Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye hogy nehéz eset?😃
Én kitalálom: Majka elköltözött, onnantól kezdve üresnek érezte a helyet 😁
De, te mindenkinél rosszabb életet élsz, csak nem fogod fel. Pénzed lehet akármennyi, de a felfogásod akkor is proli maradt
Ebben a látszólag kerek történetben az a baj, hogy:
1. ha ismernek, tudják hogy fikázni akarod őket, tehát biztosan nem mondják el a vagyoni lehetőségeiket, kinek mennyi van a bankban, min-mennyi a hitel,
2. ha nem ismernek, csak ismeretlenül beléjük mászol, hogy feltételezed, hogy irigykedve bámult A8-on biztosan hitel van, akkor jó eséllyel még el is vernek.

Az lehet, hogy a 8 milliárdból te 1-2-3 embernek ismered a vagyoni helyzetét, de te szokás szerint a abból vonsz le messzemenő következtetést az egész társadalomra vonatkozólag.
Aha. Rendben. 👌
Igazad van,inkább ott marad terrorba és megvárja míg leszúrják 500 forintért.Nem,nem más.Ha szar akkor odébb kell állni,legyen az 20 vagy 80 éves.
Nem vagyok feszült 😉 ✌️
Hát... van egy Herlis kuncsaftunk. Őt zavarta a szomszédban üvöltő mulatós, megvette mindkét mellette levő házat. :D
(de nyilván értem, mire célzol... csak a feszültséget oldandó írtam)
Ne egy fiatal, mobilis emberből indulj ki!
Gondold egy idősebb ember bőrébe magad, aki pl az ingatlanját apróért se tudná már eladni......
Ugye, hogy mindjárt más?
(fejét fogó)
Olyan helyre megyek ahol nincs az ami miatt oda megyek.Van egy kollégám,ő ózdról költözött ide.Azt mondta hogy a költözésnél egy kritérium volt,ózdról jött,szerinted mi volt a kritérium és mi miatt költözött?
Uh cihológus is kell hozzá(gondolkodós) úgy sejtem neked sosem lesz engedélyed rá(fetrengős)
hát nem is tudom(gondolkodós) Nálunk az erdőt egész másként vágják(kezeit széttáró)
Nem tudhatod, hogy kinek, hova kell menni.
hüjék nem látjátok,hogy a shelles gyerek ott videózta őket, ő is ott állt a körben. Ép, hogy csak táncolni nem táncolt velük 😅
Lapat meg ásónyél nem volt a csomagtartoban? 🤣
hát tudjuk kiknek van béemvéje 😅
de hát fehér? Az ingyen szín (kezeit széttáró) Nem volt még 2 kiló egy metálfényre(fetrengős)
Az ablakok is tekerősek? 😅
Pipikem ha te biztonsagis jatekot akarsz probald meg majkat utanozni.
Nem hulyeseg amit mond a sok ingatlanrol.
Szerintem baszd el a penzed malajkurvakra,az jobb. 😆
https://youtube.com/shorts/9cT...
Valahogy így,nekem egyszer nem jutott eszembe hogy kéne bármi is.
De ki az a hülye aki ott marad?
vennék új gumikat az autóra(kezeit széttáró)
leírtam fricinek már leírom neked is. Ezek olyan sznob alkatok mint pl. te is vagy. Talán annyi különbséggel, hogy valamilyen úton módon ők maguknak keresik meg a betevőt nem az asszony tartja el őket(kezeit széttáró) Na ez az a brigád aki minden pénzét elbasz ami bejön. Kocsira, nyaralásra drága éttermekre. Semmit nem tudnak felmutatni csak 1 házat egy autót, meg az éves nyaralásokat(kezeit széttáró)
Élhetnének célszerűen is de nem ezt teszik. Lehetne menni kevesebbszer is nyaralni meg olcsóbb helyekre is stb. De nem. Több százezres ruházatok, nagy drága autó, drága életfenntartás. Többüknek még elég magas hitele is van. Ezek az emberek kifelé mutatnak és soxor többet mint amit megengedhetnének maguknak. Van ugyan olyan is akinek nincs hitele de a nagyzoló életstílusa miatt forint megtakarítása sincs(kezeit széttáró) Ezek azok az emberek amikor bedől amiből a pénzt csinálta nem marad más csak a kopasz picsája(kezeit széttáró)
Nem egy nem kettő ilyenről tudok. Nagy bmw, nagy élet aztán amikor beszart a buli ami ment már vagy 10 éve, összedőlt az élete mint a kártyavár. Aztán mentek a csepel 26-ossal a szalag mellé dolgozni, hogy a gyerek tudjon enni.(kezeit széttáró) Vagy nagy nekifutásra külföldre mosogatni. (kezeit széttáró) Ezek a balfaszok több pénzt elbasztak már fejenként mint nekem a befektetéseim. Volt lehetőségük biztonságos életet teremteni a családjuknak de a kifele mutogatás a nagyzolás az fontosabb. Amikor meg bedől a buli kenyérből nem esznek eleget. Ha engem holnap itt kőrösön elüt a földalatti és levágja kezeim lábaim a családomnak akkor is lesz miből élni holtáiglan(kezeit széttáró) És egy perccel nem éltem rosszabb életet náluk(puszit küldő)
Mivel mindketto jobbara ak74-az k12-vel csépeli egymast egy 12-es jo lenne.
Inkabb egy modernizalt ruszki verzio,jobba valtamasz,nem torik el granatveto hadnalatakor,es a csoszajfek is fix,nem esik le,van rajta fegyverkiegeszitok felszerelesere rogzitosin.
Ha lehet a rogzitett tokfedeles kene. 🤣
amikor sok éve csináltam a vagyonőri vizsgát akkor kb 2-3 hét lett volna a fegyvervizsga
de a tartási az kurva bonyolult lett volna(kezdőként kb lehetetlen), a sport célú felhasználsra sokkal egyszerűbb megszerezni