Öhöm,hogy hogy fog menni mikor a legutobb azt lattam fenykepen,emberünk egy fára mászott fel a sorozótisztek elől.
De volt,mikor bementek a sorozok egy gyárba,es megvertek oket.
nem csak nem fog öltözgetni a melós ha be kell menni a boltba és én sem öltözgetek. pont leszarom ki mint gondol. Fél napom abból álhatna, hogy a festékes dzsogingomat a fényesre cseréljem csak azért mert be kell ugranom valahova 😂
..de te köztudottan igénytelen vagy. Az orvos se fehér köpenyben meg fonendoszkóppal a nyakában járkál a városban-boltokban, akkor a kőművesnek miért kell malterosban?
...mert iiiiiiiiiigéééééényteeeeeleeeen 🤣
blődi. 500 nettóért 10 munkavállalóból 8 azonnal aláírná a papírokat. A bérek nem tartanak 500-nál manapság. 500 ezer ft kézhez kiemelt fizetés szerintem (kezeit széttáró)
igen én is így nézek ki és munkásautóval járok 😅 Tudod amolyan gazdasági bejárat előtt megállóssal 😅 Ezek a dolgok némileg összepasszolnak nem láttam még öltönybe nyakkendőbe fényes cipővel senkit betonkeverőt lapátolni 😅
Értelek. neked nem elég nekem sem elég meg sok mindenki másnak sem de sok mindenkinek meg igen. Nem egyforma életszakaszban él az összes ember nem egyforma életszínvonalon és nem egyformák az igények se. (kezeit széttáró)
nagyjából pont ugyan annyira. De ha azon a munkahelyén nem volt lehetősége kevesebbet dolgozni akár kevesebb pénzért akkor tök mind1 mert nem találkoztak az igények. (kezeit széttáró)
nem baszki náluk az asszony dolgozik csak ini télen kanapén hentereg azt szidja a bútorboltosokat, hogy sok pénzért szart adnak nyáron meg horgászni jár 😅 Azt hittem sok év alatt ez nálad is körvonalazódott már 😅
hát abban igaza lehet 5 tagú család még ha az egyik kicsi is bár oda is van költés pelenka gyógyszrek stb. szűkös az 500.
Majd amikor a gyerekek nőnek aztán finanszírozni kell az ifjúkori életük esetleg iskola albérlettel stb. oda manapság már a jóisten pénze se elég.
nyugdíj mellett 4 órás munkában az azért nem rossz(kezeit széttáró) Ott már nincsenek az élet során egyébként sem extra kiadások nem kell 3 gyereket felnevelni nyugdíjasként valószínűleg ezen az életszakaszon már túl van az illető. Aztán a minimálbér 200 körül van nettó és sokan dolgoznak annyi pénzért ha tsanyi elmondásaiból indulok ki náluk is jó ha van 350-400 aki nem gépkocsizó. Szóval maradjunk annyiban nem rossz az az ötszáz(kezeit széttáró)
De volt,mikor bementek a sorozok egy gyárba,es megvertek oket.