Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is fájdogál másfél hete bedobok reggel 2 algópirint azt indulhat a nap. Amikor már ki sem tudok kelni az ágyból sajnos akkor nincs mit tenni jön a szuri(fejét fogó)
csak esetedben 😅 Lehet egy nő sikeres ha tud legyen is legalább vannak ambíciói. Nem kell feltétlenül a férfinek is elérni a nő sikereit, mert nem lehet mindenki pl. köztársaság miniszter. De ha ennyire hangsúlyozod a "közöst" akkor ne csak az előnyeiben legyél részese(kezeit széttáró)
én sose bántottam a feleséged max abban hibás, hogy elkényeztetett az "ingyen ebéddel" Szerencsétlen ezt a keresztet viszi magával mondjuk ő annyit megtehet, hogy ha már nagyon nehéz neki eldobja(puszit küldő)
Nincs nekem veled semmi bajom csak elhúzhatnál már dolgozni, hogy valami hasznosat is tégy és ne azzal kérkedj, hogy a két szép szemedért eltartanak 😅 Egyszerűen nem bírlak megszorítani és ettől már rosszul alszom 😅 Nem tudlak zavarba hozni, hogy dolgozni kellene a frenkizés helyett(fetrengős)
Na legújabb szerzemény:
Van aki a gurmé éttermeknek örül a jobbágyok megi egy 20 kg-os bontókalapácsnak, meguntam mindig kölcsönkéregetni ilyen eszközt mivel minden héten szétverek valamit 😂
de holnap se lesz 😂 😂 😂 😂
Ezzel nincs is semmi probléma.....
Mi az összefüggés?Nem,az a férfi szaralak aki otthon lébecol,pláne úgy hogy közben az asszony meg dolgozik
😁
Ma én is így vagyok, csak én a derekam miatt.
szerintem azért tudat alatt bassza a csőrét hogy neki minden nap meg kell szakadni 😂
Én munkaképes emberkén ma nincs kedvem dolgozni 😂 😂 megyek is eszek valamit 😋 😂 😂
Ilyen a mienk csak szebb a szine. 😁
Ez elég hímsoviniszta duma, de elfogadjuk 😁 szóval akkor minden sikeres nő férje szaralak....
Igaz, te rosszabb vagy, mint a jobbágyok, mert ők a megélhetésükért dolgoztak.
Tényleg ezzel fexel, ezzel kelsz? Lépj már túl ezen, és befejezhetnéd az állandó mocskolódást... fogd már fel a buta agyaddal, más másképp is élhet, mint te, nem mindenkinek ugyanaz a fontos... szembeköpést emlegetsz, te ??? aki ordibál a benzinkutassal, mert nem ad neki támogatott benzint cégautóba? Te emlegtsz nekem "munkát" aki abból él, hogy nyomorultak elárverezett lakását megveszi bagóért, aztán kiadja nagy haszonnal?
Hogy jössz te ahhoz, hogy minősítgess engem a kitalált történeteiddel, és legfőképp a feleségem? Baszogatjuk itt egymást sokxor, de vannak határok, amit nem lépünk át, de te annyira ostoba vagy, hogy ezt sem érzed - nem érezted Zolinál sem, és nálam sem.
Mi lenne, ha ezután magaddal foglalkoznál? A kutyaként tartott feleségeddel, vagy a fogyatékos kölköddel? Látod, más is tud paraszt lenni, nem csak neked megy ez...
hát erről beszélek bár mamlasz szerint jobbágy aki dolgozik(kezeit széttáró)
Akkor inkább az vagyok(meghajlós)
Ez tény,valóban elfogadhatóbb ha egy nő van otthon és látja el azokat a feladatokat amit írtál.Ha egy munkaképes férfi otthon lébecol, akkor az egy szaralak.
nálunk egy kicsit foglalkozósabb a gyerek, bár kezd alakulni a sok bele fektetett munka. Itt azon van a hangsúly, ha a nej dolgozna akkor sok minden rám maradna amire nekem meg nincs időm(óranézegetős)
De nem ez a lényeg hanem az, hogy normál helyzetben nem a férj családfenntartót tartja ki egy munkahelyen dolgozó nej(kezeit széttáró)
Szerinted ezt más anyukák nem oldják meg munka mellett?Ilyen alapon egy nő sem dolgozna akinek gyereke van.
Na van kb. egy 40 km-es tapasztalatom a klíóval. egyébként élhető kis autó. Vannak ugyan furcsa dolgok de hát hol nincsenek.(kezeit széttáró)
Szóval ami hátrány. Nem szeretem az alacsony autókat ahová lefelé kell beülni. Ott befelé kifelé küzdelem a közlekedés. Nekem ez az egyik legnagyobb hátránya a kölcsönkliónak.
