Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most a Co az új mumus és ha elég tudományosan tálalják, akkor a sok hülye be is veszi.
Sőt fújja.
Itt megint nem a környezetvédelemről szól a dolog, hanem a szabadság és az önrendelkezés egy újabb megnyirbálásáról.
Ráadásul aki a kaját uralja, az ural mindent.
Ebbe nem fér bele az, hogy valamilyen szinten önellátó lehess.
Én júniustól nem veszek pl. paradicsomot.
De csereberélünk is.
Van akinek krumplija van de tetszik neki az én fekete koktélom, stb.
Ősszel elrakunk egy csomó dolgot, egész télen nem vásárolok savanyúságot, kompótot, lekvárt. gombát.
Szoktunk közösen kolbászt tölteni, sonkát, szalámit készíteni.
Ez nem jó mert önellátó.
Vekengenek a co miatt, de magángépekkel járnak a klímakonferenciákra.
A konyhakertem meg a napaliban lévő fikuszom megöli a bolygót, de a luxus tengerjárók nem gond, a kvóták miatt ÜRESEN röpködő 747-esek szintén nem gond.
Hadd ne soroljam.
Aki komolyan veszi az nem normális, de ha letolják a torkunkon, márpedig lefogják, akkor lehet majd pislogni mint hal a szatyorban.
Mert teljesen ki leszünk szolgáltatva nekik.
Tudom konteó 😄
strabagot te például mikor láttál utoljára komplett útépítésen hazánkban 😅
Én járogatok az országban pajti gyúrcsányék idejében mindent is ők csináltak vityáknál max falusi főutak rehabilitációját nyerik meg 🤣
Nem(kezeit széttáró) Okoskodni a hülyék szoktak. Én meg okos vagyok és legfeljebb csak hülyéskedek(kezeit széttáró) 😅
melyik azt, hogy fürdök?
oké az költői túlzás volt de csak a példa és az egyszerűbb megérthetőség kedvéért írtam.
nedves ronggyal heti egyszer áttörlöm magamon a kényes helyeket nálam ezzel merül ki a tisztálkodás de írhattam volna bonyolúltabb példákat is csak attól féltem a gyengeelméjűségetek okán azt nem értitek meg 😂
Jól látod... nem pontos számok, csak kb. (ha érdekel valakit, kiguglizza) de ez úgy van kb, hogy Coca 48%, Pepsi 42%, a 10%-on meg osztozik az összes többi, azok azért tudnak megmaradni, mert olcsó szarok - ennyit a versenyedről.
(az ne zavarja meg eccerű eszedet, hogy te Fantát vagy Tonicot iszol, valójában azok is az említett konszern tulajdonai)
Ezek szerint te nem ismered a régi zsidó mondást: a verseny árt az üzletnek 😁
Ha hirtelen megjelenne ott a környékeden 1000 db kiadó lakás, és mind a tiedének negyedéért, nem tudom, akkor mennyire lennél a szabad verseny híve 🤣
nem a elvégzendő feladatokra gondolok főkép. Persze, hogy a saját belsőkörös alválalkozóik csinálják(kezeit széttáró)
Se mészárost se szíjj lacit nem láttam még lapáttal a kezében 😅 Itt a magántulajdon egyneműsítésére szűk körbe való csoportosítására gondoltam. A birtoklásról szállodaláncok áramszolgáltató stb. ami lölő neve alatt futva néhány ember kezében van így az ezekből megtermelődött haszon is néhány ember kezében van kajmán bankszámlákon 😅 Nem mind1 a bivalybasznádi üvegesnek ha elmegy egy hungesthotelba, hogy a francia viszi haza a hasznot vagy lölőék dugdossák el saját offshore cégükbe? A szállodában akkor is magyar droidok fognak dolgozni nem hoznak a franciáktól embereket 😂
miért kellene a nátónak ide érnie? Hisz mi vagyunk a NÁTÓ. 😅
Legfeljebb az erősítésnek kellene ide érnie de hát hülye vagy te 😂
Pont nem,a Király Julia kozgazdasz,volt MNB alelnok,es 22 es MZP valasztási csapatanak tagja volt.Nem fidesz fan az tuti.
Na tole lattam egy interjut ahol azt mondta kb a gazdasag 30% ban fidesz kotodesu.
A maradek meg mindig multi,msg a kkv.De az utobbi mennyisegileg elenyeszo.
Pl a strabag sem o1g tulajdon,se a swietelsky.A naggyat ok nyerik máig.
Itt mindenki okoskodik 😃 miért te azt hiszed hogy nem 😂
Vicces hogy ezt pont te írod.....
akkor lesz ilyen ha a napelemes vakond riasztókért is büntetnek 😂
inkább neked lehet félnivalód hogy beszopatnak a szaldóval
termeksz 5000kwh amit kifizetnek 4,3 forinttal közben használsz 5000kwh amit számláz 70 forinttal
egyből buksz 300 ezret évente a napelemes cuccoddal 😄
Szerinted nem mindegy hogy ki nyeri,a melót akkor is az alvállalkozók csinálják,ha a lölő nyeri ha más.
Tehát mégegyszer,hülye vagy ehhez.
A 29-eseket már az orosz légierő sem használja,az ukrán is csak mert nincs más,korszerűsítés nem éri meg.
