetem hogy lehetne jobban is, ezért a kötekedésem és kétségeim miatt a kormány iránt sérelemmel bíró egyén is inkább elmegy és húz egy x-e a fideszre?!? Miattam, ja bocs a fajtám miatt?
Neeeem, inkább elengedtem... 😀
Kérlek, hagyd már ezt a hülye lózungot. Most vagy végigviszed a teáltalad felvetett problémát, vagy be le kezdj.
Ige, a tefajtád ez a fajta, és pont a tefajtád az, hogy még azok a jelenlegi kormányra szavaznak, akik esetleg valami személyes indok miatt amúgy nem tennék azt.
Pont a tefajtád.
(Olvasd el Morvai magukfajták-magunkfajtákról szóló véleményét. Ott választ kapsz MINDENRE is.)
Nalad bejott. 😆
De meg hogy. 😆
Szerintem is hagyjuk! Aham a kormány megvásárolta... Hát tud előnyös üzletet kötni, azt észrevettük!
Tehát szerinted is szárnyal az ország! Előzzük Ausztiát kanyarban, mindenhol megfelelő mennyiségben állnak halomban a millák, és simán tudunk segíteni olyan cégnek is akinek per-pillanat nincs rá szüksége! Több kérdésem nincs...
Amúgy milyen is az én "fajtám"?
Szóval fajta vagyok...
Erre mondtam hogy viktorkirályék nagyon értenek ehhez... "oszd meg és uralkodj" Hogyan gyűlöld a másikat, esetleges ellentétes véleménye miatt... stb.
Nem vagy elég pozitív, 2026-ban az újraválasztást kell ünnepelni, ami a 2022-es választást követő második jóoldali kormányt követi.
(Mármint 2022 után csakis a rendes emberek lesznek kormányon.)
Számolhatjuk ezerféleképpen, de a Bogyó által kedvesen idekopizott képen látható hazugságok miatt kénytelenségek miatt így számoltatott a sumákság.
""...nem lett volna ennek jobb helye Magyarországon értelmes, átgondolt helyen? ""

A tefajtádnak tök mindegy, hogy mibe-hová költötték volna, nektek akkor sem, semmi sem tetszene.
Pontosan te adod a bizonyítékot erre, hiszen én pont és CSAK azt cáfoltam (próbáltam), amit te kiragadtál és még azt is elferdítve, te meg erre, hogy jó, de ne is azzal foglalkozzunk, hanem azzal, hogy ezen mennyi inkubátort lehetne venni (ha érted a célzást.)

Amúgy azért egy problémádra válaszolok, mert nem erre van szüksége a cégnek, de így a kormány megvásárolta azt, hogy 10 évig annak a 151 embernek lesz munkája. Meg a cégből adóbevétel, de ezt most hagyjuk is.

Ennyit a fajtádról.
84es film, 2021 ben nézve elég béna effektekkel, na de majd 40 éves film, 40 éves filmek többségétől sokkal jobbak ezek az effektek, még a mai napig nézhető történet
se nem túl nyálas se nem túl akcióhősös, nincs benne 3 tonna felesleges cgi