de ő meg nem ezt mondja te szerencsecsomag. Azt mondja, hogy akinél az igazi hatalom az már qrvára nem foglalkozik a pénzzel hisz magának állít elő annyit amennyit akar. A háttérhatalom az már csak a világ feletti uralommal foglalkozik. A pénz legfeljebb a csicskáit érdekli ők a politikusok a háttérhatalom akaratát végrehajtó erőszak szervezet. Bár te olyan hülye vagy ezt úgy sem fog fel. (kezeit széttáró)
azért furi amiket írsz mert ehhez képest még sem én járok 95-ös passzát 4-el 😅
Ha már az elmondásod alapján havonta milliókat keresel, aranyat gyűjtesz és az ikúd is olyan magas, hogy ezt már a cégnél nyilvánosságra se merik hozni akkor miért nem jársz a mai kornak megfelelő gépjárművel vagy csak egyszerűen miért nem vezetteted be a gázt a házba, hogy ne kelljen 60-ads évekbeli módszerekkel fatüzelésű kazánnal fűtened? az nem elmaradás? Vagy nincs a kényelemre igényed? Vagy milyen igényeid vannak a karóra használaton kivűl? 🤣
nincs pár tízezer ember. kb. 300 szűkebb család kezében van a bolygó összes anyagi erőforrása. ebből is csak néhány tucat aki a háttérből irányít a többi csak élvezi a hatalmat és a vele járó jólétet(kezeit széttáró) Szóval nevén is nevezhetjük kb. 20-30 ember befolyásolja a bolygónkon történteket. (kezeit széttáró)
Pedig cigányok a szomszédaid van honnan tanulnod(gondolkodós) Őket nagyon nem hatja meg ha ki van kötve a mérőnél a villany mert még is van villany az egész lakásban 😅 Szerintem te is kezdj el kiskalapács+drót kombóval dobálni célba menni fog neked is egy idő után 😂
2%-ig kellene tornázni magunkat asszem fele formán tartunk(kezeit széttáró) Az igaz, hogy el kell baxni egy csomó pénzt, hogy lássák mi is áldozunk a fegyverekre. úgy voltak vele akkor grippeneket bérlünk még plusz 4-et így 2 legyet ütött vitya 1 csapásra. El lett költve a pénz,meg idecsalogatta a svéd hülyét így nem esett pofára vitya(kezeit széttáró) Mondjuk ebből a pénzből lehetett volna inkább tolni a hazai fegyvergyártást is. Mondjuk a harckocsigyárat azt ha belendül mi árulhatnánk másoknak(gondolkodós)
Az a fura, hogy az egész fórum azzal van tele, hogy ki, hogy mit rendel kínából meg innen-onnan csak mert olcsóbb(kezeit széttáró) Én meg teljesen hülye vagyok ilyen távolkeleti rendelésekhez ezért életembe nem is rendeltem onnan de pusztán csak ezért. Aztán itt fröcsögtök ketten-hárman, hogy én mekkora köcsög vagyok, hogy nem nézem azt, hogy mi lesz majd 20 év múlva ha nem hazai te4rméket vásárolok. Ennyire álszent idióta talán még bogyó sem volt mert az ha sört ivott legalább sört prédikált akkor is ha baromság volt. (kezeit széttáró)
a tehénfingot meg sem említetted hollandiában már elkezdték felszámolni a marhatelepeket helyette eszünk majd lárvákat mert, hogy ez is egy terv 😅 Szerintem 5 év múlva majd nem mered te ezt ilyen nyíltan leírni, hogy krumplit meg paradicsomot termelgetsz azt majd sunyin dugva kell csinálni mint most a vadkendert, hogy a szomszéd meg ne lássa 😂
ez most is így van kecskeméten 60 és 100 db kiadó lakás van folyamatosan az én kategóriámban. Még is gyorsan kiadom mert az árképzésemmel általában benne vagyok az első 10 találati listában. (kezeit széttáró) Én hell kávét és energiaitalt iszok, meg lányos sört esetleg szódavizet. Szóval én a 10%-ból választok és nektek a legnagyobb örömötökre ez mind magyar termék 😅 Csak a mekdöncibe iszom a porkólát. Szóval nagyhal-kishal. mind1-is maradjunk annyiban,hogy van lehetősége a kishalaknak egész addig amíg nem vityáék gyűjtik be azok hasznát is(kezeit széttáró)
Trockij hatalmas bőröndökkel ment Moszkvába New York-ból, melyek tele voltak dollárral.
A 3. birodalom csak egy közjáték volt izrael létrejöttének érdekében.
Azt a pár jó év amit a németek megéltek, belefért.
A romba döntést pedig mint tudjuk, újjáépítés követi.
Pl. Marschall terv.
Khmmm.
hát igen a legjobbak se látnak a jövőbe
pl a byd-et warren buffet jól megtolta pénzzel aztán ha nem történik valami csoda bedönti kb az összes autógyártó céget
Nem,lenint a nemet titkosszolgálat penzelte.
Ha tudtak volna hogy mit indit el,es 35 ev mulva rombadontik a szovjetek berlint meg a 3. birodalmat inkabb lelovik.
