Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég nagy hülye vagy szokás szerint. Az összeadás egyik elemét csökkentjük, de változatlan marad a végösszeg, ha így érted.
bocsika ez az én tippem volt(puszit küldő) néhány órácskát elkéstél(óranézegetős) vagy plágium palika akarsz te is lenni hosszú ikús blődi? 😅
mer ez csak auswitz te tudós. Igaz ez volt a legnagyobb tábor és itt kezelték különleges módon a legtöbb zsidót de ezen a táboron felül volt még vagy minimum 50 a német fennhatósági területeken.
Inkább én lennék a prezident. Nem fogtok csalódni.
Nem a lőrinc vagy andi?
Majd megkeresem a kepet.
Győzike?
medence nem rémlik, csak a zuhanyzó
Én is voltam, láttam az úszómedencét.
Nem erdeke,es nem is birna a ruszki,igyis toporognak a negy megyeben, az odessa-harkov vonal is csak akkor menne ha osszomolna az ukran hadero.
Es a turboukran terulet pacifikalasa se menne,az kb afgan mocsar lenne.
Inkabb ragaggyak a turboukranokat az eu-ra,es jot rohognek.
én sok éve voltam abban a táborban, elég lehangoló volt
de abban a pár kazánban tuti nem égettek el annyi embert, szerintem simán csak beszántották jó mélyre a népet
Nem viccel senki, de amikor 6 millió volt Oswiecim tábláját, akkor is hatmillióról beszéltek, most, hogy a tábla ki van javítva 1,5 millióra, most is hatmillió a bűvös szám. Ez hogyan lehet?
(A "hivatalos" szöveget ismerem, csak azt meg ha akarom hiszem, ha akarom, nem.)

https://pbs.twimg.com/media/EO...
na nekem am mind1, egyik felet se csípem, had irtsák egymást
Lassan már ledózerolhatnák köcsög ukrajnát. Azok is csak baszakodnak a magyarral miota elrabolták a területet, most meg az egész európát döntik romba a hülye eu politikusok miatt. Maradna nekik a valódi ukrán terület ami kijev meg pár megyényi terület.
Az kb kevés,a muszka közben pótolta a technikai veszteséget,kb 2000 tankot gyártott meg rangatott vissza tarolasbol,a dandár harccsoport alapegysegbol visszatértek a hadosztály felépítésre,és két osszfegyvernemi hadsereget állítottak fel,minden egység 95% os feltoltottseggel rendelkezik.
Intenzív használnak siklobombakat másfél tonnáig bezárólag.
A drongyartasban átvették a vezetést.
Az ukránoknal a 600 fő helyett 200 fős a feltoltottseg.
Meglátszik a teljes érintkezesi vonalon hogy mindenhol nyomás alatt tartják az ukránokat.
A repülők és rakéták későn és keveset érnek hogy változtasson.
na én el is fáradtam
kár hogy nem volt jó idő mint tegnap mert akkor ma is motoroztam (robogóztam 😂)volna egyet inkább
Igy van 🤘
várjál már te a szent grált elited
6 millioval senki de senki nem viccelhet se jobb se balról
csak az a birka gyerek még ennyit se tudott
ellophatod világ összes aranykészletét ,kefélhetsz egy hat hónapos csecsemőt Károly király hátán
csinálhatsz bár mint a világon, kivéve egyet holokauszton nem lehet gúnyolódni . Ez alap beugró a politikába
ha bűncselekményre gondol már mint a pedofíliára akkor csak egy nyísz és kész is lenne
a politika meg csak rugózik rajta mintha érdekelné
szarok én rá
😂 😂 😂
sztem meg pont most kapcsolnak feljebb. kapnak f16ost ,taurust, egyéb komolyabb cuccokat. a blekrokk meg a monsanto nem fogja fődbirtokot veszni hagyni
Ki beszélt itt gyerekekrőL? eZT MOST NEM IS ÉRTEM 😂 ennek mi köze van az ügyhöz? 😅 Hát ki a faxt érdekli, hogy a bicskei nevelőtáborban mi történt?(kezeit széttáró) A politika mindig valamit felhasznált a másik ellen. Ha kellett a gyerekeket a családokat a környezetvédelmet vagy bármi mást. A fidesz meg egy hajítófával sem különb azért ezt még jó ha tudod 🤣 Majd figyelj csak oda a választási hajrában mi mocskolódás megy majd a fidesz részéről de hát ebben sincs újdonság 😂
Szerintem azt mar nem.A zsalut levaltottak,nincs motyo eleg,es aki harcolna mind ott van,aki nem azt hiaba fogjak kotellel.
ott is vannak rakással csak nem jutnak eszembe a nevek olyan régi sztori már a baloldal lassan 20 éve nem volt a hatalom közelébe (fetrengős) Szerencsére 😅 Az a jani gyerek aki a zsidókon viccelődött, hogy már nem fáznak aztán valamiket sikkasztott kiskunhalas környékén aztán ment a böribe volt egy két kormányszóvivő aki lapátra került lehet ott azért találni aki erre van kihegyezve azt tudna eléd tenni egy hosszabb listát én az ilyen politikai vonalon suta vagyok nem nagyon érdekel. Na cuslág jani eszembe jutott(meghajlós)