Kiválót emlegettél, nem jót... aki valami gyenge suliban 5-ös, az nem biztos, hogy jó egy erősebb suliban. A kiváló még fentebb van... az nem 5-ös, hanem tele a fiókja megyei meg országos verseny eredményekkel - de ilyennel még nem találkoztál, gondolom.
...azt meg nem is értem, hogy kapcsolódik ide a "becsúszik a zsebbe semmiért" büfögés.
Te most direkt provokálsz, ugye? Nem baj, átlátok rajta, és most már legalább tudom, miért lettél tűzoltó és autófestő 😅
...meg persze a szokásos, már első mondatban durva ferdítés.
Megmondták tegnap,az hogy kiváló még nem jelenti azt hogy tudja is,bár mamlasz ezt valószínű a háziorvosi létből leste el,hogy minden csak úgy becsúszik a zsebbe a semmiért.
A múlt szolgálatba voltunk egy balesetnél,kérdeztük a rendőröktől mi a helyzet,mondta hogy aznap 4en vannak szolgálatba,Veszprémbe egy megyeszékhelyen 2 autó.
Nálunk felvételi előtt a delikvenseket felvitték a kitolós baszom nagy létrával a Holdig, meg van valami mély kút, ahová meg leengedték.
Itt szerintem a fele kidől a jelentkezőknek.
Nekem is gyanús volt a szomszéd klotgatyás Józsi mikor kölcsönkért 2 kanál cukrot a kávéjába, de a kurvannyát én is biztos vagyok, hogy minimum milliomos és vödröt is csak azért kért a beázó tetejükhöz mert titkolja a pénzét a rohadék. 😤
azért van pénze mert nem költi
ezek a gazdagabb "kisemberek" csak azért gazdagabbak a többitől mert nagyjából a saját szarukat is megennék és csak kuporgatják a pénzt
ismerek sok ilyet hogy 100 millák a bankban aztán egy madzaggal kötött munkásnadrágban élte le egész életét
amikor a soltvadkerti takarék behalt akkor azért sok ilyen pénzes parasztról kiderült mennyit bukott
És mit értél el a nagy keresettel? Ugyanaz az igénytelen surmó maradtál, aki voltál addig. Felhalmoztál egy csomó kecót, élhetnél mint hal a vízben, de nem, te egy gyári melós szintjén vegetálsz, és munkásszállóban nyaralsz, joggingban zsíros rántotthúst eszel III oszt. helyen🤣
amit az újsár ír az nem feltétlen úgy van
lehet abból a rendőrből vennének fel párat amik kint téblábolnak az úton, de ezekből van a legkevesebb a rendőrségen
irodistából 3x annyi van mint aki kint az út szélén szondáztatja az embert
van egy ismerős hölgy aki irodán valami titkárnő féle az mondta hogy esély nincs rá, pedig már hétfőn mennék méregetni, az pont nekem való szakma
monotonitástűrő képességem kimagaslóan magas az isten is nekem teremtette ezeket a szakmákat
az útdíjhoz meg bekerülni lehetetlen, a telephely őrzés ami lenne de az meg cefet szarul fizet
amúgy nincs nagy látszám hiány a yardnál a hölgy mondta hogy páran nyugdíjba mentek az utóbbi években aztán nem is akarnak helyettük felvenni senkit
ez nem így van
pl engem nem vennének fel rendőrnek mert öreg vagyok meg mittudomén
pedig trafizni pont jó lennék, szopathatnám a népet reggeltől estig 😂
van erdőben tanya. Kint élt az öreg az elmúlt 20-25 évben mert ott érezte jó magát(kezeit széttáró)
Már nem tudja magát ellátni így 2 éve beköltöztek a városi házba. Erdő van elég nagy darab.
...azt meg nem is értem, hogy kapcsolódik ide a "becsúszik a zsebbe semmiért" büfögés.
...meg persze a szokásos, már első mondatban durva ferdítés.
Itt szerintem a fele kidől a jelentkezőknek.
ezek a gazdagabb "kisemberek" csak azért gazdagabbak a többitől mert nagyjából a saját szarukat is megennék és csak kuporgatják a pénzt
ismerek sok ilyet hogy 100 millák a bankban aztán egy madzaggal kötött munkásnadrágban élte le egész életét
amikor a soltvadkerti takarék behalt akkor azért sok ilyen pénzes parasztról kiderült mennyit bukott
lehet abból a rendőrből vennének fel párat amik kint téblábolnak az úton, de ezekből van a legkevesebb a rendőrségen
irodistából 3x annyi van mint aki kint az út szélén szondáztatja az embert
monotonitástűrő képességem kimagaslóan magas az isten is nekem teremtette ezeket a szakmákat
az útdíjhoz meg bekerülni lehetetlen, a telephely őrzés ami lenne de az meg cefet szarul fizet
amúgy nincs nagy látszám hiány a yardnál a hölgy mondta hogy páran nyugdíjba mentek az utóbbi években aztán nem is akarnak helyettük felvenni senkit
pl engem nem vennének fel rendőrnek mert öreg vagyok meg mittudomén
pedig trafizni pont jó lennék, szopathatnám a népet reggeltől estig 😂
Már nem tudja magát ellátni így 2 éve beköltöztek a városi házba. Erdő van elég nagy darab.