A kommunizmus ugyanúgy csak egy szlogen ahogyan a demokrácia is .
Lenint New York-ból pénzelték, a cári család kivégzését is onnan rendelték el.
Az a vicc, hogy nekünk magyaroknak volt egy rohadt jól működő "önkormányzati" rendszerünk, ahol a vezetők visszahívhatóak voltak(szélsőséges esetben rendesen kinyírták), ahol nem tudott betokosodni a hatalom és a bizalmon alapult.
Ezt kukázta istván, ráadásul testvérgyilkossággal.
De ez már mindegy is.
Ami most van, az egy bohózat.
Csak az a baj, hogy a legtöbben asszisztálnak hozzá.
vezető mindig volt, a társas csoportban élő állatoknál is van, és az eszik először az dug először(vagy éppen csak az dug) stbstb
nekünk az is a bajunk hogy rendszerváltás idején amikor a vezető réteg szabadon rabolt akkor engedték a kisembernek is a sumákolást, mi pont ebben nőtünk fel, és most kurvára rosszul esik hogy ez már nincs így
a milliónyi kiskapuból egyre kevesebb maradt, vannak ismerősök akik ilyen 8-10 éves balhék miatt kerültek börtönbe évekre, pedig már azt is elfelejtették hogy mit csináltak akkoriban
amúgy nekem is rosszul esik hogy nem tudok lemenni a csatornára egyenesen ami a házunktól 5 km van légvonalban hanem körbe kell menni ami 15km út, pedig egész gyerekkoromban oda jártunk biciklikkel meg még 5-6 évvel ezelőtt is el lehetett mászkálni a villanypásztorok között most meg már zárható kerítés van az úton.......
mérgelődhetnék minden nap azért hogy +20km távot kell mennem pecázni naponta, meg azért is hogy fillérekért megvették anno ezeket a semmitérő réteket most meg a földalapú támogatásból élenek ráadásul ki is van adva bérbe a földterület, de leszarom változtatni nem tudok rajta
Ha már az elmondásod alapján havonta milliókat keresel, aranyat gyűjtesz és az ikúd is olyan magas, hogy ezt már a cégnél nyilvánosságra se merik hozni akkor miért nem jársz a mai kornak megfelelő gépjárművel vagy csak egyszerűen miért nem vezetteted be a gázt a házba, hogy ne kelljen 60-ads évekbeli módszerekkel fatüzelésű kazánnal fűtened? az nem elmaradás? Vagy nincs a kényelemre igényed? Vagy milyen igényeid vannak a karóra használaton kivűl? 🤣
Bar nem ertek egyet.
De tulelem.
De ez nem mindenkinek adatik meg.
A 3. birodalom csak egy közjáték volt izrael létrejöttének érdekében.
Azt a pár jó év amit a németek megéltek, belefért.
A romba döntést pedig mint tudjuk, újjáépítés követi.
Pl. Marschall terv.
Khmmm.
pl a byd-et warren buffet jól megtolta pénzzel aztán ha nem történik valami csoda bedönti kb az összes autógyártó céget
Ha tudtak volna hogy mit indit el,es 35 ev mulva rombadontik a szovjetek berlint meg a 3. birodalmat inkabb lelovik.
Lenint New York-ból pénzelték, a cári család kivégzését is onnan rendelték el.
Az a vicc, hogy nekünk magyaroknak volt egy rohadt jól működő "önkormányzati" rendszerünk, ahol a vezetők visszahívhatóak voltak(szélsőséges esetben rendesen kinyírták), ahol nem tudott betokosodni a hatalom és a bizalmon alapult.
Ezt kukázta istván, ráadásul testvérgyilkossággal.
De ez már mindegy is.
Ami most van, az egy bohózat.
Csak az a baj, hogy a legtöbben asszisztálnak hozzá.
https://www.vadhajtasok.hu/202...
https://www.elemi.hu/kidobta-a...
https://www.vadhajtasok.hu/202...
nekünk az is a bajunk hogy rendszerváltás idején amikor a vezető réteg szabadon rabolt akkor engedték a kisembernek is a sumákolást, mi pont ebben nőtünk fel, és most kurvára rosszul esik hogy ez már nincs így
a milliónyi kiskapuból egyre kevesebb maradt, vannak ismerősök akik ilyen 8-10 éves balhék miatt kerültek börtönbe évekre, pedig már azt is elfelejtették hogy mit csináltak akkoriban
amúgy nekem is rosszul esik hogy nem tudok lemenni a csatornára egyenesen ami a házunktól 5 km van légvonalban hanem körbe kell menni ami 15km út, pedig egész gyerekkoromban oda jártunk biciklikkel meg még 5-6 évvel ezelőtt is el lehetett mászkálni a villanypásztorok között most meg már zárható kerítés van az úton.......
mérgelődhetnék minden nap azért hogy +20km távot kell mennem pecázni naponta, meg azért is hogy fillérekért megvették anno ezeket a semmitérő réteket most meg a földalapú támogatásból élenek ráadásul ki is van adva bérbe a földterület, de leszarom változtatni nem tudok rajta