Tudod mit töröltél te?Max a taknyos orrodat a susogós ujjába.Te,hülye!Olyan nincs soha hogy 23fok alá menne,de jellemzően 25,de ezt is írtam már.Ma is annyinál fűtöttem,ha holnap kimaradna,akkir holnapután 23lenne.Nem bonyolult ez,max neked.
nemrég volt már ilyen baj veled de ahhoz is hülye voltál, hogy azt megérts(kezeit széttáró) Mamlasz is próbálta elmagyarázni hol sántít a felvetésed én is de az értelem legkisebb jelét sem mutattad (fetrengős) Na mára ennyi elég volt ismét jól szórakoztam rajtad elszívok még egy ájkoszt meg nézek egy kis cobrancót trans dolomitok 4-nél tartok és a 100-ik filmjénél a csávónak(óranézegetős)
és, hogy most van mind a kettő be tudnak szopatni?
Kérdezem be tudnak szopatni?
Ha neked lenne gázkazánod be tudnának szopatni a gázzal amikor ott van a vegyes?
Bár amekkora fax vagy lehet dobálnád a kondenzációs kazánba a fakuglikat. talán tényleg nem is való neked 😂
25 fok sincs 4 hónapnál többet egy évben (puszit küldő)
aztán elindultál 27 fokról most, hogy belevertem az orrod a saját hülyeségedbe már 23-nál tartunk(szemeit körbeforgató) Még bele fogom verni egy ellentmondásodba és 18 fokig le fogunk érkezni 😅 Úgy, hogy most már jobb lenne ha figyelnél rá mit hazudsz legalább valamilyen szinten passzoljanak már össze baszki 🤣 Ne érts félre(ujjával nemet mutató) Nincs nekem bajom a kamukázásaiddal engem határozottan szórakoztat csak figyelj néha a részletekre 🤣
Én sem értettem ezt a beszopatást a gázzal meg az elrettentő többszázezres számlákat, de egy haverom elmesélte, hogy havonta, utólag határozzák meg a támogatott kvótát. Szóval elvileg nem úgy van már hogy 1729m3/év hanem havonta mondják meg az átlaghőmérséklet stb. alapján. Nekem nincs gáz szóval nem tudom pontosan csak ezt hallottam.
nálunk 23 fok van ez az a határ amit még hajlandó vagyok elviselni a téli szezonba. nyáron amikor már akklimatizálódok a melegebb éghajlathoz akkor lehet 25-26 fok az felett indul a klíma. 27 fokban fél óránál tovább nem hiszem hogy bírnám a hideg szezonban a szervezetem át van állva. Nyáron más a helyzet. Amikor a semmiből jön egy 5-8 fokos lehűlés hirtelen az ember meg akar fagyni 😅
azért el ne képzeld már azt, hogy blődiéknél 27 fok van(legyintős) nem lenne hozzá elég a balatonfelvidéki erdészet 😅 én már rájötem blődi olyan nagyotmondó féle(kezeit széttáró) mi gyerek korunkban ezredesnek hívtuk az ilyet (kezeit széttáró)
Minden ezredik szava igaz 😅
Te hülye,de én nem írtam ilyet hogy "lépést kell tartani.......",ha írtam volna akkor beszélgethetnénk róla,de így nincs miről.Viszont te tettél ilyen kijelentést.
Én arra következtetek ha az én számból vicces a te szádból akkor nem tehát te egy modern korszerű gyerek vagy(meghajlós)
20 éves átlagkorú gépjármű parkkal vegyes tüzelésű kazánnal és karórával (gondolkodós) Hát ez nekem is vicces 😂
Te hülye vagy,írtam olyat valahol hogy mindig 27 foknak kell lennie?Nem,27fok akkor van mikor fűtés szezon van,de azt is leírtam ez nálam mettől meddig tart.Te tényleg azt hiszed hogy majd májusba fűtök hogy 27fok legyen?
