A masszőrünk pasija is tűzoltó pesten és mellette klímázni, villanyszerelni jár meg gazdálkodnak, elég jól elvannak anyegin igaz hajnaltól napestig hajtanak.
egy milla nettó.....
esetleg az keres ennyit akinek saját műhelye van, nem egy csicska beosztott
lehetne fújni az elemeket 100ezerért hogy összejöjjön az alkalmazott millás nettója ami lehet másfél milla bruttó
Neeeem, azt írtam, kimondottan jó 4 óra (könnyű) munkáért... ezt eddig rajtad kívül mindenki megértette, meg alá is írta...
Te meg megint kamuzol, ha egy gurigát kapnál a másodállásos tüsszögésért, akkor nem a laktanyában töltenéd az időt.
Érdekes, sok ilyen millás fizukat hallok kőművesről, villanyszerelőről, meg ezek szerint fényezőről is - mégis mind úgy néz ki, mint egy hajléktalan, állandóan munkás ruhában, öreg autóval... valami nem kerek... 🤔
Nem,te azt írtad,a fizetés jó,sőt kimondottan jó.Én erre írtam hogy az az 500,szarra sem elég.Ezért a pénzért ott is ki dolgozik?Nyugdíjas,igaz?Mert ő még rak mellé egy nyugdíjat.Csodálkozol hogy miért nem jelentkezik normális ember?Engem megkeresett tavaly egy ismerős hogy szeretne összerakni egy jó fényező csapatot.Mondtam neki hogy ne is folytassa,mert nem fog annyit fizetni mint amennyit én kérek a munkámért.Kérdezte mennyi,mondom 1millánál már mérlegelnék.Gyors számolgatás,bruttó egy milla.......mondom,nem,nettó 1milla és gondolkodom hogy elvállaljam-e.
Te télleg nem vagy 100as 🤣
"teljesen mindegy mennyi a tényleges óra,az 500 ezer nem elég" - hogy lenne már mindegy, hágy óra munkáért kap 500-at?
Sose nem az volt a kérdés, elég-e 500, csak te próbálsz erre terelni - szokás szerint.
Szerintem elég sokan tennék ezt.
KSH: "A bruttó mediánkereset 489 400 forint volt2023 év végén"
Ez alapján a kézhez kapott 500e Ft az ország majd 2/3-ának jó lenne.
Mint említettem ennek a nyominak, az 500 gyakorlatilag 4 óráért volt, annyit kellett ténylegesen lehúzni, csak kötelezve vagyunk egy 8 órás szakdolgozó foglalkoztatására - így hivatalosan 8 órás a munkakör, annak megfelelő bérkategóriában - de ez a mi bajunk volt.
Tök mindegy mennyire jön ki, ha közben beledöglessz. Volt pár kollégám az évek alatt akik feltették az autót a szalagkorlátra fejjel lefelé mert elaludt hazafelé Nyíregyházáról hajnalban 🤷♂️ Nekem is volt hogy a munkanap után este 7-kor indultam Szegedre és hajnal 2-kor végeztünk mert jaj ez nagyon fontos
esetleg az keres ennyit akinek saját műhelye van, nem egy csicska beosztott
lehetne fújni az elemeket 100ezerért hogy összejöjjön az alkalmazott millás nettója ami lehet másfél milla bruttó
Te meg megint kamuzol, ha egy gurigát kapnál a másodállásos tüsszögésért, akkor nem a laktanyában töltenéd az időt.
Érdekes, sok ilyen millás fizukat hallok kőművesről, villanyszerelőről, meg ezek szerint fényezőről is - mégis mind úgy néz ki, mint egy hajléktalan, állandóan munkás ruhában, öreg autóval... valami nem kerek... 🤔
"teljesen mindegy mennyi a tényleges óra,az 500 ezer nem elég" - hogy lenne már mindegy, hágy óra munkáért kap 500-at?
Sose nem az volt a kérdés, elég-e 500, csak te próbálsz erre terelni - szokás szerint.
KSH: "A bruttó mediánkereset 489 400 forint volt2023 év végén"
Ez alapján a kézhez kapott 500e Ft az ország majd 2/3-ának jó lenne.