Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit kéne csinálnia vele😃
Az talán még érdekesebb lesz, hogy mennyi pénz marad. A fiatal menyecske, majd elszórja.
Kérdezd meg Faludy György feleségét(özvegyét) Fannyt
az igaz szerelem nem ebben az egyenletben van? 😂
Kurva sok........
Eccerü a lelkem, meg elég alacsony szintre szabta az egyéni igényeit, ellenben nem fellengzösködik, nem retten meg a munkától, bár néha jobb volna ha szakemberre bizná, de amig másnak nem csinál kárt azzal sincs sok baj. Azt azé meghallgatnám amikor osztja az észt élöadásban😃
Pipikém akkor+oldani való: István 71 éves Tímea 23. Mennyi pénze van Istvánnak? 🤔
mindenki él ahogy akar pont leszarom csak amikor mennek a nagy dumák, ki, hogy cserélgeti az a8-at meg a tököm tudja mit azt van egy kicsi a fejbe akkor odaböffentem, hogy az előzőről lejárt már a hitel? Vagy a másiknak, hogy az adótartozásodat rendezted, vagy hogy kaptál hitelt a másik autóra?
Szóval ilyesmikre gondolj. 🤣
A zizegős melegítőnadrágos elrollerezik a kocsmába és verbálisan mindenkit kioszt, hogy hogyan is kell élni.

Ez kurva jó.
Tessék mit szeretnél?
mondjuk én most sem értem(kezeit széttáró) A matek az aminél egy osztályzatnál nem nagyon van mellébeszélés(fetrengős) Vagy sikerült megoldani a feladatot vagy csak bizonyos részéig jutott el vagy nem sikerült megoldani(kezeit széttáró) Verselemzésre lehet kapni tolerált osztályzatot annak nem konkrét dolog a vége(fetrengős)
azt úgy is mindig megkapod(fetrengős) Ezzel már együtt kell tudnod élni 😅
mondjuk nem tudom egy háziorvosnak miért járna a csúszópénzes boríték gyógyszert ír fel,meg szakrendelésekre utal be.
Műteni nem fog az tuti pláne ha a te feladatod az eszközök fertőtlenítése 😅
hát nem(kezeit széttáró) azért kiváló mert gyenge az iskola 😅
pedig ini szerint van rendőr szartig(gondolkodós)
Az tuti, ha nyerek egy nagyobb összeget a lottón megyek kölcsön kérni fűhöz-fához így sosem derül ki, hogy én vagyok a szerencsés nyertes 😅
én költöm a pénzt inikém elég rendesen de felesleges sznobságokra valóban nem(kezeit széttáró)
Hát majdnem így ahogy mondod én így érzem magam jó te meg kitartott sznobként. Mondjuk nem érzem magam igénytelennek se surmónak a gyári melós az stimmel szeretek dolgozni kitölti az életem. Nálam a munkás embernek van becsülete így közöttük érzem jól magam. Ritkán elfogadok meghívást gyermekkori haverhoz pókerra ahol a város sznobjai mindig összegyűlnek(fejét fogó) Mindig megbánom de a havert meg nem akarom megbántani. Olyan szintű magamutogatás megy ott,hogy szabályosan fizikai fájdalmat érzek(kezeit széttáró) Mivel van egy kis szeszelés is én elmegyek a lábbal hajtós rolleremmel, melegítőben övtáskával. Fura módon nem mernek lenézni, mert azért annyira tájékozottak, hogy tudják, hogy a faxomba sincsenek (kezeit széttáró) Azért mikor legurul néhány korty akkor egy kis görbe tükröt mindig mutatok nekik(fetrengős)
Egyébként percet nem cserélnék veled az életemből, mint ahogy velük sem(kezeit széttáró) Ez a megmutatjuk magunkat ki ha én nem nagy kocsi, nagy ház drága nyaralás gurmé étteremk stb. baromira távol áll az értékrendemtől. Nekem az élet nem a ki mit tud-ról szól.
Egyik haver szülinapja /kerek szám/ most egy puccos étterembe volt. Szerintem farmer idén akkor volt rajtam még egyszer 😅
Ugye, amikor az önérzet elszabadul.
Uramatyám......
Na, új szereplővel megy a hiszti tovább.
Aki nem érti,nem lehet ötös,legalábbis mifelénk ilyenek az iskolák,nálatok lehet másra adnak ötöst,de onnantól a te tudásod is megkérdőjelezhető.Nálunk nem követelmény hogy szeresse az ötösér,csak az hogy tudja.
Hát ez ugyanaz 🤣
Nincs szándékod becsmérelni???
Akkor nem írnál ilyet. Ha már leírod, akkor becsmérled. De te mindent tudsz rólunk, az életünkről, a munkánkról, a műveltségi szintünkről, monotonitásról....
De mint már írtam, ezt a munkát is el kell végezni valakinek. És inkább ezt csinálom, ilyen lángész szinten, mint egy......... legyek.
Ezzel nem becsmérelni szeretnék senkit, főleg téged! 😉
Úúúú B+ 😅
"nem az a jó matekos aki ötös, hanem aki szereti a matekot, és érti is" ezt írtam pontosan, és fenn is tartom, és biztos vagyok benne, rajtad kívül mindenki értette... Persze ha fél mondatot idézgecc, más lesz az értelme.
...sztem te magyarból se voltál valami jó - de tűzoltónak meg festőnek az se kell, legalább nem tanultál "feleslegesen"
Akkor talán úgy kellett volna fogalmazni hogy attól még hogy ötös nem biztos hogy jó matekos,de te általánosítottál,és azt írtad hogy nem az a jó matekos aki ötös,most azért már odáig eljutottál hogy azt mond,minden jó matekos ötös de minden ötös jó matekos.Ne ez az a különbség amit neked illene érteni.És elsőre is illett volna helyesen megfogalmazni,de nem sikerült.