Igazam ?????????????????????? Ne viccel
Politikába csak szép lehetek max, okos nem ,igazam meg soha (már mint a kisembernek)
igazuk azoknak van akik csinálják politikát ....................persze ők mindig úgy csinálják hogy igazuk legyen
Én pont ebbe hiszek hogy egy igazság van az meg odafentről jön Teremtő Istentől 😍,itt a földön meg nézőpont kérdése a igazság 😂
Szájer lecsúszót a ereszen 😂 😂
de le is mondott ......................... baloldalon ezt nem mondható el már mint a lemondás 😉
mondjuk attól még muzik Jocika 😂 😂
Márky Zaj tömören
amerikai ügynök
azt csinálta volna amit mondanak neki
De a kedvencem amikor azt mondta Márky-Zaj hogy keresztény ember mindig jár templomba de a ördöggel is összefogna hogy légyőze Orbánt ......................... nekem ez a legbeszédesebb szólása 🙂 😂 de szeretnék egy ilyen országvezetőt 😍 😂 😂
Bele kapaszkodnak ezek mindenbe mindig a események után szaladnak
ez nekem csak azért teszik mert súlytalanok mind fing
ezelőtt a KATÁT is szívükön viselték 😂 😂 😂
hát az be
bár én versenyzőm megsemmisítőbb 😉
Tudod nem az érdekel hogy hazudik mert mind hazudik az se érdekel hogy lop mert azt is mind csinálja .
Csak az egyiknél meg evickélek a másiknál meg megmagyaráznák hogy mért kell éhen halnom ami nekem "jó"
Szerintem mindenki dönts el hogy melyik versenyzőnél melyik valósul meg a életébe .
Amugy mindig jókat mosolygok magamba amikor elmegyek motorozni nyugerekkel ,szidják a Orbánt de felveszik a emelt nyugdíjat meg 13 pluszt meg amit küldenek csak úgy . Szidják Orbát mint állat 800-2.000.000 ft motorokról és egész napos élménykirándulás közbe 😂 😂 😂 nekem groteszk . Amikor első Gyurcsány elsodorta vállalkozásom 2 gombócos fagyira nem telelt volna 🤕 nem hogy wellnessből szidjam geci gyurcsányt 😂
Azt meg se említem hogy inkább laknék konzervbe mint hogy antifa - lmbtq - sötétzöld = kommunista gecikel keljen egy légtérbe lennem . Hogy értsd Budapest 7-6 kerületbe Királyutcába hányás nélkül nem tudok végig menni 🤢🤮
Az igazsaghoz hozzatartozik hogy a majdannal es azutan a faszporgettyu kurvajol elt az orosz mediapiacon,19 ben meg pont azert nyert mert azt igerte kiegyezik az oroszokkal,csak utana az ilyen tusko ajdaros meg azovos gyokerek lettek a haverjai.
ami azt jelent hogy nem a létszám a lényeg hanem a minőség
pont 300-nál 😂
ezek a ukránok nem a eszükről híresek az már bebizonyították
különben nem választottak volna egy Majada téri faszpörgettyűt (zongoristát)elnöknek 😂
Politikába csak szép lehetek max, okos nem ,igazam meg soha (már mint a kisembernek)
igazuk azoknak van akik csinálják politikát ....................persze ők mindig úgy csinálják hogy igazuk legyen
Én pont ebbe hiszek hogy egy igazság van az meg odafentről jön Teremtő Istentől 😍,itt a földön meg nézőpont kérdése a igazság 😂