nekem a 80-as évektől vannak emlékeim
visszagondolva szerintem sosem éltem se szarabbul se jobban mint most
ha többet dolgoztam több pénz volt ha kevesebbet akkor kevesebb
annyi a különbség hogy régebben a mezőgazdaság támogatása általánosabb volt megkapta mindenki kb egyformán
szóval aki kicsiben parasztizált jobban járt mint most
én azt látom hogy az embereknek egyre nagyobb az arcuk és emiatt gondolják azt hogy a helyzetük rosszabb mert egyre több mindent szeretnének....
Nép azért szegényedik mert hitelt kell felvenni amikor te még pelusos voltál 🙂
A versenyhelyzetet nem támogatom gazdagodjon szépen Orbán és vegyen fegyvert ahogy most csinálja ........mert olyan időket élünk
Ha ótvar Baloldal gazdagodna ...........igaz ö is vet volna fegyvert csak azt már oda is adták volna ukránoknak (hu de jó az nekem) 😂 😂
Honnan tudom ????? Ők mondták maguk .
Pipi ha nem hiszed etess kézből egy háromméteres fehér cápát és majd mesél el hogy mi volt 😂 😂
Aztán kérjél tíz sör egy full BIG hagos discoba 😂
nem tartozok a külföldi érdekcsoportok közé támogatom, hogy az alapellátásunk minimum magyar kézben legyen ettől függetlenül azt mondom, hogy pont a mamlasz által emlegetett bivalybasznádi üvegesnek volt teljesen mind1, hogy kinek fizet vízért áramért gázért vagy az autópálya használatért. Egyébként meg nem ördögtől való a külföldi tulajdonlás sem. Ha a francia vagy japán, vagy amerikai vagy kínai vagy tök mind1 melyik náció olcsóbban tudja adni saját hazámba az energiát vagy bármi mást mint mészárols lőrinc égisze alatt futó orbán viktor akkor inkább fizetek nekik a használatért(kezeit széttáró) Valakinek így is úgy is fizetni kell ha lehetne választani fizetnék kevesebbet ugyanazért(kezeit széttáró) Nos az alább leírtak figyelembe vételével ennek már esélye sincs. Nincs verseny(kezeit széttáró)
a probléma onnan adódik, hogy néhány ember birtokol mindent az országban. Ezért nincs versenyhelyzet ezért magasak az árak. Az állami tendereket egy és egyedül o1g nyeri meg. Saját magukra szabva írnak ki pályázatokat szándékosan úgy, hogy más ember fia a közelébe se kerülhessen. Ők gazdagodnak a nép szegényedik vagy ez nem látszik tisztán? Szerintem a holdról is látni(kezeit széttáró)
Itt azal nem teljesen értek egyet
Mozgok én minden félle rétegbe és pont nem a legcsóróbbak sírnak hanem inkább pipi félle módúak
Családba is az sír a legjobban és szidja Orbánt habzóan aki közelíti 100 milliót . Csóróbb családtagok meg elvannak szépen és szidják a baloldal mocskát . És sok ilyen vesz körbe . Én magam se a vagyonosok táborát erősítem balról max 3-4 embert tudnék mondani akinek van fény a fejébe talán és normálisan tud meg nyilvánulni . Egyik hirtelen Schiffer András ,meg öreg kommunista Thürmer Gyula aki talán alkalmas (de lehet hogy tévedek ) balról valamire
Az összes nagy bevételű ágazat (telekommunikáció, energia, víz, üzletlánc) MIND külföldi kézben volt... a mi tiszalöki vízenergiából lett áramunkat az öregapám állította villanyvezetéken kaptam - akkor ugyan miért fizettem a számlát a franciáknak?
Na ilyeneken az egybites nem nagyon gondolkozik... 🙁
Mikor királyság volt, ez akkor is így volt, évszázadokon át. Mikor a Monarchiában császárunk volt, akkor is. Mikor kommunizmus vot, akkor meg a SU parancsára Kádár irányított és birtokolt MINDENT.
Nem értem, hogy sok 40 év feletti ezt nem bírja felfogni... nyeli a liberális dumát, hogy egyenlőség, jogok - és közben ugyanaz a jobbágy, mint 1000 éve volt, és pont annyira van távol a pénz-arisztokráciától, mint akkor.
Szimpátia alapján? egy lófaszt... mert kinek lehet szimpatikus egy gyurcsótány? vagy egy horngyufa? SZtem ennél egyszerűbb a szitu.
A legnagyobb kormány fröcskölők általában egyszerű emberek, szar fizetéssel, sivár élettel... nyomja őket a benzinár, az infláció, és ki a hibás? Hát persze, mindig a kormány - és most ugye jó ideje Vityáék vannak, az adott rétegben már berögzült a gyűlölet.
Érdekes, akinek "jó helye" van, stabil munkája, jövedelme, az általálában nem politizál szélsőségesen... és itt most nem a NER-re gondolok, hanem bárki másra. Én még jól emléxem, akik most legjobban fröcsögnek, azok 20 éve még miferinket szidták 😄 de nincs is ebben semmi rendkívüli, ez a "kocsmai politizálás" mindig is létezett.
