Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg osztok egy titkos dokumentumot 😂 😂 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Szerintem egy hét és mozgókép is lesz ahogy Novák Katalin csecsemőket darál és arcpakolásnak használja hogy ne legyen ráncos 😂 😂 😂
Mi van Olasz tanárnővel 😂 😂 😂 szabadul már vagy megették a Balkán patkányok 😂 😂 😂
100 évenként ismétli a történelem önmagát
Ha valaki nem értené a mostani történéseket
gondolom internet világába feloktatható nincs itt titkosítod doksi
szerintem neted a hülyét 😂 😂
Tandíjt csak azért nem kommentálom mert akkor már végkép beleszaladnál a késbe 😂 😂 😂
de annyit segítek (előzmény katt és kösd össze a beszélgetést )
hogy akartok ti kormányozni atya ég 😂 😂 te világ polgár
Mint írtam ezt írták alá hogy vesztegetés hatóság félrevezetés
és nem volt részletezve "A férfit jogerősen azért ítélték el, mert a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyetteseként megpróbálta a pedofil igazgatóra terhelően valló gyerekeket arra rávenni, hogy változtassák meg vallomásaikat."
mellesleg aki veszteget az nem volt pedofil ha nagyon szigorúan veszem de a sajtó még is ezt a szót használja . De a én véleményem szerint aki segédkezik pedofilnak az is ugyan úgy bűnös . És szerintem Novák Katalinak is az lett volna ha pedofil szócska ott lett volna
De baloldal szerint bukjon mind mindenki egy kalap alatt mert ők majd elhozzák a megtisztulást 😂 😂
A balosok már beszopódtak 2010 előtt és nem felejtenek ezért inkább a fideszre szavaznak mint azokra.
Nyilván nincs ilyen ember...........
"hitelesen tudjon beszélni az adót témáról" - Hát ja, neki kiadták a doksikat, és csak neki 🤣
"lemond mert a hiba következménnyel jár" - Ne már, ezt ugye te sem hiszed el... 😲 😲 😲
Hmm.. .tandíj, hát ja, minden ingyen van: tankönyvekért nem fizetünk, bár választás sincs, kajáért nem fizetünk, ja, de... nem is keveset. Államilag rendezett versenyekért, nekem kell fizetni, ja de - ha szeretném hogy a gyerkőc részt vegyen...Ja, és nekem kell elszállítanom munkaidőben, a verseny helyére... Stb...
Hát tudod inkább fizetném a tandíjat, csak legyen oktatás, RENDES... és nem kérek se hittant, se honismeretet, meg katonai ismereteket...
Köszönöm!
En tamogatnam a nove muttetest az ellenzeki erzelmueknel. 🤣
Hamar diktatura,ugyis csak hisztiztek,ha lemond ha nem.
A jákob mar a parlamentet oszlatná.
Mondjuk ő tuti bebukná ket ev ingyenpénzét mert a kutya se szavazna ra. 🤣
Én is pont ezt mondom ők a kisebb rossz
Tandíj ezek szerint elfelejtetek ........most nagyobb tandíjra vágyik 😂 😂 😂 van az úgy
Nem te ilyet nem is mondott senki
Akkor ismétlem önmagam "mlas Egy kis siker az ellenzéki libsiknek" te reagáltál erre hogy "Nem, nem az ellenzéki libsiknek! Mindenkinek!"
Én vártam hogy ez baloldali különböző örömködések meg történek-e és pityeg a telefonom a különböző megosztásoktól aminek én nem csinálok reklámot de IGEN meg történik
"És ez a fazon kicsoda? " Egy jobboldali riporter ..... vélemény vezér .... újság író tököm tudja
politikával foglakozik tonna számra van ilyen figura jobbról balról .
