Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a normálisakból.. nem mindenkiből Az értelmes abból próbál megélni, amiben tehetséges, a maradék meg nyit rongyos boltot
Hülyeséget beszélsz mint általában aki több tárgyból is jó volt az választhat Ez mindig így volt
Aki meg hülye volt mindenhez az kapta, ami jutott neki
Ezek szerint ebben az egyben?
Én is jó voltam,és akkor mi van?
Csak hülyeséget beszél,eleve ha valaki be akar kerülni egy jó suliba,akkor mindenből jónak kell lenni,ha szereti ha nem.De egy ilyen kijelentés "hogy ha utálja,nem is lehet jó benne....."Ilyet csak egy hülye mond.
Persze meg az ember birka,ha azt mondják 30%oltatta be magát akkor ő sem akarja,de ha 70et mondanak akkor nekem is kell,mert hát ennyi ember nem tévedhet.
Ezért tanulunk szolmizálni értelmes dolgok helyett......
20 év után is van ujdonság.
Ha jó voltál tornából azt kellett volna erőltetned és nem a villanyszerelést. De nem, ide jutottál, egy közveszélyes barkácsoló.
melyik a szélsőség? Hogy mamlasz szerint mindenkiből az lesz nagykorában amiből jó volt kiskorában? Vagy, hogy belevertem az orrotokat abban, hogy akkor mi a fasz lesz abból aki mindenből jó(fetrengős)
Frici(gondolkodós) ne tetesd magad hülyébbnek mint amilyen vagy(ujjával nemet mutató)
Nagyon jó. A szélsőségekből történő következtetés önigazolását egy másik balfasz szélsőséggel igazolnád.

Így már mindjárt más.
kb. ugyan úgy mint ahogy mamlasz levonta azt a következtetést aki valamiből jó volt a tanulmányaiban abból felnőttkorában is az lett amihez az a megszerzett tudás kellett(fetrengős)
Csak azt nem tudom mi a faxom lett a vörösdiplomásokkal???
Akik minden tantárgyból kitűnők voltak, mind humán, mind reál tantárgyakból egyaránt? Hát 10 szakmában nem helyezkedhettek el egyszerre azért még sem(fetrengős) majd édesapámat megkérdezem 3 diplomájából az egyik kitűnő eredménnyel végzett(gondolkodós)
De egy esetből már le lehet vonni végleges következtetést ezek szerint.
miért nem lehet valaki valamiben jó de egyébként meg nem szereti csinálni?
baszki én meg tesiből voltam jó, szakközépben Minden áron vinni akartak szertornázni. De hát nem érdekelt(kezeit széttáró) Néhány évfolyamtárs beadta a derekát évekig jártak szertornázni meg is nyertek néhány országos versenyt belőlem meg nem lett versenyző hiába voltam jó benne én nem látok kötelező párhuzamot, hogy iskolában ki miből volt jó és kiből mi lett felnőtt korára. Én azt mondom az élethez kell néhány dolog. Mostanság szerintem a legfontosabb az ismeretség. Olyan aki be tud tenni jó helyre,. Nézd meg lőrit semmihez sem kell értenie elég ha van egy jó haver 😅
na legalább most már tudja minek tanul 😅
persze mindenkiből az lesz ahová sodorja az élet. Nálunk általános suliban a legjobb matekozóból rendőr lett 😅
Ne vonjunk már párhuzamot e között 😅
na a véleményem erről a cikkről hirtelen ami eszembe jut. Szerintem a büdös életbe sohasem fogjuk megtudni az igazat, hogy hány ember oltatta be magát a vakcinával kovid ellen. A 6 és fél millió ember én rengetegnek tartom és szerintem ez a szám nem más mint egy szemen szedett hazugság. A tavalyi vagyonfelmérés óta megtudhattuk, hogy 9 millióan élünk jelenleg az országban. hát kb nagyjából 1,5-2 millió gyerek lehet akit feltételezésem szerinte egyébként sem oltattak be Akkor összesen maradt 1 millió ember aki önszántából nem oltakozott??? Hát én nem hinném Szerintem kb. fordított lehet az arány kb. 1/3 oltathatta be magát vityáéknak csak fel kellett mutatni valami jó számot, hogy megfeleljenek az eu-s elvárásoknak(gondolkodós)
valószínű azért mert mind hülye volt a verselemzéshez 😅
az értékes kivétellel úgy sejtem rám gondoltál(meghajlós)
A helyzet az, hogy a nép irányítói nem akarják azt, hogy a nép logikusan gondolkozzon. (kezeit széttáró) Minél kevésbé értelmes egy nép annál könnyebben irányítható vezethető vagy megvezethető. Így volt ez akkor is amikor katona voltam ott sem szerették a túl okos embereket akiknek egy dolog végrehajtásáról volt egyszerűbb és hatékonyabb ötletük a megoldásra. Mondjuk ott meg volt rá a módszer, hogy a gondolkodásról gyorsan leszoktassanak bennünket 😅 Ott nem létezett más, csak parancs amit végre kell hajtani és nem számított, hogy volt e haszna értelme jogosultsága(kezeit széttáró)
Ne magadból indulj ki(ujjával nemet mutató)
Hat pont ez jutott eszembe nekem is 😅
Nekem meg 40 m2 térbeton először gyere te ha itt végzünk ígérem visszasegítem 😅