Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joaznekem,a másét konnyebb kolteni. 😂
erre én is kíváncsi lennék de valamiért erről nem esik szó pedig talán ez lenne a legfontosabb kérdés(kezeit széttáró)
Tiedet már nem tudod. Ráköltötted sok rozsdás bontószökevényre. 🤣
végül is őrökbe fogathatok egy kis etnikum fiúcskát ............. az majd meg szerzi nekem a vágyót elemes kocsit 😂 😂
azért ne akarj eunuch lenni
amugy is ha beragadnál a sárba és mire kivergődsz lemerül az aksi
Az hatalomátvételi kísérlet volt kérdés kinek a részéről, mondjuk ha nem is azonnal, de sikerült.
En meg a vesédet is odaadnam a teszláert. 🤣
Ha így gondolod, se sem késő! 🤣
Jó nekem az Audi 🤣
nagy mákom hogy gyerek már nem iskolás
bár egy tesla jól jött volna 😂
egy fasza tesla suv-ért simán felvenném a skótszoknyát én is
pár év múlva vihetik a golyókat is egyre kevésbé érdekel a pina
Mint pl az őszödi beszéd?
Egyértelmű, jönnek a választások, minden párt így csinálja a karaktergyilkot.
Hajrá! 🤣
az vett volna minden gyereknek egy teslát 😂 feltéve ha átoptáltatja magát 😂 😂 😂 de az meg ér egy teslát simán 😂 😂 😂
Csűrheted csavarhatod ahogy csak alkarod ész nem vet fel
De tudod mit te nagyokos a te elved szerint a baloldal miért csak most ugrott erre a ügyre
Amikor 1ével ezelőtt történt a kegyelem aláírása
A te logikád szerint az összes baloldali ellenzéki ember érintet mivel egy évig cinkostársa volt "pedo simogató" Novák Katalinnak szóval akkor a baloldal is mindegy szálig mondjon le
Gyenge vagy öcsi .......... mint én a helyesírásból
Vagy az öreg Soros műve 🤣
Szerintem egyértelműen Fidesz hibája mondjon le 😂
Amúgy rohadtul mindegy! Sunnyogtak, belebuktak, népnek kuss, megmutatjuk hogy vannak következmények! Sőt addig mosdatjuk míg nem lesznek hősnők, életfogytig fizuval, lakással, autóval kisf@szommal... És ez nektek rendben...
Nincs mit mondanom! 🤪
Ha ennyi nyomorod van amit masnak kell megoldani kar volt a gyerekvallalas.
nem feltétlen csak a tiéd, hanem összességben az elmúlt évtizedben ezek felé mentek el a szülők
mert már nálunk is volt olyan anyuci inkább elvitte a gyereket hogy ne rázkódjon szegényke a buszon......
Csak jelzem hogy az ukriknak nagy a córesz avdivkában.
Csak ugy.
Ha valahogy nem tudnak kisunnyogni,szerintem mar nem akkor kakukk.
Ez az eszaki szektor,a ruszki elerte a hazak veget,nincs fedezek,nyilt terepen lenni ongyilkossag,delen ugyanez a helyzet.A varosban ragadt egysegek mar benn maradnak.
Ja, biztosan az én gyengeségem, az hogy kivágják ebéd után, majd közlik, hogy a 3 gyereknek (ezért a 3-ért nem hoznak iskolabuszt, és a helyközi járat sem úgy van időzítve), fél óra múlva máshol kezdődik a verseny! Old meg...
az a vicces hogy a szoci korban se volt ingyen a sulis kaja, ott ráadásul a fizetéshez képest kellett fizetni a kaját
szóval aki csóró volt 2 forintért ette a menzát akinek többet kerestek a szülei azok meg 5 forintért
persze a leírt összeg nem valós de kb ilyen arányű eltérések voltak
a tankönyv ingyen volt, de a füzeteket meg kellett venni
Tehat a te gyerekedet etesse az allam,katonai ismeretek meg kellenek.Most foleg.
a gyerek szállítás fura
én 40 éve jártam általános suliba, ekkor még voltak iskolabuszoknak nevezett járatok, igazándiból rendes volán járat volt csak úgy volt időzítve hogy a gyerek pont beérjen iskola kezdésre, plusz megállt minden megállóban még akkor is ha nem volt ott senki(legalábbis anno ezt mondták)
na ekkor volt egy csomó gyerek aki "buszos" volt a bérletet minden hónapban leadták a suliban és megkapták érte a pénzt
de ami a lényeg
egy rakás 6-14 éves gyerek EGYEDÜL buszozott, csomó helyen az iskolás gyerek hozta magával az ovodás testvérét leadta az oviban aztán csattogott át a suliba(sokszor késett is az első óráról pár percet erre emlékszem)
most meg 5-600 méterről kocsival viszik a gyereket a suliba, mert nem engedi anyuci hogy egyedül menjen a gyerek iskolába
szóval az hogy a raks koma szállítja a versenyre az ivadékát csakis a szülők gyengesége
amikor az én gyerekem volt sulis akkor ha valami esemény(pl foci sokszor volt a szomszédos falukban) volt rendeltek egy kisbuszt és avval vitték a gyerekeket, többnyire valami felajánlásként ingyen lettek szállítva, ha nem akkor az osztálypénzből lett fizetve, vagy bevitték pluszban a pénzt