pesten a kiszáradt medret geri meg egy csomó mindennel hasznosíthatja(kezeit széttáró) Csinálhat egy részéből sétányt, kerékpárutakat lesz hely sok sávos autóutaknak is. Pest észak-déli közlekedése is megoldva(meghajlós)
Csak azért nem lett, mert a duna nem megy keresztül debrecenen(kezeit széttáró)
A királykoronázáshoz pedig az meg kell(kezeit széttáró)
Persze semmi nem megoldhatatlan én így képzelem el(gondolkodós) Az autópályák lassan felépülnek kell olyan projekt amiből lehet a pénzt síbolni(gondolkodós) Egy 500 km-es duna meder elterelésbe van potenciál bőven(meghajlós) Ehhez kapcsolódó legalább 100 híd felépítése is ad munkát pár évre(gondolkodós) A folyók keresztezésénél meg felüljárót kell csinálni a dunának átemelő telepekkel napelemparkokkal. Komplett paksi erőművet is át kell tenni debrecen alá, hogy legyen hűtővize(szemeit körbeforgató) Szerintem lassan kiírják a pályázatot bár ugye tudjuk ki nyeri meg 😅
egy fasszal zongorázó "művésztől" mit is várna el az ember....
már az is érthetetlen hogy jutott oda a világ hogy ilyen emberek dönthetnek más ember sorsa felől
Elromlót a vegyes tüzelésű kazán keringet szivattyúja 😤 kormány egy geci ......................... Orbán mondjon le 😠 elhagyom ezt a élhetetlen országot 😂
Én szívesen hordtam a gyerekeimet versenyre... egyrészt így nem kellett idegenre bízni, másrészt együtt tudtam vele örülni hogyha győzött. Win- win
Ja igen, fontosabb volt minthogy egy napot ne hiányozzak a munkából
na rákerestem a nevekre meg is találtam a könyvet pont ugyan ez volt meg a nagyszüleimnek ezt olvasgattam legénykoromba. Aztán kölcsönadtam egy ismerősnek tudom is kinek de már nincs pofám visszakérni közel 30 év távlatából 😅
akkor a fő kérdést nem értettem meg(kezeit széttáró) úgy szól a legenda,hogy 6 millió zsidó halt meg a haláltáborokban amit a németek üzemeltettek kb. 42-44-talán 45 elejéig (gondolkodós) Mondjuk ez az adat honnan van meg mennyire fedi a valóságot ez sosem derül ki(szemeit körbeforgató) úgy tudom elég pontosan regisztráltak minden zsidót akit kivégeztek de amikor közeledett az ellenséges front ezt nagy lendületel elkezdték megsemmisíteni ezeket az iratokat. Aztán valahogy ez a 6 millós szám maradt meg ami lehet, hogy csak 3 volt de lehet, hogy 9 (kezeit széttáró) A tábla amit betettél mintha azt írná, hogy a nácik 1,5 millió zsidót öltek meg birkenauban ez nem zárja ki a 6 milliós végszámot(kezeit széttáró)
én láttam erről néhány doksi filmet és tényleg volt medence is. Elég szürreális volt, hogy a tábor egyik felén a munka mellett hétvégén volt szabadidős elfoglaltság, mozi, saját színház meg medencézés a férfiaknak foci a tábor másik felén meg nagyüzembe folyt az elgázosítás meg az égetés (kezeit széttáró) azért volt sok túlélő akik tudtak mesélni mik folytak ott akkortájt. Nekem gyerek koromba volt egy nevelőm aki megjárta birkenaut az mesélgetett dolgokat. (szemeit körbeforgató) Meg olvastam erről legény koromba könyvet is szerintem a 60-as években készülhetett a könyv kilopott fényképekkel illusztrálva(gondolkodós) Valahogy a szerzők nevei is megmaradtak bennem ota kraus és erik kulka írta (kezeit széttáró)
A királykoronázáshoz pedig az meg kell(kezeit széttáró)
Persze semmi nem megoldhatatlan én így képzelem el(gondolkodós) Az autópályák lassan felépülnek kell olyan projekt amiből lehet a pénzt síbolni(gondolkodós) Egy 500 km-es duna meder elterelésbe van potenciál bőven(meghajlós) Ehhez kapcsolódó legalább 100 híd felépítése is ad munkát pár évre(gondolkodós) A folyók keresztezésénél meg felüljárót kell csinálni a dunának átemelő telepekkel napelemparkokkal. Komplett paksi erőművet is át kell tenni debrecen alá, hogy legyen hűtővize(szemeit körbeforgató) Szerintem lassan kiírják a pályázatot bár ugye tudjuk ki nyeri meg 😅
már az is érthetetlen hogy jutott oda a világ hogy ilyen emberek dönthetnek más ember sorsa felől
és azért 2-3milló embernek az milyen űzet ha hátra hagyják őket
https://www.elemi.hu/elmenekul...
Ja igen, fontosabb volt minthogy egy napot ne hiányozzak a munkából
Nekem van néhány liter háziborom azzal kihúzom a zöldség gyümölcs válságot 😅
https://divany.hu/mindennapi/z...
nincs sértődés ha én inkább a szemközti villanykaróra szavazok ugye? 😂