Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt, szerintem még a házfelgyújtást is rá lehetne fogni a helyi blm szomszédságra. (és akár a tűz is átterjedhetne a szomszédba -te úgyis értesz hozzá- bár azoknál értéket nagyon nem tenne tönkre)
Az. Semmi értelme. 🤣
Puhapöcs.Nem állsz bele. 🤣
Nem,mert itt ez a veszély nem fenyeget.
A véleményemet írom.Értem én,csak akkor nem kell sírni,egyrészt tök felesleges másrészt az ő döntése.
Te mit csinálnál ha körbevennének a cigók és neked az marhára nem tetszene?De tényleg kíváncsi vagyok.Én költöznék mert fontosabb a családom nyugalma és biztonsága.Igen,te?
Látod erre nem gondoltam, de nyilván így van. 😁
Kár lenne. 🤣
Légy már kitartó. 🤣
Hagyjuk! 🤣
🤣
Ne add fel ilyen könnyen. Elvégre kollégád, gyözd meg😃
Lehet össze van folyamatosan pakolva, hogy csak indulni kelljen?😃
Nem akarod megérteni, de leirtad. El se akar menni. Oda köti minden, ott van mindene, háza földje amit ráadásul nem is egyszerü pénzzé tenni és az is csak töredéke lenne egy ujrakezdéshez szükségesnek, ott ismer mindnekit meg egy csomó apróság amitöl van kedve élni. De ezt se fogod megérteni, én azt látom meglovagolsz egy-egy témát és eltántorithatatlanul tolod rá a valósággal és realitással sokszor összeegyeztethetetlen mantrát.
🤣
Hagyjuk!
🤣
Persze, mindenképp feltétele, csak arra irtam hogy felénk is van több ilyen, söt a szomszédét én is.vélhetöen meg fogom venni ha eladják egyszer. Bár oda cigány nem jöhet, de már megszoktam a csendet.
Mi nem így működik?Leég a ház,fizet a biztosító?Fizet,ha nem vagy hülye.Elszállásolnak ha nincs hova menned?Igen.Azt az időt kell kibekkelni míg a biztosító nem fizet.Mondom,itt tényleg az a baj hogy ezek az emberek el sem akarnak onnan menni.Terrorban élés helyett bármi jobb.
Ezt azért inkább ezt nem vesézném ki.
Te is tudod tűzoltóként, hogy ez nem így működik a gyakorlatban.
És én itt be is fejezném, ha nem bánod!
Hát hogy?Felgyújtom,jelzem hogy nincs hova menni,el fognak szállásolni,megvárom a biztosítót,előbb utóbb csengetni fog,aztán megyek,talán még a maradék telket is el tudom adni pár forintér.
Nálad ez a menekülés ha valami gond van nagyon beégett, menekülnél ha támadnák az országot ha cigó szomszédod lenne, ha pesti nyaralók épülnének, ha szolmizálni kéne a boltban mielőtt kenyeret adnak tehát mindig, pszichiáterhez kéne menni. 🤔
Igazad van, vannak szélsőséges emberek.
De azért ez a felmarkolom a felgyújtott házam után a pénzt és tipli, tudnod kellene, hogy nem így működik!
A másik meg az, hogy 120e ft-os fejenkénti nyugdíjból elég nehéz albérlet mellett élve maradni.
Pl kecskeméten 120e ft-os albérlet az alap.
Gondolom felétek sem olcsóbb.
A maradék 120-ból mire megveszed a gyógyszert, kifizeted a számlákat, nem nagyon marad ennivalóra.
De abban igazad van, hogy akit támogatni tudnak a gyerekek, a család, az meg tudná oldani.
Nem akarásnak nyögés a vége........persze,tény.Nem mindenkinek egyformán egyszerű az esete,de hogy egy öregnél maradjunk,minden normális helyen vannak gyerekek,azok ebben az esetben hol vannak?Vagy egyszerűen felgyújtanám a házat,a lóvét felmarkolnám aztán tipli.A másik ha annyira szar ott az életem,akkor hátrahagyok mindent és elköltözök inkább valami olcsó albérletbe.Az a helyzet hogy legtöbbször ezek az emberek el sem akarnak onnan menni,csak várják a csodát,de az már nem lesz.
Ha van lóvé, igaza van. De ha nincs, úgy elég kellemetlen. 😁
Egyszerű 🤣
Ez nem egyedi eset. Nagyon sokan csinálják.