Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is beleszamoljak amikor egy kupacban alszanak a meztelen tuzoltok.
Ez meg a másik oldala. Van biztos bevétel aztán nem kell a havi bevétel miatt rágódni ha gyengébb az időszak.
A buszozás hasonló előnyökkel volt de ott azért heti három napot menni kellett aztán mikor már inkább főállásban csináltam voltak stresszesebb időszakok hogy miből lesz kifizetve minden.
..egyébként pont az oviról jut eszembe, nekem is pont akkor voltak kicsik, mikor legtöbb munka volt. Akkor jó volt, a pénz is kellett, de mai ésszel lehet, másképp csinálnám.
Akkor hogy jön ki, mikor 12/24-ben bent kell lenni? Az a 200 óra/hó mindenhogy sok, akárhogy rakosgatod szét.
Több a szabadidőm mintha maszekként kéne stresszelnem a melók miatt.Hétvégén soha nem dolgozok,általában a szabadságot is akkor veszem ki.Hétköznap délután már én megyek a gyerekért az oviba.
Kiöregedtem
Szerintem siman mehetnel.
Nem kell esz hozza csak izom,arra meg edz.
Kocsit mar most is siman szet tudsz verni pikpakk.
De ha tüzoltó lennék nekem se kéne fizetnem magam után😃
Ez pontosan így van.
Naugye.
Nekem a napibejelentős sehogyanse jó. Anno a katával próbálkoztam az se jött be.
🤣
... az havi 200 óra... meg a festék tüsszögésre is elmegy 150 vagy több... család, szabadidő, hobbi? - bár megbeszéltük amott, a hobbit letudja munkaidőben a zuhanyzóban 😁
Neked gondolom nem lenne jo a napibejelentos kamumelo mert kevesebb a jarulek?
De nem fizet semmit. Hiába több most, ha teljesidőben csinálja kevesebb lesz. És igy is van annyi ideje hogy ezen pont ne kelljen gondolkodnia
Ez ok, de heti 48 óra azért nem kevés éa még ezen felül pénzt is kellene keresni mert az infó szerint nem a tűzoltó fizetés teszi ki a nagyobb részt.
Pedig tök egyszerű. Kiesik a mostani fizetése ezt rögtön érzi a zsebén plusz innen kezdve magának fizeti a járulékokat is ami szintén száz felett van havonta és még erre jön mimdig pár apróság ami a munkájával jár vállalkozás szinten.
Én nem értem ezt a matekot, de az a lényeg hogy neked jó legyen. Nekem az a lényeg hogy legyen időm élni, ne csak a munka. Az elmúlt években semmit nem tudtam tervezni, elmenni a gyerek vizsgakoncertjére vagy bármire. Azért fegyelmit kaptam 2x, mert szóltam hogy a mai nap haza kell érnem 5-re mert mennem kell a gyerekért, ez havi 2 pénteket érintett. Szóval nálam nem mimden a pénz.
Napi bejelentovel nem kell ilyenekre gondolni.
Mert akkor már lehet nem lenne ilyen jó😃
Minusz 4-500 ezer inditásnak, bár nem tom mennyi a fizuja. De azért ez egy szemmel is jólátható összeg.
Nem vagyok adójogász, és főleg nem naprakész, de sztem csak a plusz tb-t ússza megy, mellékállás után is kell szja.
Viszont igy feketen meg nem tudja levonni a csaladi adokedvezmenyeket.
Nagyon nem mindegy,igen.
Ha maszekba csinálnám csak,akkor havonta kb bruttó 700körül hozzá kéne még tennem hogy ott legyek ahol most.Vagyis több mint a mostani dupláját,miközben csak havi kb 7 napot nyernék,aztán ott van a mai bizonytalan világ,bármi történik az a munka van,ha kovid,ha háború,ha gazdasági válság,az ott van.
En azt nem ertem mennyit eszik?
Be se ferne a letras autoba,kivul megy nem mehet.