Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem látod rosszul hanem valamilyen okból direkt vagy defetista a minden mindegy hirdetője, ha valóban így gondolod miért adsz reményt a gyereknek, hogy fejlődhessen? Az egyetlen amiért érdemes élni az pont a remény, hogy nekem, leszármazottamnak, szomszédomnak (amelyiknek épp nincs tehene), kollégámnak (akivel épp jóban vagyok) vagy a koldusnak a bolt előtt akiknek mindig veszek egy sört a boltban (pénzt nem adok csak a kocsisorosoknak bár ha van épp egy söröm akkor annak is azt), hogy egy pillanatra jobban érezze magát tehát, hogy mindannyiunknak jobb lesz. Persze örömködhetek annak, hogy mindenki a világon megszívja lehetőleg minél jobban és majd én megmondom, hogy ma előre megmondtam, de mégsem, nekem ez valamiért nem opció.
rosszul látod
mert vagy átver vagy nem reménykedhetsz te bármiben is aki akar átbasz
a remény az semmi, az csak a nem tudók(ugyem milyen szépen írom a hülyét?) megnyugtatására létezik
a hit meg ugyanez csak köbön, na az valaló az igazi agyatlanoknak
Annyi időm nincs,hogy állandóan olvassam a kommenteket,meg nézegessem a fotókat.Vasárnap van!
Óóóó nem, a remény táplálkozhat tudásból is hisz ha tudom, hogy valaki jót akar nekem akkor reménykedhetek, hogy nem akar átverni és tényleg jobb lesz nekem a hit az ami hárítja a tudást.
Az egyszeri ember választ így belőle kell kiindulni, hogy ő mit gondol és mit hisz, de erre írtam azt, hogy az ecceri sem hülye csak nincs tudomása bármely dolog valamennyi részletéről mert minden oldal titkol amit csak tud oszt a választáskor kiderül, hogy sikerült-e jól titkolni vagy sem?
Fura volt, hogy amikor a Ferkó ellen volt "tipikus lejáratós" kép linkelve, akkor nem kíváncsiskodtál.
Csuda dolog ez a fotoshop, bárkit szeretnének lejáratni?
Ugye?
a remény és a hit a tudás ellentéte
Akiben remény sincs az nem is él hanem tengődik.
Miért,te nem? Simán elhiszel mindent?
Amikor Ferkóról vagy Orbánról töltenek fel ide képeket, akkor elgondolkozol ilyenen?
30 éves koromig sokat dolgoztam, meglett a házkocsimotor minden amire szükségem van
utána lazítottam a tempón, mert több nem kellett
mostanában meg eléggé megrokkantam, motorozás se megy már igazán
peca meg nem drága, mert ha nincs pénz pecázok gilisztával 😁
persze ha bedobna valaki egy szatyor pénzt a kerítésen akkor el tudnám költeni, de annyira semmi sem kell hogy sokat dolgozzak érte, ilyen a 4x4 peca kocsi is, kellene, de nem fogok érte 700+ órát dolgozni

amúgy aki abban reménykedik hogy a következő jobb lesz na az az igazán hülye 😂
ennyi ismerettel rá kellene már jönni hogy sosem lesz számottevően jobb
A lassú pozitív változást,vagy lassú romlást alig veszi észre bárki is.Mert hozzá szokunk.De a hirtelen , drasztikus változásnál ,mint 2006-ban kinyílt a bicska.Ne feledjük el mi is történt a nyolc év alatt.Erős fejlődés volt,nem az egyszeri emberből kell kiindulni,akivel etetik,hogy loptak.Írni,mondani bármit lehet,sajnos büntetlenül.
Nem hülyék hanem ismerethiányosak vagyunk mind főleg az aki azt hiszi mindenről mindent tud, na pont ő fog szektásan választani, de még így is jobb egy választás mint az ha a nyakunkra ül valaki kötelezően mert így mindig van valami remény, hogy jobb lesz a következő ciklus mint az előző. Egyébként ennyire defetista és belenyugvó életet, hogy lehet élni és főleg minek? 😵 🤓
a választás egy igazi nagy faszság
a nép legalább fele azt se tudja merre van arccal. a másik felének meg többsége meg van vezetve
szóval semmivel sem lenne rosszabb a helyzet ha kockadobás lenne a választási procedúra
Én soha nem tudtam mi jó a népnek legfeljebb azt mi jó nekem, de sokszor még azt sem, igaz leírom néha, hogy a többség így vagy úgy, de valójában fingom sem lehet, hogy ki a többség és mit akar igazából, erre jó egy választás.
lávos néni képén semmi adat nincs a fotózás körülményeiről
szóval bármi is lehet
nem tartom elképzelhetetlennek a fotóbótot, de azt sem hogy létezik egy ilyen tábla valahol
Tipikus lejáratós,maszkos Piri néni.
Fotosopp? Volt már ilyen.
Szerinted!!! 👈️
Kíváncsi vagyok,hogy a kép készítése hogyan történt.Lehet,hogy meglepődnénk.
Tőlem ilyet nem hallottál 😂 maradjunk annyiban, hogy te nagyon balra vagy tőlem, úgyhogy Feri sztem a haverod 😂
Ó, ez kemény.
Jó csapat 👌
😂
Idáig az ellenzéket istenítetted,borulj vele te.Leszarom őket . 😠