Látod milyen gyogyós vagy 😂
A baloddal is végigcsinálja azt amit leírtál csak és utána mentegeti magát és lapit tovább ( nem mond le ) ha már "véletlen" kiderült 😂 😂
Öcsém durva vagy 😂
múlt évben elhoztam 2 halat
egyik szép magy volt szűk 10 kiló a másik 6 vagy 6,5 már nem emlékszem
ez kb kiadja a csatorna engedély árát
a többi meg "hobbi" költség
bojli nem sok fogy 1-2 kg/hónap üzemanyag meg kb 10lbenzin+30gáz/hónap
ez egy családi ebéd ára étteremben...
szerintem ettől kevesebbet már nem nagyon lehet hobbira költeni
főleg úgy hogy kibaszott nagy király vagyok a szakmában, csak ugye titkolom mert még véletlen sem akarom hogy bárki megtudja mekkorákat fogok mert akkor itt ülne boldog boldogtalan
inkább azt mondom hogy nem tudom az asszonyt elviselni és kint alszok a parton hétvégente 😄
itt meg mindenki hülyének tart szóval senki sem hiszi el hogy kis csatornából 10+ kilós pontyokat fogok szóval nyugi van a parton
Na egy kis sablonos fidesz szöveg! 😅
" baloldalon ezt nem mondható el már mint a lemondás"
Azért ezt a lemondok dumát el kellene engedni. Ha Katyika meg Jucus mikor az orruk alá tolták a papírt, és ott azt mondják nem! Erre "valaki" leszól "valahonnan", hogy mégiscsak kellene... Akkor felálltak volna és azt mondják hogy köszönik, ennyi volt! Na az lemondás!
Ha aláírták, és lapítottak mint sz@r a fűben! Majd mikor véletlenül kiderül, pár nap után "lemondanak", ezt nálunk oltári nagy buktának, ill. mentették velük a menthetőt...
Gondolom szájer sem azért mondott le, mert lelkileg nem tartotta helyesnek...
Valamit én nem értek..
Te jársz ki etetni a halakat ezzel a 4-5 eFt/kg bojlikkal
Te váltod ki a horgászengedélyt
Te fogod ki a halat - aztán mikor kifogtad, választol:
1) visszadobod
2) elhozod, és kifizeted kilóra?
Te figyu, biztos, hogy a horgászok normálisak? 😂
az eddigi 3500 forintos bojli 8500 forint lett, emelkednek az árak kell a nagy pénz
meg ugye a gomb nyomás stresszes meló ezt nem lehet kicsi pénzért csinálni
négereket kitiltani mert nagy a pöcsük és kitágítanak mindent
ázsiaiak jöhetnek azok nem okoznak nagy kárt a résekben
ez a szeretem/nem szeretem meg eldöntöm egy egyszerű fej vagy írással
így senki sem mondhatja hogy rájuk van kényszerítve mások döntései
amúgy én nem akarok elnök lenni, én csak a gombokat akarom nyomogatni havi másfél milláért, közben meg kurva okosan tudok nézni
De itt a döntésen van a hangsúly
mert a seggből szájba nem szeretik szájból seggbe csoportot és viszont
Na most valaki mellett lekel tenned a voksot vagy diplomatikusan össze kell hoznod a két csoportot hogy valahogy meg szeresék vagy legalább elviseljék egymást
Mit mond erre ini miniszterelnök úr ? 🙂 😆
Mi legyen ?????
Ja csak szólok a busmanok vészesen közelednek és elég pipának néznek ki 😂 😂 😂
Velük mi legyen ?????
szolgálati kamagrával elég sok hölgyet meg tudnék rakni seggből szájba, de ha fordítva igényli az is menni fog
a lényeg a sűrű csere 🤣
patakra meg építsen hidat a pipi neki ilyen munkás vénája van
Hát látom itt mindenki olyan egyszerű mint a faék 😂
Politika nem csak gomb nyomkodásból és pénz ide oda csúsztatásból áll 😂 😂
Hanem a csapadékot is kell ám bírni (ugyanis köpködik is ám a embert )
Mi van akkor amikor jön a különböző lobbi
Egyik érdek seggből szájba akarja
Aztán a másik érdekcsoport az mondja hogy az nem jó mert előbb száj aztán seggbe
Na politikuskáim lehet szavazó gombot nyomni 😂 😂 😂 😂
Ja és a kisebbséget zárkóztasd fel és építs egy hidat Gyöngyösi patakra 😂 😂
Külpolitika tetejébe támadnak a busmanok 😂
nem kell itt már csúsztatni semmit(kezeit széttáró) El kell venni a mostani garnitúrától ezek már felújítottak meg felépítettek az állam pénzén mindent maguknak van már kastély is dögivel 😅
én támogatlak jani (kezeit széttáró) De cserébe el kell intézned, hogy ne az emberektől hömpölygő dobótérről kelljen megnézni az egri 7 perces tűzijátékotokat, hanem a várból ahonnan lövik(kezeit széttáró)
hát 10-en x év után már éhesek lehetnek nem gondolod? Szar ám üres gyomorral nézni, hogy zabálnak arról az asztalról a többiek ahonnan előtte te is ettél (szemeit körbeforgató)
Tovabba mennyire vallalhato neked szavazas ugyileg egy fideszárva?