Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hadsereg katonaság meg fegyver tulajdonképen a megfélemlítésre erőfitogtatásra kell. Normál körülmények közöt ez csak lenne de sosem volna használva és még is fent lehetne tartani vele a békét azon oknál fogva, hogy mindenki tartana a másiktól (kezeit széttáró)
Mert ilyen az emberi jellem (kezeit széttáró) mihelyt az egyik fél a gyengeség jeleit mutatja a másik azonnal rátámad az erősebb jogán (kezeit széttáró)
az eu mint önálló erő kb. olyan mint szimszonnal belerongyolni egy kamionba 😅
Eu elég fing. Persze ha a törököket ide lehetne venni az dobna valami súlyt de egyébként az eu hadereje körülbelül egy kerekítési hiba
víz? Most csináltam meg az öntöző rendszert. 1,7 méterre kiásattam az aknát, hogy minél közelebb legyen a szivattyú a nyugvóhoz. Tavasszal még onnan 1,6 méterre volt a nyugvó. Most, hogy raktam fel a kútra a szivattyút szabad szemmel jól láttam a 40-es csőbe a vizet megmértem 50 cm-re volt a motortól. 1 métert jött fel a nyugvó(szemeit körbeforgató) Az öntözőfejeken lett is akkora nyomásom, hogy a szomszéd ház falát locsolgatom ami 5,5 méterre van a 2 méterkörös szórófejekkel 😅 Az a szerencse, hgoy szabályozható mágnesszelepeket vettem így tudom csökkenteni körönként a víznyomást plusz a fúvókákon is van némi lehetőség. Ma az egyik kört beállítottam de még a tököm is csurom vizes volt majd legközelebb meg lesz a másik kör is 😅 na szóval kis hazánkban itt a kárpát medencében elég csak egy botot leszúrni, hogy törjön fel az ivóvíz. Inikém én úgy gondolom vízkérdéssel állunk a legjoban a többihez képest(kezeit széttáró)
Olyan 27 méter körül van a 10-ik emelet obiban szokott lenni akciósan null hetvenötös narancssárga hosszabbító. Ha pont az ablak alá parkol akkor csak lelógatja és tudja is tölteni. Ha beruház még egy rövid hosszabbítóra akkotr meg a lépcsőházi konektorból veszi ki az áramot átlalában emeletenként van ilyen konektor(bár ez opcionális nem mindenhol) a lépcsóházi áramot a lépcsőházban lakók közös költsége fedezi tehát a jolikanéni aki kerékpáron sem ült már 30 éve az is fizeti a töltést 😅
Akkor O1G (meghajlós)
27 fokra még egy 2 éves gyerek miatt sem kell felfűteni. Blődinél akkor van annyi fok amikor a korszerűtlen radiátorokba tódul befele a szabályozatlan kazán meleg és akkor hirtelen negyed max fél órára rohadt meleg lesz. Ekkor szokta nyitogatni az ablakot. Aztán amikor a kazánnal a felfűtési szakasszal végzett csak a hőn tartás van nagyjából beáll a radiátorok hőmérséklete is ilyenkor visszacsukogatja az ablakot (kezeit széttáró)
Lusta vagy baszki,végtelenül,a fa legalabb mozgasra ösztönözne.
én múltkor festettem van hozzá való gyári színű spré. nekem szép lett a konvektorburkolat(meghajlós)
.......4.Rohadtul nincs szüksége a gázra,így azt is el tudja kerülni hogy azzal beszopassák
A helyes válasz a 4.
Ezzel az a baj hogy megint pipi számítás van.Azért mert mondjuk nálad a kazán bekapcsol májusba egyszer,ne számítsd már bele a fűtési szezonba,pláne ne teljes hónapként.Nálam a fűtési szezon,november elejétől max március végéig tart,jellemzően ez előtt és után nem is nagyon kell fűteni.Ha neked májusba be kell fűtened mert pár napig hűvösebb van,akkor nagyon fos a szigetelésed.