felszínről 3 méter egy jó 90-es pedrolónak nem probléma(gondolkodós) mondjuk most az enyém 50 cm-ről tolja és túl sok lett a kraft a kiszámított körökhöz és fejek számához 😅 Lehet megnézem ha a két kört egybenyitom mi van(gondolkodós) Még áramra nem raktam rá kézzel nyitogatom a szelepeket de ha rajta lesz a vezérlő akkor a szektorok is kapnak egy közös szálat azt már is egyszerre nyit a 2 szelep(kezeit széttáró)
23fok alatt sosincs. Ma 25nél fűtöttem be,egyszer leég aztán holnap délutánig megmarad a 23-25fok,most inkább 25.,ilyen időben van hogy be sem kell már fűteni,akkor sem lesz 23nál kevesebb
blődike én is el tudom kerülni, hogy gázzal beszopassanak ettől függetlenül használom mert kényelmes.(meghajlós) És addig használom amíg van gáz és olyan áron adják ami nekem még a kényelmemet megéri. Ezt a gázzal beszopatást igazán elfelejthetnéd már(kezeit széttáró) Azért mert a falon fent lóg egy 6-8 kilás kondenzásiós kazán nem fognak tudni beszopatni,mert ha a török is elzárja a gázt akkor még itt a vegyes8kezeit széttáró) ez a "beszopatós" duma egy ócska kifogás egy kb. óvodás értelmi szint8szemeit körbeforgató)
egy ismerősnél kb ennyi van télen, meg lehet pusztulni náluk olyana meleg van
én a 24 fokot alig tudom elviselni itthon, 20 fokban gatya-pólóban téblábolok a lakásban
5-6 fokban póló+melegítőfelsőben fárasztom a nagy pontyokat
ezt teszi a 4 ujjnyi szalonna a bőr alatt 😆
na fentebbi hozzá szólásodban írtad 27 fokra fűtesz 210 nm2 Ha neked a benti 27 fok az általános bizony neked kemény 9 hónap a fűtési szezon. Ha 3 hónapnál többet van 27 fok az ingatlanokba itt nyalom ki a p.csád mindenki előtt 😂
Blődi te egyre jobban belefutsz a saját hülyeségeidbe(gondolkodós)
víz lehet van, de az még nem feltétlen ivóvíz
nekem is le kellene ásni a szivattyút mert itt nálunk 3 méter alatt van a nyugvó
nézegetem a kútgyűrűket de senkinek nincs már egy sem
A németek azert már bizonyítottak 🙈🤷♂️ De amúgy elérték amit nem akartak, az oroszok együtt kínával meg észak koreával. Az hiányzik még, hogy adjanak az ukránok kezébe valamit amivel belőnek az oroszokhoz, aztán esetleg ők is jófejségből adnak olyan fegyvert valami kis dzsihadista csopinak akik meg megszórnak 1-2 nyugati államot aztán a fűtés lesz a legkisebb gondunk
az jó ötlet(gondolkodós) Szerencsére ekkora marhaságot én nem csinálok 😅 azt ha nem fizeti ki addig nem lesz áramod azon a mérőn és teljesen mind1 kié az ingatlantulajdon amibe a mérő van, mert a mérőn van tartozás nem az ingatlanon. 😅
Kérdezem be tudnak szopatni?
Ha neked lenne gázkazánod be tudnának szopatni a gázzal amikor ott van a vegyes?
Bár amekkora fax vagy lehet dobálnád a kondenzációs kazánba a fakuglikat. talán tényleg nem is való neked 😂
aztán elindultál 27 fokról most, hogy belevertem az orrod a saját hülyeségedbe már 23-nál tartunk(szemeit körbeforgató) Még bele fogom verni egy ellentmondásodba és 18 fokig le fogunk érkezni 😅 Úgy, hogy most már jobb lenne ha figyelnél rá mit hazudsz legalább valamilyen szinten passzoljanak már össze baszki 🤣 Ne érts félre(ujjával nemet mutató) Nincs nekem bajom a kamukázásaiddal engem határozottan szórakoztat csak figyelj néha a részletekre 🤣
azért el ne képzeld már azt, hogy blődiéknél 27 fok van(legyintős) nem lenne hozzá elég a balatonfelvidéki erdészet 😅 én már rájötem blődi olyan nagyotmondó féle(kezeit széttáró) mi gyerek korunkban ezredesnek hívtuk az ilyet (kezeit széttáró)
Minden ezredik szava igaz 😅
20 éves átlagkorú gépjármű parkkal vegyes tüzelésű kazánnal és karórával (gondolkodós) Hát ez nekem is vicces 😂
én a 24 fokot alig tudom elviselni itthon, 20 fokban gatya-pólóban téblábolok a lakásban
5-6 fokban póló+melegítőfelsőben fárasztom a nagy pontyokat
ezt teszi a 4 ujjnyi szalonna a bőr alatt 😆
Blődi te egyre jobban belefutsz a saját hülyeségeidbe(gondolkodós)
nekem is le kellene ásni a szivattyút mert itt nálunk 3 méter alatt van a nyugvó
nézegetem a kútgyűrűket de senkinek nincs már egy sem