Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a nejem vezeti a háztartást, mos, főz, takarít, bevásárol. A fűnyírásom kívül intézi a ház külső körletét kertészkedik, rendbe tartja az udvart és a ház előtti részeket. Hordja a gyereket iskolába heti 2-3 alkalommal délutánonként fejlesztő foglalkozásokra. Aztán tanul vele minden nap. Hordja a gyereket minden hová is, fodrászhoz, játszópajtásokhoz, nagyanyjához.
Ezt 8 órás munka mellett nem lehetne megcsinálni vagy max úgy, hogy a felsorolt dolgokból egy csomó minden rám maradna ami kizárt(ujjával nemet mutató) De mamlasz annyit se csinál meg otthon, hogy zabálás után betegye a tányért a mosogató gépbe(kezeit széttáró) A feleségem nem unatkozik a fentebb felsoroltak kitölti a napját. Ha valamiért hazaugrok nem azt látom, hogy az ágyon fetreng hanem vagy főz, vagy takarít amikor a gyerek suliba van.(kezeit széttáró)
Vagyis?
Amit te a tűzoltóságnál - lopom a napot 😅
Igazad van, egy maradi fasz vagy 😁 ráadásul ostoba is, aki azt hiszi hogy az élet értelme az hogy dolgozzál... Na ez a szánalmas... jobbágy mentalitás, jobbágy igényszinttel, 2023-ban.
Hát ahogy én látom így kívülről, itt b&assza el az időt veletek együtt ezen a pár fős, félprivát fórumon. :))
én azért néha dolgozgatok
sőt szüretben kurva sokat melóztam
lassan hordjuk a tehénszart szerintem minden héten lesz legalább egy nap traktorozás
utána nem nagyon akarok dolgozni egy ideig, jobban rá kell feküdni a tavaszi peca szezonra
Mondjuk így te is elküldhetnéd az asszonyt.
Én csak arra lennék kíváncsi hogy mit csinál egész nap?
párizsit? libamájat gurmé éttermekben(kezeit széttáró) Mert ha még picin elpöcörögne mint ini. Ini is kb. ebbe a formába él de az tényleg elvan a semmiből. De mamlasz még ki is kényszeríti, hogy bmw kell céges autónak meg drága nyaralások drága étteremmel mind ezt úgy, hogy forintja nincs benne (kezeit széttáró)De az a legnagyobb fájdalmam, hogy még csak porig sem tudom alázni az ilyen mondataimmal, mert lepörög róla mint zsidó faszáról a cserebogár. (fejét fogó) Egyszerűen nem szégyelli el magát sőt büszke rá, hogy egy kitartott vén fasz(mérges) én viszont annyira felhúztam már magam mert az ilyen kiborít lehet nem is alszok az idegtől(fejét fogó)
tőlem ezt nem hiszem, hogy hallotta tőlem max annyit hallhatott, hogy tökélyre fejlesztetted a csencselés mechanizmusát.(kezeit széttáró) Amit a nejed megkeres azt a te saját társkártyáddal meg elköltöd és vita nincs(kezeit széttáró)
vagy a szolmizálás(kezeit széttáró)
mamlaszkám ezt nem lehet megérteni. Azt értem én, hogy a gyerekek kirepültek talán saját lábra is álltak és nem az anyjuk finanszírozza már az életüket. (óranézegetős) Azt is értem, hogy két öregedő életük 3/4 részét eltöltött párocska vagytok akiknek már nem kell különösebben a pénz. Ahogy telik az idő egyre kevesebb kell majd. Nem feltétlen azért kell dolgozni, hogy minél tehetősebb legyél hanem az önbecsülésed miatt. Bár te ezen túltetted magad te bele tudsz anélkül nézni a tükörbe, hogy leköpnéd(gondolkodós)
Amikor a sznob haverjaiddal borozgattok prémium borokat megmondják a szemedbe, hogy mit gondolnak rólad vagy csak összesúgnak amikor épen nem látod, vagy akkor tárgyalnak ki amikor nem vagy ott. (gondolkodós) Mert a sznob haverjaid tuti maguknak keresik vagy keresték meg azt a lóvét amiből sznobkodnak és nem a feleségük tartja el őket(gondolkodós) Bár lehet találtál olyan sznob cimborákat ahol hasonló a felállás mint nálatok bár ez elég nagy kutató munka lehetett mert ilyet lasszóval is nehéz fogni 😅
Erre van az országban is a közfoglalkoztatás. Azért ne szokjanak el a munkától.
Az, hogy jól csinálja-e, az nem a más dolga. Na de az, hogy közben nem is tudja, mit beszél, az már fura.
lehet van alatta egy 4 ujjas rés aztán mlas gatyájában meg egy szamár méretű puska aztán nehéz ám az ilyet lecserélni......
tőlem fél perc után sírva futna el jó messzire a néni 😂
benned van egy fél vödör sváb vér azért vagy ilyen, ez ellen nem tudsz mit csinálni
munkamánia+garas a foghoz verése: ezt nehéz leküzdeni
egy fasza aranyásó kellett volna neked aki elszórta volna már eddig a vagyont, most nem lenne gondod semmire sem 😂
na a nej sem szakad meg a napi 4 óra munkában az asszisztens aki inkább dolgozik egy körzetorvosi praxisban. Ettől függetlenül lacikát elküldeném a holdkóros faxba dolgozni. Mind1, hogy mennyiért meg hol de ne a napot lopja otthon a PÉNZEMBŐL.
összességében mamlasz qrva jó csinálja egyébként az más kérdés, hogy nekem kinyílik a bicska a zsebembe az ilyentől(kezeit széttáró)
Biztos sok mindennel fel lehet engem bosszantani 😅 De egy kitartott hímringyó az kiveri nálam a biztosítékot 😅 Pláne amikor megmagyarázza, hogy ő azért nem dolgozik, mert elég kettejüknek az a pénz amit a neje megkeres és ezt mind röhögve a pofámba mondja(szemeit körbeforgató) egy olyannak aki éjt nappal dolgozik mikor nekem azért sem kellene már dolgoznom, mert a 35 éves munkaviszonyom alatt sikerült egy elfogadható anyagi biztonságot megteremtenem. Lehet, hogy egy maradi fasz vagyok de nekem az az életszemléletem aki munkaképes az dolgozzon. Ha már van annyi megtakarítás az élet során, hogy erre igazából nem is lenne szükség akkor a saját maga önbecsülése miatt. (kezeit széttáró) Nem vagyok sztahanovista tény, hogy engem a munka leköt és kiegészíti az életem. Az is tény, hogy van amikor este úgy érek haza, hogy ma is milyen jót dolgoztam ami örömmel tölt el. Tiszta sor, hogy nem vagyunk egyformák de, hogy egy férfi embert eltartson a neje amikor nem béna és nem beteg ezt nehezen emésztem(szemeit körbeforgató)
...és azért nem dolgozik, mert minek is, ha amúgy is kétpofára eheti a párizsit a nej fizetéséből. Ezt ő írta.
Na, most lebuktál. Azt sem tudod, nem is érted amit helytelenítesz. ITT a bizonyíték, hogy parancsra véleményezel.

