azok az apró razbora szerű halak amit tegnap qvimbinek felraktam az üzenőn. Csipszé kell sütni őket azt szemestől, belestől majonézbe mártva elropogtatni. Bulgáriába ettünk ilyeneket annó. Most elég húzós az ára kilója 3 ezer ft(gondolkodós)
az nincs a metróban valamiért. Ezeket meg elhordogatom a metróból szerintem április óta egyedül és ott sem lesz többet ha elfogy(fetrengős)
Megint járhatok ki szlovákiába kofoláért(fejét fogó)
tényleg hozattam élesztőt is az asszonnyal majd csinálni kéne finom pipi pizzát már szerintem 2 hónapja nem csináltam(gondolkodós) Mostanság hekk volt tegnap meg caca(meghajlós)
Amugy nem.azt mondtad higy valami tanyasi nagygazda volt, ráadásul a te inditótőkéd is tőle van. Akkor valamit mégiscsak jól csinált, a tanárkodás.meg hobbimunka volt.
egyébként igen. Szeretett a gyerekekkel foglalkozni, mint ahogy édesanyám is. Ő is lehúzott a gimiben vagy 40 évet(óranézegetős)
Na vegyed felfelé a munkásgúnyát. Tegnap az esőben kizsaluztunk ma már csak keverünk,öntünk, simítunk (kezeit széttáró)
Van cukormentes és meggyes kofolám adok belőle egy palackkal a munkád jutalmaként 😅
szerintem a mai nap rendőrségen és tűzoltóságon kb.annyi lehet a felvételi követelmény, hogy legyen tapintható pulzus(kezeit széttáró)
Rendőrségről 6-8 ezren hiányoznak és a tűzoltóságnál is lehet egy kézzel fogható szám(gondolkodós)
na édesapám matek kémiaszakon végzett. Tanár lett. Ez már akkor sem volt jó fizető életpálya mint ahogy most sem. Akkor ő jól csinálta, hogy az lett amiből jó volt?(gondolkodós)
ja és milyen rosszul jártam vele(gondolkodós) 15 év alatt megkerestem vele annyit amennyit egy átlagember 150 év alatt. 😅 Szerintem akkor inkább maradok ilyen nem normális(meghajlós) Egyébként pont elmélkedtem rajta, hogy a megszerzett 2 diplomámmal eddig még egész életembe nem csináltam semmit. Szerencsére csak a szabad időmet rabolta el az a néhány év a munkaidőmet nem mert mellette dolgoztam. (kezeit széttáró) Azt viszont nem tudom ahhoz milyen iskolát kell elvégezni, hogy valaki háztartásbeli legyen akit a párja eltart(gondolkodós) és úgy legyen háztartásbeli, hogy a háztartásba egy fogpiszkálót nem tesz arrébb. (kezeit széttáró) Na szerintem ezek az ismeretek amik tankönyvből nem elsajátíthatók(gondolkodós) Erre születni kell(kezeit széttáró) 😅
ja hát azt meg nem szerettem (kezeit széttáró) Bár tudom mamlasz szerint akkor nem is lehettem volna benne jó 😅
Miért nem hagyod már abba a hülyeséged(kezeit széttáró) Arra még mindig nem válaszoltál, hogy abból mi legyen aki a főiskolán vagy egyetemen mind a 15 tantárgyból kiváló (kezeit széttáró)
Megint járhatok ki szlovákiába kofoláért(fejét fogó)
Nem figyelek eléggé. Biztos átugrottam a sok szófosásodban😃
Na vegyed felfelé a munkásgúnyát. Tegnap az esőben kizsaluztunk ma már csak keverünk,öntünk, simítunk (kezeit széttáró)
Van cukormentes és meggyes kofolám adok belőle egy palackkal a munkád jutalmaként 😅
Most már tényleg elárulhatnád mit végeztél.
Rendőrségről 6-8 ezren hiányoznak és a tűzoltóságnál is lehet egy kézzel fogható szám(gondolkodós)
Miért nem hagyod már abba a hülyeséged(kezeit széttáró) Arra még mindig nem válaszoltál, hogy abból mi legyen aki a főiskolán vagy egyetemen mind a 15 tantárgyból kiváló (kezeit széttáró)