Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt lefordítom magyar nyelvre: Hívnak a régi haverok egy összejövetelre, beállítol a szokott szerelésben, de ezt elnézik neked, mert ismernek. Aztán legurul pár kör, kitör belőled az igazi éned, és érezteted velük, hogy megvehetnéd őket kilóra... és én vagyok szerinted a sznob 🤣
A görbe tükröd... elmagyarázod nekik, milyen hülyék, hogy nyaralnak, éttermeznek, drága holmikat vesznek, és milyen sznobok 🤣 ahelyett, hogy fillért baxnának, munkásszállóra járnának, a családi hétvégi éttermi kiruccanásra meg ott a mekkdónác a benzinkútnál 🤣
Az tuti hogy ő sem volt egyszerű eset.
Mondjuk Damu sem volt teljesen komplett.
Azt hiszem erre mondják, hogy nem ismered eléggé a nőt, amíg nem találkozol vele a bíróságon.
ez volt az a pont amikor végleg elhatároztam hogy ha velem így kibaszik egy nő(pl asszony) baszom bele a csákányt a hátába, ha nekem szar akkor neki se legyen már jó.....
ezt közöltem is az asszonnyal, azóta nagyon szeretjük egymást 😃
Attól függ hogy Tímea mit vállalat Istvánnak , mert ha komplettet akkor X mínusz tízezer
😅
én nem tudom mi az alacsony vagy mi a magas azt tudom, hogy úgy élek, mint a környezetembe bárki más. Nincs hivalkodás, nincs rongyrázás, még is megvan minden kényelmesen és jól élünk(kezeit széttáró)
hát többnyire inkább elpoénkodják de én ezzel akkor már kihúztam a méregfogát utána már nincs annyi frenkizés 😂
Még jó hogy tanultam szolmizálni mert így ez csak nekem tűnt fel.
Miből gondold?71éves,nincs ott hogy mennyi a nyugdíja.Timi meg lehet a lánya a szomszédja bárki.
úgy tudom nem,(gondolkodós) bár palácsik timi anyjától is hallottunk olyan riportot amikor a lánya összejött a bubóval, hogy "öreg fa árnyékában jó megpihenni" meg hadovált valami első látásra szerelemről is ha jól emléxem(fetrengős)
Bár nálam ez a megpihenés verte ki a biztosítékot akkor(gondolkodós) Az akkor 21-22 timikének mi a faxomtól kellet kipihenni a fáradalmait 13 éves korától kőbányában csákányozott vagy miért(fetrengős) Mondjuk vajna a timike volt barátjának intézett néhány év börtönt 😆
Miért lenne sok,nincs ott hogy egy párt alkotnak,lehet a lánya is és hajléktalanok.
Az ilyen művészlelkek mindig tele vannak,csak igénytelenek és nem látszik.
összegszerűen pontosan nem tudom de tuti jó sok 😅
Még mindig nem érted?Csak az lehet jó matekos aki szereti,aki utálja az még a szorzótáblát sem ismeri.Elég szar lenne ha mindenki csak abba lenne jó amit szeret.
Kivéve az ő gyerekei(gondolom)
A buzeráns feleségét?
Megnéztem, hogy a sportmotor fórumán vagy a L`art pour L`art online előadásán vagyok-e?
Nagyon nincs.
Így még jobban tetszik amit a lelki szemeim előtt látok.
És amikor visszakérdez valamelyik nagypofájú, hogy "munkásszállón nyaraló kérdi ezt tőlem?"

:-D
Szerintem se. Vagy deviáns volt. a csaj vagy full hülye
Nyilván nem a célja, hogy minél több lóvét megtakatítson.
az az öreg mennyire volt pénzes? mert nem tűnt milliomosnak