:-D
😅 szeretném ezt az életet 😅 A helyzet az, hogy van a családban is ilyen és inkább nem mondom milyen ágról(fejét fogó) Szóval a lé az utolsó petákig le van adva az asszonynak, mert ugye az a duma, hogy ő ért a pénzhez 😅Szánalmas rabszolga élet az ilyesmi és még megalázó is amikor kérni kell vissza belőle és meg kell indokolni mire kel és majd az asszony eldönti, hogy arra ad e engedélyt vagy sem 😅
Mamlasz qrva könnyen van és megjegyzem nem egy ostoba ember(ujjával nemet mutató) Kibulizta a nejénél, hogy a vállalkozáshoz legyen neki is társkártyája és a neje havi fizujából bátran költekezhet. Nem kell engedély semmihez sem. Egész addig megy ez amíg egyszer fel nem nyílik az asszony szeme, hogy eltart egy mihasznát a semmiért(gondolkodós)
Onnét vettem, hogy még a fórumon is azt kell írnod, amit otthon elvárnak tőled, de nem kérésre a véleményed, hanem előre közölve.

Mi másra gondolhatna bárki is?
De, pont ezért említettem, mielőtt felidegesített volna.
Amúgy a flakonok mennyisége, és az, hogy a saját feleséged elől dugdosod a kis szaros kiadásaidat, mert az is venni mert valamit, az az igazán beteges.

És még meg is ölnéd ásóval, ha nem így sikerülne. Akkor inkább kerülgetem a flakonokat.
neked nem jobb (ujjával nemet mutató) 😅 Sőt neked a külön kassza a nejedtől egyenesen az éhhalált jelentené 😂
amikor volt ilyen 100-120 ezer a havi bérem aztán 50+ért vettem bojlit azért az rosszallást váltott volna ki a nejből
a vicc az hogy ha minden hónapban vettem volna 5-6 ezerért az meg kurvára nem érdekelte volna, meg nem is érdekelte, mint most sem ha jön pár 15-20 ezres csomag
szóval hajdanán kicsit trükközni kellett, meg előre gondolkodni