De mivel ilyennel foglalkozik gondolom nincs más dolga hogy adót témába kutakodjon tájékozódjon
Ellenben veled vagy velem akik csak a fő címet olvassák el mondjuk néha én még azt se
Ezt említi is a videójába meg azt is hogy egy ilyen húszperces anyag elkészítése valójába sokkal több .........és itt gondolom nem a vágásra célzott hanem hátérmunkára vagy is hogy hitlesen tudjon beszélni az adót témáról
(Bukás) itt megint nem értem ................. Elismeri hogy hibázott nem részletezte hogy hogy hibázott de megtörtént lemond mert a hiba következménnyel jár . Ami ugye baloldalt akkor se mondható el ha kokainos zacskóval kezedbe oktatod jelenlevőket hogy kell 100milliokat sikkasztani vagy .....stb stb
Mellesleg itt mutatkozik meg jobb baloldal közötti különbség hatalomba maradást emlegetsz de mindenhol ahol hiba van le kéne mondani és kész jobboldalról én tudok mondani csatornás Szájer 😂 most két hölgy most te jössz ............................................. írj egy két nevet
És azt is látom hogy hat rád a főcím 444 ,RTL ( a csávó meg mondta videóba )hisz te hatalmat emlegetsz az az Orbán Viktort
Szóval akkor neki kéne le mondania 😂 😂 😂 ni ná egyértelmű baloldali gondolkodás 😂 😂 😂
Na azok még jók lesznek.
Na de azok is voltak már kormányon. Az nem volt elég tandíj a magyar népnek? Meg amit azóta is folyamatosan csinálnak? Én nem mondom hogy a vityáek jobbak, csak inkább a kisebb rossz.
Már megvan ki lesz helyette az elnök. Szalai Boborján vagy Kisgrófó.
én tapsolnék örömömben amikor a sok fidesz utáló buzi balos rádöbbenne hogy még szarabb lett minden amióta a kedvenc pártjuk/pártjaik vezetik az országot
én se szeretem se a törpe diktátort se a stadion építést se azt hogy nem lehet a balatonon már pecázni mert beépítenek minden részt szállodával és a többi faszság ami éppen eszembe sem jut

szóval nyerjen végrea baloldal, gyerekem nincs az ovodában-iskolában nem érdekel hogy buzi királyfiról szól a mese, fesztiválozni nem járok szóval mindegy hogy buzik vagy nem buzik táncikálnak a kőrúton
most is csóró vagyok meg utána is az leszek tehát nagyjából semmit se változna az életem
csak végre lássam már az elvakult balosokat beszopódni...... amikor rájönnek hogy az a torta is szarból van, az az arckifejezés mindent megér nekem
Hmmm... Hol örömködtem én? Nem rémlik.
Videó? Ahogy a somogyinál mondtátok ti is: És ez a fazon kicsoda? Hát ja, gondolom ő aztán mindent tud, jól informált! De akkor légyszi meséld már el, hogy ha ez az ügy csak a (videó alapján) ennyivel megmagyarázható, akkor miért bukott bele 2 elég magas rangú figura? Ha csak tényleg figyelmetlenség, akkor az akinek a shandl- völner ügy miatt egy haja szála sem görbül, az miért mondott most le?
Ja, a nagyasszony meg a sok repkedés közben nem ér rá utánajárni a dolgoknak, kit akar éppen felmenteni? Akkor minek vannak a tanácsadók? Pl. a gundel takács. Azok se olvassák? Nem néznek utána?
Vedd már észre hogy ez csak a szokásos: Sunnyogunk, bukunk, ez most kicsit jobban rombolja a "hitet", akkor beáldozzuk! Ennyi.
Elhiheted, ha a hatalomban maradás azon múlna, téged is törvénnyel megtámogatva simán átműttetnének nővé, ebben ne legyen kétséged!
Na azért nem írat rögtön mert akkor még olyan friss volt hogy lesz majd mozdulás
De igaza volt , mlas Egy kis siker az ellenzéki libsiknek
Már is jönnek a nagy karőrvédő győzelmek .......... igenis a ellenzéki katyvasz balos lipsiktől pedig csak alig lesz dél
A másik hogy említed Zoli 32őt aki berakott egy videót
http://youtu.be/fr24Swl9xY8
de a fáradságot nem veted hogy meg nézd és értelmezd
hanem te felteszel egy idióta kérdést
"De még mindig amit Zoli32 bedobott, arra lennék én is kÍváncsi: Ki tette eléjük a kérelmet? "
És te mondod hogy fidesz birkák 😂 😂 😂
Le rövidíteném azt a durva 20 percet 😉
Házi őrizet vissza van 7-9 hónap
hatóság félre vezetés vesztegetés
Na ez lett aláírva kegyelemből
És mivel nem tudta hogy ez egy pedofília ügyel kapcsolatos hát aláírt
A videóba szájbarágósan szépen elmondják levezetik meg egy degenerált is megérteni
Én ha tehetném holnap odaadnám ennek a szar bandának a hatalmat , had legyen sok eu pénz meg háborús buzipárt nyomor kioldjanak gyurcsány csinálta politikájukkal
Én akkor se sírtam csak még szerényebben éltem
Ez rajtunk kivul az ungár csaávot is erdekli.