Az emberek végtelenül ostobák (főleg az adott réteg, akire utaltam) azt hiszik, hogy ha holnaptól pl. MZP lenne a góré, akkor minigyá itt lenne a kánaán nekik 🤣 pedig lófasz se változna, csak annyi, hogy a felső tízezerben cserélődne pár név. A 2000 lakosú Bivalybasznád falu üvegese ugyanúgy szarul élne... Lehet, kinyílna kicsit pár pénzcsap egy időre, a nyugati libsik engedékenybbek lennének, ha beszervülnénk alájuk, de jó üvegesünk ebből semmit se érezne meg.
Nemes ellenzékünk, mikor 0-24-ben a saját országuk ellen kampányolnak az ejuban, azt se az üvegesért teszik - egyetlen céljuk, hogy a jelen kormány elbukjon, és ők lépjenek a helyébe. Sajnos az egybitesek ezt sem látják.
Amugy téged hívnak itt kuláknak
Mit szólsz egy kis kommunizmushoz ?????? Vegyük el a teljes vagyonodat 🙂
És osszuk szét a csórok közt az az kapok én meg ini 😂 😂 😂
Tudod mi nem szeretjük a magántulajdont ha összpontosul egy kézbe (nálad)
Legyen mindenkié népgyermeke éhes 😆 Pipi na vesd ki szépen a szociális hálót ininek kell egy új ágy és szeretne horgászni én szeretnék sört virslit maláj kurvákat 😂 😂 😂
Én nem tudtam hogy külföldi érdek csoporthoz tartozol 😂
Mindig valami valamilyen kézbe van .........................vagy nem
Lehet külföldi magánkézbe lehet külföldi vállatoké külföldi befektető külföldi spekuláns
És ugyan úgy lehet magyar magán kézbe vagy magyar vállalatoké .................. spekuláns
Hát én azt mondom legyen Mészáros Orbán mint egy külföldi majom akinek a nevét se tudom
De tőlem még gyurcsány geci is lehet ha nem játssza át külföldre 😉
Igen vitya tehetséges(meghajlós) Az ország magánosításában(meghajlós) Nincs már olyan szegmens az országban ahol ne lenne meghatározó magántulajdonuk(kezeit széttáró)
De azon se lehet szépíteni amit én írtam
Csak tőlük lófaszt a seggebe se kapsz
Amugy arra jöttem rá hogy a emberek szimpátia alapján választanak politikust 😂 😂 ami igen nagy hiba
Elpróbálom lemagyarázni : Freddie Mercury nem színpatikus (egy rossz buzi ) DE mint énekes elkel ismernem hogy szakmája egyik legjobbja 👍️ Ilyen Orbán is ,ha érthető ?????????
én nem akarok 500 kiló halat fogni, nekem elég idén 5 hal is csak egyik se legyen 10 kilótól kevesebb
persze ez nem fog összejönni, de ha már egy 15+ is összejön akkor már megérte
Hát attól függ hol eszitek azt a családi ebédet(kezeit széttáró) Múltkor az asszony szülinapján elvittem a családot étterembe. 1800 Ft volt a menü ráadásul 2 fajta közül is lehetett választani. Víz volt a kancsóba ezért külön üdítőre nem kellett költeni süti meg volt otthon, mert anyu azt vett arra se kellett költeni. Így 4-ünk ünnepi éttermi kajája kijött 7200-ből, mivel önkiszolgáló volt még borravalót sem kellett adni(meghajlós) Szóval ebből neked nem jönne ki egy kiló white fish(kezeit széttáró)
ezen nincs mit szépíteni ez így van(kezeit széttáró) Ha ez nem derül ki sose mondanak le(kezeit széttáró) Utólag a bukta után meg már le kellett mondani még a főni is utasításba adta(kezeit széttáró) Mondjuk ép az a 2 csaj tűnt el a porondról akik egy lyukas 2 fillért sem nyúltak le asszem pont ők ketten voltak a kivételek(gondolkodós) Talán ez miatt bele sem illettek a csapatba(gondolkodós)
A jó hír az, hogy tompítsa a fidesz a balhé élét valószínűleg hamarosan nagyvonalú osztogatásba fog kezdeni. Azt már tudjuk, hogy legalább ők nem néhány zsák krumpli szétosztásával szarakodnak(meghajlós) Remélem megint kinéz valami alkalmi megérős pályázat, de nem bánok egy ilyen adóvisszatérítést se mint ami múltkor volt az hozott egy misit csak úgy(meghajlós)(gondolkodós)
most mondta, hogy 8500 ft a bojli nem 4-5(kezeit széttáró) Ini nem nem normális(ujjával nemet mutató) egy kiló bojlija árán elhorgászgatok büdös kukoricával 1 hétig meg fogok fél tonna halat(kezeit széttáró)
visszagondolva szerintem sosem éltem se szarabbul se jobban mint most
ha többet dolgoztam több pénz volt ha kevesebbet akkor kevesebb
annyi a különbség hogy régebben a mezőgazdaság támogatása általánosabb volt megkapta mindenki kb egyformán
szóval aki kicsiben parasztizált jobban járt mint most
én azt látom hogy az embereknek egyre nagyobb az arcuk és emiatt gondolják azt hogy a helyzetük rosszabb mert egyre több mindent szeretnének....