Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl egy sörétes puskát simán engedélyezhetővé kellene tenni
minimum 12 osztályos végzettség(véneknek 11is elég) és egy laza elbeszélgetés a pszichológusnál és meg is kaphatná a sörétest
a sörétes nehezen rejthető, messzi célpontok ellen nem hatásos szóval inkább védekező mint támadó eszköz
utcán hordani csak töltetlenül és lezárt tokban, stbstb
Szart sem ér a nyomtatott. Az inkább csak érdekesség volt.
Ha nagyon fegyver kéne, akkor csak az ukrik tuti adnak el a segélyszállítmányból 😆
Tudjuk megvédeni magunkat valamivel.
Milyen szempontból?
Igen, pont ezért nem támogatom a fegyvertartást nálunk. ( a rendőrökön és katonákon kívül)
De az amcsiknál nagyon jól látszott, hogy azokban az államokban és városokban ahol divat a fegyvertartás, nem fosztogatott a BLM mozgalom, csak szép csendben odébb álltak, a géppisztolyos polgárőrök sorfala között.
Szerencsére nálunk MÉG nem jellemző a bűnözőknél sem a lőfegyver, mert az a kevés nagyon csúnyán megszívja. De ha sok lenne, akkor nem tudnának rárepülni a rendőrök egy légpuskára is. Akkor elkerülhetetlen hogy minél több normális embernél is legyen önvédelmi fegyver azért hogy nehogy az idióták kerüljenek túlsúlyba.
És igen akkor lesznek ámokfutók is 100%, de lesz olyan is aki meg tudja állítani.
Tudsz nyomtatni 3D-ben 😄 letölthető a terve... igaz, egylövetű, de ha tucc célozni, elég 😃
Ja, amíg mind normális......., de elég ha csak az egyik megzakkan és nem érdekli semmi oszt gyilkilni kezd, ezt lehet látni az usákos vagy bármely más mészárlásoknál, nálunk is lenne ha könnyen fegyverhez lehetne jutni.
Az utolsó mondatod sokat elárul 👌
Van egy Texasi ismerős. Ő mondja hogy az éves fegyver expon ahol mindenkinél több fegyver is van, vannak mindig a legudvariasabb emberek egész Amerikában 😆 a fegyver csak akkor ad hatalmat az agresszornak, amikor kizárólag nála van fegyver. De amikor már mindenkinél van, és visszalőhetnek, akkor azért van kockázata a pattogásnak, úgy már inkább a békét támogatja.
Pontosan úgy ahogy az amcsiknak és az oroszoknak is volt atombombája és ezért nem támadták meg egymást.

Én nem támogatom a fegyvertartást, jobb az ha senkinek nincs, de ha már van a bűnözőknek akkor jobban járunk ha nekünk is van.
Most csinálom tűzfegyverre a papírozást. Nem egyszerű eset. Még csak a pszichológusnál tartok 😃 kb. fél év, mire kész. Nem önvédelmi, hanem sportlövő (vadászni se lehet vele) Tény, hogy a hatalom nem könnyíti meg a fegyverhez jutást... sztem ez még a szociból maradt, és a mostani vezetésnek is így jó 🤣
Szerinted engem érdekelne, ha gátlástalannak kell lennem, hogy én legyek a farkas?
Tényleg? Ezt a polémiát lefolytattuk párszor, ha nekem szabad lesz fegyvert tartani akkor mindenkinek lesz és semmi nem akadályoz senkit a használatában. Akkor tényleg a gátlástalanabb lesz a korlátlan úr a többi meg a szolgája. Vagy úgy lehetne, hogy csak a kiválasztottaknak lehet a többi meg nézi?
Lesznek hamarosan olyan helyek az országban, ahol jóbban jársz ha tartanak tőled és nem eszik le rólad a húst!
A normális ember attól tart, hogy félkegyelműek embereket akarnak ölni, a kamu duma, hogy majd jól megvédem magam csak álca a gyáva fegyverbuzik másokat félelemben tartani akaró kisebbségi komplexusára.
Nameg egy nagyobb adag PTKM-1R.

http://youtu.be/7ODl_vXhTKY?si=0BvcgZ9dO9A5Talc
ez mindig a gyengék kifogása
az emberek töbsége fél a fegyverektől és mindenféle kifogást eszelnek ki hogy miért is nem jó az ha az embernél fegyver van
plusz a hatalom ezt elég gyakran még meg is erősíti a média által
Mindenfelere jo lehet.
Mire kéne? Régi igazság, ha egy szindarabban feltünik egy revolver akkor az előbb-utóbb el is fog sülni.
Nem is ertem azt akinek nem kene. 🤔
Hát ilyen alapon nekem is sokminden kellene 🤣
Nincs engedelyem,technikai erdekeseeg,de mindenkinek kell egy ilyen.

http://youtu.be/RXNLXgdjLUQ?si=zAEKmEzGAA1ewe1k
nekem volt egy szuronyom meg egy ak bajonettem de elkótyavetyéltem
pedig ha jön a ruszki had felénk is lehet jó lett volna 😂
Milyen fegyvereket gyűjtöttél már össze? 😮
Kene egy BMPT is.
Gyűjtögetek,jo lesz az alapon. 🤐