Azt azért halkan megjegyezném, hogy az első világháborút (meg a másodikat is... ) akkori hozzáértő, JOBBOLDALI kormányaink miatt vesztettük el. Így Erdélyt is. Csaxólok....
Pont az ilyenekert,mrg a tomeges birkazas,hulyezes,mas velemeny igoralasa miatt a billego szavazo aki esetleg fidesz szavazo volt aszongya a kurva anyadat,es behuzza ujra. 😆
Ez más téma, ezt gondolom én nagyjából is. De akkor elvenném.attol is aki nem életvitelszerüen él itt. A kettös állampolgárság is elég kétélü. Szóval ebben nehéz igazságosan dönteni, ráadásul a kint élők nyilván arra fognak szavazni ha lehetöségük van, aki.az érdekeiket és a magyarság érdekeit szolgálja. Mondjuk gyurcsótányék ezt sose tartották szemelőtt.
Ilyenekért pl az összes bolhás libsit lógatnám fel. Az összes egy mocskos gerinctelen hazaáruló, országát a történelem minden szakában eláruló mások kezére játszó.
Tényleg aranyos.....
Erdélyt akkor vesztették el a balosok, amikor 800ezer románnak tituláltátok őket, és leszavaztátok az állampolgárságukat.
De fel a fejjel, mert a bantuk, meg arab terroristák majd biztos rátok szavaznak hálából, ha végre sikerül beengednetek.
Háááát…. Qrva jó volt 😁 4D-ben néztem, de amikor a mozgás nem volt konzisztens a látvánnyal, az kicsit zavart, de ez kevés alkalom volt…
A Lynch fele filmtől ez az adaptáció fényévekkel jobb, aki olvasta a könyvet észreveszi a finom részleteket, amik másoknak nem tűnnek fel… nagy részét nálunk vették fel, igazán kiváló munkát tettek hozzá a magyar szakemberek, grafikusok stb. 😉
A 3D is jól meg volt csinálva, az éjszakai részek is jók voltak….
aki akart magyarországhoz tartozni megtehette......
Tényleg aranyos.....
De fel a fejjel, mert a bantuk, meg arab terroristák majd biztos rátok szavaznak hálából, ha végre sikerül beengednetek.
1
G
!
😂
...bár elbizonytalanodtam, mindenki a vérnyomásával van elfoglalva, meg a filmes élményeivel - egy jó kis O1G már napok óta nem volt 😆
A Lynch fele filmtől ez az adaptáció fényévekkel jobb, aki olvasta a könyvet észreveszi a finom részleteket, amik másoknak nem tűnnek fel… nagy részét nálunk vették fel, igazán kiváló munkát tettek hozzá a magyar szakemberek, grafikusok stb. 😉
A 3D is jól meg volt csinálva, az éjszakai részek is jók voltak….