A másik amit nem tudnék megszokni,hogy a középső visszapillantó tükör ami egy nagy dobozból lóg ki gondolom az esőérzékelő miatt, az benne van az aurámba. Olyan szintem lóg bele az ember pofájába, hogy az amúgy se nagy szélvédőnek a harmadát kitakarja. Egyszerűen bármilyen magasságban állítottam az ülést az mindig megakadályozott, hogy jobb oldalra jól ellássak. Mindig húzni kell a fejem ha a közlekedési lámpa az út jobb szélén van vagy a gyalogátkelő helyeket, hogy belássam van e rajta gyalogos mert egyszerűen hatalmas holteret csinál a középső tükör leszegett fejjel alatta kell bámészkodni.(kezeit széttáró) Ez a két dolog az ami miatt nem tetszik minden más tetszik. Mondjuk azok apróságok, hogy hátul tekerős ablak van, nekem inkább fura azt gondoltam volna így már autót le se gyártanak(kezeit széttáró) Ha már van benne egérmozi akkor kb. 10 ezer ft-os költségen a tolató radarok helyett egy kamerát aplikálhatak volna bele. Az, hogy könyöklő nincs gondolom utólag is pótolható kb. ennyi ami negatívum, meg a 8,5 ös városi fogyasztás amit a komputer mutat (kezeit széttáró) Határozottan tetszik, hogy van egy ilyen kártya szerű valami ami csak benne van az övtáskámba és nem kell nyitogatni az autót meg kulcsot keresgélni(kezeit széttáró) Bár ez lehetne kisebb. Az 1000-es 90 lovas motornak a menetteljesítménye számomra egész megdöbbentő(gondolkodós) A turbós kis motor úgy repíti azt a kis kasztnit, hogy mosolyt csal az arcomra na meg az a hang amit kiad mint valami versenygép amikor morog a turbó 😅 összességében nem rossz kis autó(kezeit széttáró) Nyilván egy nőnek én az ilyen kis pöcsköszörűket egyébként nem nagyon kedvelem 😅
úgy tudom a mostani utolsó 2 szériában már nics grandtour. Bár nem ástam bele magam nagyon a témába mert nem vagyok bogyó 😅 egyébként 5 évvel ezelőtti klió a képen ott még volt kombi. Szerintem nem néz ki rosszul a hátulja sem(kezeit széttáró)
A kombi kis túlzás, de a grandtour igazából az, a normál clió sokkal kisebb csomagtartóval bír bár ez sem óriás, de már pakolható. Van az újból is csak nem azt teszik ki a szalonokban mert a normálnak formásabb a fara. 😁
kombi klió? Ami most az asszonynál van annál már nem csináltak kombit, meg épen a napokban jött ki a klió 5 még szerintem kereskedésekben sem nagyon van. Egyébként a kombi klió faszának néz ki de nem férne be a nej garázsába(kezeit széttáró)
A suzuki swift tényleg tágasabb még a corsa is, mikor nézelődtünk a renaulthoz csak azért mentünk be (mert hát kinéztem már egy astrát ami volt raktáron és egy vitarát is na meg c3-at) mert 1 helyen vannak ezek a kereskedések kecsón és meg akartam mutatni mindent, hogy legyen min agyalni, a dákó családi okokból kizárt így csak a cliókat nézegettük, de drága volt drágább mint az astra mielőtt viszont leléptünk volna az eladó ránktámadt és hirtelen hátravitt megmutatni egy cliót ami még az előző széria és bemutató volt viszont a szalonban már az újat tették ki és akkor döntötték el, hogy eladják, azonnal eldöntöttük, hogy kell mert pont az a szín és, hogy kombi verzió na meg az ára is 2 millával olcsóbb volt mint a legolcsóbb másféle így foglalózás és vonóhorog szerelés után elhozatal lett.
Egy semmire kellő, léhűtő szaralak vagy aki elvárja a nejétől, hogy eltartsa élete végéig.(óranézegetős) Egy forint annyi nem sok na annyit nem ér a bőröd (ha volna olyan emojli ami köp na ide ezt tenném) A gyerekek kirepültek, most már semmi nem köti, hogy 1 percig is veled maradjon. Remélem talál magának valami normális férfit téged meg visszataszít a munka világába mert nagyon elkényelmesedtél és még rohadt büszke is vagy rá, hogy munkaképes férfiemberként kitartanak. Hát 100-ból 99 ember nagyon szégyelné magát, na te vagy az az egy aki nem.(kezeit széttáró) Semmire kellő életedből van még hátra 15-20 év addig hátha változtat ezen a jóisten...
mit csinálna szerinted? Semmit baszki. Az asszony ha hétfőn délelőtt rendel lábujj hegyen kell kilopakodni dolgozni mert lacika alszik 9-ig.
Kedden jobb a helyzet mert délre megy dolgozni amíg lacika nem csinál semmit. Aztán amíg a nej dolgozik lehet lacikának van valami pénz elszóró foglalatossága azt nem tudhatom. Megteheti ott van a neje bankkártyája(kezeit széttáró)