Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom, én netto 500-al egy nyugis 8 óráért nem hogy kitörölném hanem a földhöz verdesném a seggem. Az utsó munkahelyemen megvolt a 800 de nem 8 hanem 11-12 órával és erre kezdett rámenni az életem.
Persze, lőrinctől húzzuk a lét, és továbbadjuk szavazatért 🤣 idióta
Miért,a dk-s kevesebbet kap?Van fidesz bértábla,meg minden más?
Két napja azt írtad hogy itt senki sem mond igazat.
Jelentkezhetett volna hozzánk, 2 hónapig kerestünk megfelelő végzettségű, lehetőleg fiatalt. Mondom, bértábla van, és a Fidesz eléggé meg is támogatja - szóval lehetőleg ne DK-s legyen 🤣 egyébként több dologtól is függ a bér, nyilván nem mindenütt kapnak ennyit - de egy nagyobb fővárosi osztályon egy idősebb akár többet is.
Nem tudom, hogy hazudsz-e, de nem kizárt mint ahogy semmi sem, csak megkérdezem legközelebb tőle, hogy ő is hasonlóképp keres-e? Attól ha esetleg mégsem valós lehet amit írsz, igazából fogalmam sincs mennyit keres egy asszisztens csak ennyit nem gondoltam volna főleg mert nem élnek nagy lábon, de persze bármi lehet. A fizetési vagy bankszámla kivonatát igyekszem elkérni akár erőszakosan is nehogy nyilvánosan kelljen ezzel a fájós derékkal leszopni magam (zárt körben talán), de lehet rámegy a haverság. 🤔 😄
Az asszony meg otthon várja hogy reszelje a postás?Ha ketten melóznak akkor fejenként 250 nettobol megvan a vágyott 5 kilo,ha a felétek átlagbol indulok ki,neked 3 az asszony könnyített állásban mondjuk feles,2 kiloval is megvan.
Blédnek nem elég, látod... persze, mert sznob, drága borokat iszik, meg prémium autói vannak 🤣
Miért nem mondod mindjárt azt, hogy hazudok? leszopod magad nyilvánosan, ha bemásolom ide a fizetési bizonylatát?
Ne legyél már blődi... 😡
netto 500 simán elég egy 3 tagú családnak ha nem nagyobb az arc a tehetségtől
persze ebből nem futja se a tesla kocsi se az afrikai szafari de ez így is van rendjén
ha lenne melóhely 500 ért akkor én is elmennék dolgozni, de felénk inkább 300-350 az átlag melós bére, az meg szűken elég
ha meg szűkölködni kell akkor mindegy mennyire, szóval nem dolgozok ennyiért cégnél
Asszisztensnő havernek ezt elmesélem, valahogy nem beszélt ilyen jövedelmekről a háziorvos mellett. 😁
De nem az lényeg hogy mennyi idő alatt keresem meg,nem is ez volt a téma indító,hanem hogy elég-e az amit keres az ember.Én,ha napi 4órában keresek 500ezret,akkor mellette még el kell mennem máshova is mert az 500 nem elég.
Azt mondjad, keresel-e ennyit minden nap 4 óra melóval? Megvan-e minden munkaórádra a 6 rugó? Ha igen, akkor dumálj nekem, hogy szarul fizetünk...
nem az volt a kérdés, mennyit keccsölsz össze összesen az állami 12/24 után még swarcban autót fújva...
Mert így van.Az én családom éhen halna ha ennyit vinnék haza.
Szó se volt arról, melyik munkáltató mennyit szeretne adni... csak azt mondtam, mennyit ad. Arcod megint nagy 😆 ezzel az "500ból kitörölheted" dumával 😄
Előírt bértábla?Akkor nem azért annyi mert annyit akarsz adni,hanem mert annyit kell.Aztán hogy jó-e,manapság 500ezerrel kitörölheted a segged.Szóval ne,ne hidd hogy ez olyan hú de fasza.Én 500 ezerből éhen halnék
Előírt bértábla van, nem sok befolyásunk van rá... egyébként az előző 500-at kapott kézbe, papíron 8 órás, de gyakorlatban 4, és nyugdíj mellett... ítéljétek meg, hogy az jó-e...
Igazad van, nem jó, hanem kimondottan jó... sztem te nem keresel annyit 😅 Egyébként megint olyanról beszélsz, amiről fingod sincs.
Persze hogy jó a fizetés szerinted ha te adod.
Nalunk van olyan, aki levonja a cigi arat es a maradekkal szamol, ami nala kevesre jott ki...
Az otlet jo, en is levonom a motor meg loveszet arat, es megyek segilykeert.
Kérdés kinek mi a jó fizetés? Ami munkáltatónak és a munkavállalónak is megfelelne? A kérdés soha nem a pénz mennyisége hanem, hogy a kapott fizetésből milyen szinvonalon lehet megélni.
Az nálunk is van, a gazda egy átalakított laktanyában lakatja őket, pont minta négereket a gyapot földön anno
Van a fenét... két hónapig kerestünk alkalmazottat, a fizetést jó a munka kevés és könnyű, mégis csak olyanok jelentkeztek akiknek közük nem volt az álláshoz
Nem,ott azt írtam hogy mit kellett volna kérdezni
Szerintem az az utolsó mondatodban kérdezted.