Lehet lassan egy konzervkészletben kellene laasan tartalékolni, amivel 2-3 évig ki lehet húzni, jön az X betegség es a covidnal is súlyosabb hatások, lezárások - állítólag 🙈😁
Szerintem az 58-59-60-61-62% között figyelembe véve a hibahatárt, nincs eltérés, a cikk kissé fura fogalmazással bír, de ezek szerint errefelé van a legtöbb mentálisan problémás ember is.
Tök mindegy, bármit is írok. a dagadt, a bagós, az alkesz és a drogos mindig hülyének tetteti magát, esetleg másban keresi a hibát, amikor az életvitele miatt már érezhetően kellemetlen fordulatot vesz az élete.
A legjobb volt az, amikor egy éve, esetleg kettő, azt olvastam hogy egy celeb a szülés után egy-két hónappal megmutatta a testét, hogy hogyan néz ki - jól - és erre a hülye, buta kurvák nekiestek, hogy ezt most hogyan tehette, mert mert ezzel nagy fájdalmat okozott azoknak, akik különféle méltányolható ok miatt nem voltak képesek visszanyerni az eredeti térfogatukat. Vagy átmérőjüket.
kajakómának szokták ezt nevezni. Egyszer tört ilyen rám brutálisan. olyan persze van, hogy ha jól bekajálok egy kicsit elálmosodok de veszek valami szerszámot a kezembe elkezdek dolgozni már nem is vagyok álmos (kezeit széttáró) Arra viszont emléxem volt ez vagy 2-3 éve kecsón jól bekajáltunk egy svédasztalos étterembe a további terv az, volt, hogy ellátogatunk a lajosmizsei vadasparkba. Kecskeméttől mizséig talán ha van 15 km-er alig bírtam nyitva tartani a szemem úgy húzott a fejem mint egy 1200-es zsiguli. Nagy nehezen megérkeztünk kora tavasz volt de szerencsére ilyen jobb idő már. befizetem magunkat az első szabadtéri padon elfeküdtem mondtam a családnak, hogy nézegessék most nélkülem a kecskéket meg a lámákat nekem muszáj egy kicsit pihentetni a szemem(kezeit széttáró) Azt mondta az asszony 2 órát aludtam a kényelmetlen fapadon és horkoltam mint a medve 😅 Nagyon durva fáradtság tört rám és hirtelen mintha kaptam volna egy kábító injekciót amit műtététek előtt adnak. Nekem azelőtt ilyen még nem volt meg szerencsére azóta se(kezeit széttáró)
Amiért a dokim ezt mondta az, hogy az evés után a gyomorba kúszik a vér melózni és az agyba így nem jut annyi ezért nyugodtság tölt el, ezért mondta drognak mert hasonló hatása van és aki állandóan aggódik, stresszel az életén annak ez önkéntelen megoldás egy kis jóleső érzésre.
a rizsnek a glikémiás indexe jobb mint a sültkrumplinak, főleg a barna rizsnek meg a sok egyéb drága rizsnek, emiatt nem emeli annyire fel az inzulin szintet és nem szedi ki a vérből a szénhidrátot olyan gyorsan
plusz egy rizs alapból szar ízű abból nehéz sokat enni, ellenben a sültkrumplit órákig el lehet rágcsálni
fél kiló sültkrumpli nagyjából semmi, fél kiló rizst meg nem könnyű megenni egyszerre
ellenben a rizs összekeverve a sültkrumplival szerintem sokkal faszább mint külön-külön a kettő
Azt írtam nagyjából!kalória talán 40,a ch meg még kevesebb is a krumpliban,de az is elenyésző különbség.De semmiképpen sem akkora a különbség hogy a sültkrumplit ki kéne kiáltani ellenségnek.
Ezt inkább úgy szokták mondani, hogy a szegény mindig zsíroskenyeret zabál, azért kövér.
Persze azért ez így nem igaz, de a dagadtak mindig jókat tudnak mondani a saját gyengeségük okának magyarázatára.
https://novekedes.hu/hirek/fri...
Szerintem az 58-59-60-61-62% között figyelembe véve a hibahatárt, nincs eltérés, a cikk kissé fura fogalmazással bír, de ezek szerint errefelé van a legtöbb mentálisan problémás ember is.
A legjobb volt az, amikor egy éve, esetleg kettő, azt olvastam hogy egy celeb a szülés után egy-két hónappal megmutatta a testét, hogy hogyan néz ki - jól - és erre a hülye, buta kurvák nekiestek, hogy ezt most hogyan tehette, mert mert ezzel nagy fájdalmat okozott azoknak, akik különféle méltányolható ok miatt nem voltak képesek visszanyerni az eredeti térfogatukat. Vagy átmérőjüket.
Csak annyit nem tudok, hogy most akkor mi lesz?(kezeit széttáró)
Vagyis erinteni.
plusz egy rizs alapból szar ízű abból nehéz sokat enni, ellenben a sültkrumplit órákig el lehet rágcsálni
fél kiló sültkrumpli nagyjából semmi, fél kiló rizst meg nem könnyű megenni egyszerre
ellenben a rizs összekeverve a sültkrumplival szerintem sokkal faszább mint külön-külön a kettő
https://www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/feher-rizs-kaloria-nyers.php
https://www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/burgonya-olajban-sult-kaloria.php
Persze azért ez így nem igaz, de a dagadtak mindig jókat tudnak mondani a saját gyengeségük okának magyarázatára.