Szerintem valami kozepszintu osztalyvezeto rabizta egy irodistara,akit a műkörme jobban erdekelte mint az hogy mit rak be.
Ilyen van,nem kormany vagy oldalfüggő.
Ha összeesküvés elmélet van,akkor lehet meg is fizettek par kulcspozicioban levo embert hogy nezzen felre az aktát illetően.
Mivel hivatali visszéles es okmanyok hutlen kezelese lehetett a vad,az ürge bar buzi volt,de nem pedo,csak eltussolni akarta.
Ettol fuggetlenul mindket itelet,azbigazgatoe es az ove is keves,az hogy a harmadikat csak felfuggeszettre iteltek vérlázíto.
A bírói kart deportalni kene szinte teljesen.Bar olyan vinnyogas,tuntetescunami es brusszeli szankciohullam lenne hogy nem fogjak most megkockaztatni.
A fő motivum a fidesz le akarja uralni a birosagot,csorbul a jogallamisag,diktatura.
Pedig egy sokkal jobban belterjes,osszefonodott,jobbara balos erdekek menten itelkezo monolit tömb mint az szfe vagy az egeszsegugy.
Teny hogy a most 50-60 kozti birok nagy resze meg a 90 es evek elejen egyetemi tanulmanyait folytato csaladilag es ideologialag vastagon az allampartban szocializalodott.
Nem mindig konkret balos erdek,csak szimpatia miatt is ugy itelkezik hogy lejt a palya.De pl a szeviep ugy jol mutatja hogy mukodik.
De kicsiben is annyi a trukk hogy megfelelo ugyved jol ismeri melyik birohoz kell kerulni a megfelelo iteletert.
Ra kene ejteni egy FAB1500 ast egy ilyen biroi osszejovetel epuletere.
1) Tehát ha a ballib oldal nem erőlteti, akkor neked ezt a kegyelem belefér? Nincs vele semmi gáz? Huha... No mesélj hogy áll? Műtéti előkészítés az óvodában? Háthogyne...
2) Családodat nem piszkáltam! Saját vélemény: Ha neked ez fáj a legjobban hogy a balosoknak ennyi sikerélménye van, és nem az zavar hogy mit tett, és mi a következménye. Akkor szerintem simán belefér a birka, vagy legyen inkább szektatag? 😁

De még mindig amit Zoli32 bedobott, arra lennék én is kÍváncsi: Ki tette eléjük a kérelmet?
szerintem senki sem utasít el havi 5 millát csak azért hogy jobb színben tüntesse fel magát
főleg ilyen helyzetben
jótékonykodni csak akkor jótékonykodik az ember ha haszna van belőle, anyagi vagy erkölcsi
ez a nőszemély meg ugye erkölcsileg elásta(elásták) magát jó mélyre innen nem hozza vissza az a pár millla elajándékozott pénz sem
Ha tisztességes és amúgy enélkül is megél akkor közpénre nem ahogy jómódúként segélyeket és támogatásokat sem vesz fel.
Ennyi pénzre mindenki "rászorul " 😁
Nemigazán szorul rá, tegnap olvastam az élettörténetét, gyakorlatilag nyugaton elég jólétben nőtt fel és tanult több egyetemen és a gyerekeit is kint szülte és járatta iskolákba. Ha elvonnák tőle a lét akkor sem lenne csóró.
4,6 mikulás fizu kocsi+sofőr, titkárság, állami rezidencia élethosszig, stb . nem szar, azér' így ki lehet bírni melómentesen.
jó kitalálták ezt(gondolkodós)
amúgy én is lemondtam volna
aztán ugyanúgy járna a fizetés 0 munkával
akkor miért is dolgozna???