Ezt lefordítom magyar nyelvre: Hívnak a régi haverok egy összejövetelre, beállítol a szokott szerelésben, de ezt elnézik neked, mert ismernek. Aztán legurul pár kör, kitör belőled az igazi éned, és érezteted velük, hogy megvehetnéd őket kilóra... és én vagyok szerinted a sznob 🤣
A görbe tükröd... elmagyarázod nekik, milyen hülyék, hogy nyaralnak, éttermeznek, drága holmikat vesznek, és milyen sznobok 🤣 ahelyett, hogy fillért baxnának, munkásszállóra járnának, a családi hétvégi éttermi kiruccanásra meg ott a mekkdónác a benzinkútnál 🤣
ez volt az a pont amikor végleg elhatároztam hogy ha velem így kibaszik egy nő(pl asszony) baszom bele a csákányt a hátába, ha nekem szar akkor neki se legyen már jó.....
ezt közöltem is az asszonnyal, azóta nagyon szeretjük egymást 😃
én nem tudom mi az alacsony vagy mi a magas azt tudom, hogy úgy élek, mint a környezetembe bárki más. Nincs hivalkodás, nincs rongyrázás, még is megvan minden kényelmesen és jól élünk(kezeit széttáró)
úgy tudom nem,(gondolkodós) bár palácsik timi anyjától is hallottunk olyan riportot amikor a lánya összejött a bubóval, hogy "öreg fa árnyékában jó megpihenni" meg hadovált valami első látásra szerelemről is ha jól emléxem(fetrengős)
Bár nálam ez a megpihenés verte ki a biztosítékot akkor(gondolkodós) Az akkor 21-22 timikének mi a faxomtól kellet kipihenni a fáradalmait 13 éves korától kőbányában csákányozott vagy miért(fetrengős) Mondjuk vajna a timike volt barátjának intézett néhány év börtönt 😆
Még mindig nem érted?Csak az lehet jó matekos aki szereti,aki utálja az még a szorzótáblát sem ismeri.Elég szar lenne ha mindenki csak abba lenne jó amit szeret.
A görbe tükröd... elmagyarázod nekik, milyen hülyék, hogy nyaralnak, éttermeznek, drága holmikat vesznek, és milyen sznobok 🤣 ahelyett, hogy fillért baxnának, munkásszállóra járnának, a családi hétvégi éttermi kiruccanásra meg ott a mekkdónác a benzinkútnál 🤣