(ásítós)
az utolsót a napi 60 ezerre. 60000*30= 1,8 misi(kezeit széttáró)
Ez lenne a jobbik variáció, ha a lakást kell eladni az sokkal macerásabb. Kell venni egy másikat úgy, hogy ki tudjam venni a szükséges összeget, azt is felújítani stb. Rengeteg meló van így is.
már leírta 85m2 23 fokon(kezeit széttáró)
Persze a belmagasságról nem esett szó lehet csak 70 cm magas az épület és kúszva lehet bemenni 😅
munkanapra számolta 22*60000=1320 000.-
De ettől függetlenül szerintem sokan keresnek 1,8 at egy hónapban(kezeit széttáró)
Én gázkazánnal is és vegyes tüzeléssel is ugyanazt a padlót fűtöm én nem érzek különbséget 😅
azért az nem általános, hogy egy hozzávetőleg nagy családi házban annyi legyen a fűtésigény mint nálad(kezeit széttáró)
Viszont a többivel egyet értek. amikor nekem picivel több mint 3* annyi volt az éves fűtésszámlám szűk 4 kiló, nekem akkor sem jutott eszembe, hogy én fával baszakodjak(kezeit széttáró) Pedig 3 éve még 4 kiló az kb. olyan lenne mint most 500 vagy inkább több. Másfél millió viszont gondolkodóba ejtett. Az a szám már nem tetszett. Valószínűsítem blődi a szezon javát ki tudná fűteni olcsó gázból(kezeit széttáró) Amiért ezt nem teszi az 3 lehetséges ok lehet. 1, nincs pénze a beruházásra 2, olyan környéken lakik ahol nincs kiépített gáz gerincvezeték ezért nem tud hálózatra kötni, 3, Szimplán hülye egy zálogos marha(kezeit széttáró) Ha választanom kellene, hogy melyik felezés, egy rossz válasz bejelölése és telefonos segítség után sem biztosan tudnám a valóságot(kezeit széttáró) Mondjuk hülyének hülye az tény(gondolkodós)
Mint ahogy a gázkazán sem a jelenkor csúcsteljesítménye,ugye?És még valami,nem én hirdetem hogy korszerű vagyok,én igazából semmit nem hirdetek,te voltál az aki azt mondta lépést kell tartani a fejlődéssel.
Ja.
Ezek szerint a garázs ára elég a vidéki ház felújításának a befejezéséhez, a lakás marad kiadó?
de a vegyes tüzelés azért nem a jelenkor csúcsteljesítménye ugye? te még is azzal fűtöd az egész szezont én nem tartom korszerűnek a mai technológiák mellett tehát nem vagy korszerű gyerek mint ahogy hirdeted magad(kezeit széttáró) 20 éves passzát ugyan ennyi idős albarma vegyes tüzelésű kazán azért nem a csúcstechnika netovábbja ebben egyet értünk? Még is te használod a semmire való karóráddal együtt. (gondolkodós) De az én 1950 Ft-os övtáskám meg a 10 ezer forintos telefonod meg szúrja a szemed, hogy leragadtam a 90-es években 🤣 Egész elképesztő vagy baszki ettől már a baloldali ellenzék se tudna nagyobb hülyeséget mondani mikor a fideszt próbálnák saralni(fetrengős)
neked is annyi nem hiszem,hogy a balatonnál sokkal melegebb van(gondolkodós) Amikor a hőmérséklet a lakásban nem éri el a 22 fokot akkor bizony fűt a kazán és a nyári hónapok kivételével esetleg a a kora ősz vagy a késői tavasz amikor ez a hőmérséklet adott egyébként nem(kezeit széttáró) ez bizony 4 max 5 hónap egy évben és nem több(kezeit széttáró)
de egy herr mann-om van.Csak az került rajta egy 100-asba 10 évvel ezelőtt, hogy nem fehéret kértem hanem barnát 😅 de hát nem úr aki nem herdál 🤣
Rajta vagyok, de még kell zsozsó, szóval vagy a garázs, vagy a lakás eladó, amelyik marad az meg kiadó lesz.
De te nem költöztél vidékre???
Amúgy meg: a mérőt átíratnám a bérlőre (ezt amúgy is), aztán csinál amit akar.
""a panel proli menjen busszal, amúgy is hülye aki nagyvárosba melóba menet autókázik""

Pont kimondod most az elektromos autózás EGYIK korlátját. Nem való mindenkinek, mert annyi sincs a hajtóanyagból, hogy elérje a belsőégésűek mennyiségét.