Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi,a Magyar Péter is uj partot indit,a Vona is,es ott van MZP.
Apropó most van a sportlövő eb győrben telivan ukránnál a dobogó ahhoz képest hogy kényszer soroznak kint ezeknek jó dolguk van
Na így hárman már ütőképesebb ellenzék lennénk mint a jelenlegi
Jó, rád szavazok, de akkor én leszek a lőrinced 😁
ha ilyen gomb nyomogató munkatárs kell megyek én is
havi másfél milláért nyomogatom én a gombokat ész nélkül 😆
Ezért kellene már valakit innen választani, hogy mi is odaférjünk kondérhoz! 🤣
Mondjuk engem! 🤣
Kapnak ők csak más fazékból és max azon izgulnak hogy nincs megelégedve velük a gazdájuk 😂
De ez már össze esküvés elmélet 😎
Szerencsételek már mindennel megpróbálkoznak kinjukban, annyira szeretnének már a fazék mellé ülni
Na ezt mondom hogy ezért vagyok biztonságba
https://www.vadhajtasok.hu/202...
mert azt hiszik hogy ez ütőkártya és szegényeknek ez a big esély 😂 😂 😂
emelet szokták mondani hogy elhozzák a nyugat európai euró Kánonánt 😂 😂 😂
Orbán ha kihugyozna a parlament ablakán ,baloldalnak akkor se lenne több ötlete hogy bukjon 😂
én igen 😆 bízok ....................... majd ha ló legel a sírján 😂 😂
Én a vagyonára értetem hogy túl vagyunk mind a kettőnek van bőven tejbe aprítani
Gyurcsánnyal meg igen lehet is jegyezgetni egem
gazdaságilag is meg azért is mert nemzete lenes mint állat és ez még ijesztőbb
Nekem a Székelyek nem vendégmunkások és a négerarabok nem Európa megoldása
Amugy meg mondjon le a faszomba ............ mint csatornás Szájer vagy pedofílsegitő felmentő csajok
Dehogy vagyunk túl Gyurcsányon. Te is őt linkelgeted, és még most, tízen év után is ő a hibás, hogy valaki nem tud fingani. Orbániának is az a szerencséje, hogy a választókat még mindig Gyurcsánnyal ijesztgetik. Ami részben igaz, részben nem.
igazolás nincs, csak különbségek
én nem bízok egyikben sem, de sajnos ezekre is szükség van
mindig is szükség volt egy vezető rétegre, az mindig is megszopatta azt aki ebben nem volt benne
csak most valamiért mindig meglepődünk azon hogy a kisember szopik a vezetőség meg mindent is megtehet
bár a kisember nagyjából mindig mindent megtesz azért hogy meg tudják szopatni
Mondjuk inkább úgy hogy volt a nevén valami, a vagyonának egy tizede kábé vagy még annyi se
amugy mit igazol az hogy ki milyen gazdag kinek mikor mennyi volt a nevén
ezen már rég túlvágyunk orbánál is gyurcsánynál is
lényeg a külpolitika szerintem és ki hogy beszél
és én mondjuk nem biznék a kígyóba amugy kifejezetten szeretném hogy kígyó hatalomra kerüljön és bizonyítsa rátermettségét csak annyi kérésem lenne hogy ne a én életembe
oda nem járok sörűn ................ kocsival alig birok behajtani ,de ha oda küldenek kézbesíteni liftezik a gyomrom hogy fogok megállni
ott vannak romkocsmák ?
a lényeg
a feri megvette és néven volt, nem úgy mint a vitya
Azért volt vagyona mert ő hamarabb lopta
Öt ker véletlen maradt ki, szándékosan, vagy csak nem merted leírni? 😄
Ez amiben én sajnos nem voltam jó(kezeit széttáró) Házasodni tudni kell(kezeit széttáró)
Nézd meg mamlaszt. Dolgozott életében néhány évet aztán most elvárja, hogy jólétben eltartsák haláláig(meghajlós)
Tud valamit a csávó(kacsintós)
Ja,a teljes timfoldgyarat egy 5. emeleti panellakas es a skodaja zalogjara vette.
Ugy hogy a gyar osszes parkoloja es kizlekedoutja timfoldel volt tele.
Ilyen az amikor az anyós Apro Piroska es modszervaltas van.
nem volt, de lett..... én sok minden még a nevén is volt
egyszer valami életrajzi videót láttam a ferenc testvérünkről, kis csóró pöcs volt de a megfelelő pozicióba kerülve azért jött a zseton rendesen
Feri bohócnak nem volt semmije 😉 max csak beházasodót a vagyonba meg kapcsoltba 😃
És mi van mindig emlegetett Ooooorbán bányával Ooooorbán szőlővel 😂 😂
A párom öccse is elvet negyed doboz cigivel egy idősebb könyvelő nőt .................. azóta új Nissan Jukeal jár 😂 😂 na persze nem a esze és szorgalma miatt 😂 😂 én már csak méltóságának szólítóm azóta ,és engem nem kedvel mert néha felhozom hogy még nem rég kinézte a számból a kaját és a fülpiszkálót lopkodta 😂 😂
a feri bohóc ebben a tekintetben gerincesebb volt mert neki azért volt vagyona, a törpe diktátorunk meg eléggé szegény.....
az egy magyar stróman ez mindenki tudja
annak a Orbán a gazdája
gyurcsány strómanja hogy ki volt azt nem tudom de hogy nem Magyarországon élt abba 99%ba vagyok biztos
És aki gyurcsány meg Orbán tökeit morzsolgatja az is tengeren tuli
Amit biztosan tudok hogy gyurcsány szerette ha fogták a kis csökött golyói ,amit Orbánról szerintem nem mondható el 😂 😂 de azért az övét is masszírozzák rendesen