Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nyerő az hogy
betörnek hozzád te kérdezés nélkül lelövöd mind a hármat, másnap a polgármestertől kapsz egy kitöntetést mert egy hős vagy aki megvédte a családját
utána nem nagyon akarnak betörni hozzád, de máshová sem hiszen esélyes hogy otthagyják a bőrüket
és nagyjából rend is lenne
Azért, amikor ezt látod, elég sok bizonyosságot ad, hogy te leszel a nyerő.
Hisz még most is úgy van hogy ha hozzád betörnek és úgy fejbevered egy sodrófával hogy meghal,te mész a sittre.
Mennyi Chuck Norris előbújt itt hirtelen 😁
Ja,hét szerencsére én nem a sötét középkorban élek.Mondhatnám úgy is,ha ott élnék,akkor már itt élnék.Itt nincs "börtön hierarchia"
Akkor példa: nézem a kamerán, hogy derék rabolónk a garázsomban matat mire felfegyverkezve kimegyek kérdőre vonni, több lehetőség van, ijedtében elszalad (ez a szerencsés), felém fodul és a keze ügyébe eső szerszámmal felém jön mire lelövöm (hosszú eljárás amiben engem hoznak ki gyilkosnak és 8 év böri), ráfogom a fegyvert mire az árnyékból előbújik 2 haverja akikkel a szajrét vitték volna és mivel mindenkinek joga van így előkapják jogosan tartott fegyvereiket és lemészárolnak jó esetbem csak engem rosszabb esetben, hogy ne legyenek tanúk mindenkit aki itthon van. Melyik verzió a nyerő?
Erőfölény, hol? Ha nem csak neked hanem mindenkinek lehet akkor nem erőfölény van hanem fegyver arzenál és az győz akinek nagyobb és gyorsabban tüzelő van.
Lófaszt, jártam lőni, szeretem a fegyvereket, de a helyükön, rendfenntartóknál és háborúvan, a lakosságnál csak baj van vele.
Miaf......egy cattani felugyelos-maffias szappanoperaba csoppenek? 😂
északon amikor az első nigger lerúgta a csajt az aluljáró lépcsőjén akkor kapott bolna a hátába pár .38-as lövedéket akkor nem lenne ekkora gond velük
párszáz/párezer negrót igaz el kellett volna temetni állami költségen, de mostanra már mind az építkezésen hordaná a téglát maxi lelkesedéssel....
Ott, ahol téged, ilyen magabiztossággal, amivel rendelkezel, hamar széthordanának. 🤣
Nem nagyon szeretik a túlságosan magabiztos embereket, hamar megtörik, hidd el!
Sajnos ez ilyen környék, nekünk se jó. Erre írtam, hogy jó, jóba lenni bizonyos emberekkel és akkor távol maradnak és tartanak tőled.
Csakhogy a bűnöző a nappalidban néz rád keményen, mert ő is csak akkor bátor ha fegyver van nála, miközben nálad nincs.
Szóval jók ezek a liberális széplelkűségek. És én is azt mondom hogy Magyarországon jellemzően azért még nincs szükség önvédelmi lőfegyverre, de azért látjuk a világban és tőlünk már nem is olyan nagyon messzi, az a helyzet amikor már szükségszerű.
Nem. De nem is jársz errefelé ezekszerint. Bár mondjuk a balaton környéke is meg van szórva velük, de azok másfajták. Mondjuk ott ahol Jani lakik van ahol lassitani se nagyon szeret az ember.
"Ha megérzik a szagot,azonnal széthordanak"Baszki ,hol éltek ti,a középkorba?
neki erőteljes fegyver fóbiája van
😂
Aki meg erőfölény nélkül bátor, az hülye 😆
Szóval én inkább leszek gyáva, te legyél csak bátor 😁
Én fordítva gondolom, akinek fegyver kell, hogy bátor legyen az gyáva.
Ki így ki úgy éli a világát.
Te írtad, hogy vagy így vagy úgy, de megvédenéd a házadat.
Na az az igazi álomvilág.
Ha megérzik a szagot, azonnal széthordanak.
Erre írtam, hogy nem szabad odáig eljutni.
Én se éltem vissza eddig semmivel, de pl mégis telefonáltak, hogy mehetünk az autóért. 😉
gyáva ember nem fegyverkezik, a gyáva az az ágy alatt reneg ha valami rendkívüli esemény történik
Álomvilág......,erős családtagok, veszélyes bűnöző haverok akikkel majd jól befenyíted a nyomorultakat..........ha tényleg kell egyik sem lesz sehol illetve a bűnöző még téged rabol ki, a törvénytelen igazságosztás veszélyesebb az igazságosztóra mint a vélt bűnelkövetőre.
Ezért nem szabad odáig eljutni.
Ha tudják, hogy "ki vagy" akkor nem mernek veled ujjat húzni.
Elég sok veszett ismerősöm van, és a sógorom lévén az éjszakából is komoly embereket tudnék felvonultatni, ha az erőviszonyokat kellene letisztázni.
Amikor apósnak ellopták a kocsiját, már aznap délután "megkerült". Így mennek dolgok.
Inkább az, hogy minden gyáva fegyverbuzi rögtön bárkit megfenyeget azzal, hogy otthon az udvarában lövöldözik. Ellenben ahogy a másik is lövöldözni kezd beszarik hisz neki alap ha valakinél fegyver van az lövöldözik is. 😁 Azé azt nézném ahogy a fehér és feka szomszéd egyre nagyobb fegyverekkel hadonászik az udvarában miközben egymásra néznek nagyon keményen. 🙂
erre jó a sörétes
néhány alkalommal gyakorolnál az udvaron apró söréttel meg pár fej káposztával egyből tudná a környéken az összes retek hogy veled nem érdemes szarozni...
na de aki fél a fegyvertől az nem tud demonstrálni...
fitatalon túl sok western filmet láttál és beléf ivódott hogy mindenki fegyverrel a kézben hal meg 😂
Én nem, itt is sok van a környéken és itt vagyok. Persze én akármilyen kripli vén fasz vagyok a hazámat is kész lennék akárcsak figyelemelterelésképp is védeni.