Pont az a nato követelmény hogy addig kell fenntartani a támadást mig a nato odaér,de addig fel kel tudni tartani.
Avdiivkát 2-3 dandár védte,ez kb 15e ember.
Nem ezerkilométeres front csak kétszáz.
Pilota nélküli gép nem fog még jó pár tiz évig harcolni,drone-ok meg hullanak rendesen,kell hozzá az ember.
a co dolgokat nem ismetem de ehhez annyit tennék hozzá hogy a nagyüzemi zöldségtermesztés tuti környezetkímélőbb mint az otthoni
pl ismerős nem permetez rovarirtóval mert valaki spéci bogarak nyírják ki a kártevőit
csepegtetéssel műtrágyáz olyan minimális mértékkel hogy grammokban méri a napi műtrágyát 15-20 ezer tő paprikának
ezt saját szemmel látom mert sűrűn előgordulok nála, az öntözés automatizálást/tápanyag pótlást én csináltam neki
de azt nem hinném hogy a karbon lábnyoma kevesebb lenne a kerti paradicsomnak mint annak amit afrikából hoznak ide
az is vicces hogy amit itt termelnek zöldséget azt viszik a németekhez meg svájcba meg a többi nyugati országba hozzánk meg jön a spanyol meg az afrikai zökdség
Egy ukrajna méretű ország /természetesen amíg az orosz le ne szedálta/ szerinted hány perc alatt fektetne tusra egy 30 ezres hadsereget?
Mit számít 4 grippen a meglévő szerintem 10-hez? Van 2 dolog. Az egyik az, hogy a mai háborúkban nem sok értelme van már a pilótával repülő gépeknek. Valószínű ezek még üzleti okokból vannak hadrendben. A másik az, hogy nap mint nap látom kecskeméten a kifutó mellé kibaxott mig 29-eket. Ezeknek a pénzeknek a töredékéből ezeket rendbe lehetne tenni és felfrissíteni a mai kor követelményeihez szoftverrel, fegyverrendszerrel és hajtóművel. A röpképessége meg jobb bármelyik modern csodánál ezek eltalált darabok lettek a 70-80 as években(kezeit széttáró) persze akkor nem jönne a svéd miniszter 🤣
Nem ideologia,egy ilyen meretu orszagnak kb ket szazad gepre szuksege van.
Kovetelmeny a napoban egy honapnyi onvedelmi kepesseg,ingyen senki nrm ved meg,tenni kell erte.
De neked az agyad helyett is tokaszalonna van,nem tudod felfogni.
majd megy az áramkommandó pajtikám leszerelik egy kőműves kalapáccsal az összes szart amit ott eddig összetákoltál azt felbaxák barkasz paltójára. Megbüntetnek vagy 2 milla bírságra plusz kifizettetik veled a veszélyes hulladék elszállításának a költségét és a végleges megsemmisítését az még lesz kb. 1 milla. Megnézném hogy görbülne a szád széle 😅
akkor ideologizáld meg most ezekre a gépekre miért volt ennyire qrva nagy szükség 😂
ezzel csak ki lett fizetve az, hogy a svéd góré tiszteletét tegye(fetrengős) Egyébként ki lesz rajtuk a zsoké?
Vagy gyorstalapalón téged kiképeznek az egyikre(gondolkodós) 😂 Lehet el se emelkedne veled 🤣
nem tudnak megszopatni
épp most szervezem átt a dolgokat
húzom a plusz kábelokat a fogyasztókhoz mert kidobom az 1-0-2 kapcsolót és 2 külön hálózat lesz
aztán bekaphatja bárki
a világítás meg a mikro megy a hálózatról(nincs kedvem a konyhaszekrényt kiszedni a vezetékelés miatt) a többinek mind lesz 2 külön csatlakozó aljzat
már a légkondi mosógép sütő hűtők így is külön működnek
a 30w lámpákkal meg nincs értelme baszakodni amik mennek naponta 3 órákat
Sok mindenben vagy hülye,de ebben tényleg nagyon.
Ne erőltesd.
inikém. Te amilyen kis igényekkel elpöcörögsz téged nehezen bírnak megszopatni. 😅
Persze azért meg fogják próbálni azzal, hogy a házi barkács napelemrendszert leszereltetik vagy megbaxnak x millió bírságra. 😅
Hát nálunk a "konyhakertbe" az asszony jó néhány évvel ezelőtt telepített szamócát(kezeit széttáró) Kizárólag arra jó,hogy elüsse vele a szabadidejét(óranézegetős) Magam részéről szerintem gyümölcsből 10 dkg-ot nem eszek meg egy évben(gondolkodós) De ha ezzel ekkora gondot okozunk a földbolygónak majd mondom neki kapálja ki a picsába(kezeit széttáró) Ha már mamlasz és qwimbi szerint így is én döntöm be a hazai gazdaságot ha valamit olcsóbban veszek meg ami nem hazai, legalább a bolygóklíma hanyatlása ne az én lelkiismeretemet furdalja(kezeit széttáró)
majd úgy is jön a skynet azt borít mindent(kezeit széttáró)
nem nehezebb mert a 2020-asnál nem kell gondolkodni. Akkor lenne nehezebb ha azt írná, hogy nem színezhetsz ki a vonalból 😅