Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó a pitem. BSE KlX váz. Mobster Yx 140 blokk 2üó-val.Az idei első pitbike Motard Sport 140 kategória 1. helyezett motorja !Sok extrával.
I.á.: 265e
veszilaci@citromail.hu
70-591-4848
Hello! 70köbcentis pitbikehez valaki tud mondani szelephézagokat? Köszi előre is:)
Eladóak olcsóér!:D
Elérhetőség: +36 30 2649336
Üdözlet!
Eladó egy BSE pro 150 blokk kis sérüléssel Repedés a blokkon
Blokkfélcsere után ujra hadrafogható.
https://www.facebook.com/group...

A hétvégi Máriapócsi verseny menetrendje!
12-es a hátsó és 14-es az első....ez lemaradt.
Hali!
Képen látható első és hátsó innova gumikat eladnám...a kettőért kérek együtt 6ezret.
FIGYELEM!
Aki Máriapócson tervezi a licenc kiváltását, az csütörtökig legyen szíves átfaxolni a MAMS-ba az igénylőlapját! Amennyiben ez nem történik meg, nem tudjuk befizetni az igényléseket, így nem lesz biztosítása az illetőnek a hétvégi versenyen!
Tehát helyben leadott, MAMS felé előzetesen nem továbbított licencigényléssel CSAK az első napon lehet indulni, akkor is napi licenccel!
Kérlek benneteket, továbbítsátok ezt a közleményt!
Eladó 1-2 megmaradt pitbike alkatrész. DNM hátsó teló,váltókarok,fékkarok,kuplungkarok,lánckerekek,féktárcsák,12
-es első kerekek.Crf 50-es tank,CDI.
YX kuplungkosár....stb.
infó: veszilaci@citromail.hu
Üdv mindenkinek!
125ös MZ típusú motoromat cserélném 125ös pitbike-ra megegyezés szerint!
A motor rendszámos, de nincs rajta jelenleg műszaki, motorikusan nagyon rendbe van és a festése is szép. Ami hibát véltem rajta, hogy a teleszkópszimeringnél ereszti az olajat....
nem használom, és már csak áll 1éve, ezért akarok megválni tőle.
Érdeklődni emailbe: kissgaborka@postafiok.hu vagy itt nyugodtan.
Pitsterpro-BSE Pitbike eladó. YX 184-es blokkal.Elől- hátul állítható telókkal,új kormánycsapággyal(pitpro) Supermoto vagy cross kerekekkel.Árakért hívj : 70-591-4848 vagy írj a : veszilaci@citromail.hu-ra
uff
Nagyon koszonom a valaszokat
Szia ! persze nekem tökéletes ;) előre is kösz
Eladó bontott pitbike alkatrészek!Mond mi kell,megnézem van-e!
veszilaci@citromail.hu
Üdv! A helyedben én is vmi nagyobb 2t motoron gondolkoznék ,amivel kezdő motorosként könnyen elboldogulsz.A nagyobb kerekek miatt könnyebb vezetni ezeket terepen !Vannak fent régebbi endúrók amikhez hasonló áron hozzá tudsz jutni és ezeken van világítás is , sztem a fogyasztás sem sokkal több ha nem nyefegteted mindig
pedro 76
Kosssz Laci !
Ivelnek! : Az általad említett ,,pitbike" motorok nem fogják alattad sokáig bírni szerintem.Továbbá nem lesz túl kényelmesek ezek a kis motorok. Az alap felszereltség ilyen árkategóriában elég szegényes.Neked azért egy erősebb hátsó rugó is kellene.
Én a helyedben egy Japán esetleg Olasz enduroban gondolkodnék.
Pl.: Yamaha DT 80-125 vagy Honda XL 125 . Aprilia RX ...
Tény hogy a Pitbike-ok nem túl sokat fogyasztanak. Léteznek nagyobb kerekü ,,dirtbike" néven futó motorok.amik szintén nem túl hosszú élettartalmúak,de kíméletes használattal lehet sokáig jó lesz.Remélem tudtam segíteni.Azért kérdezz meg másokat is.
Üdv.: Laci(36)
pedro76, kossz a valaszert , de ha mar egyszer valaszoltal akkor legyszi megegyszer, nincs aki utbaigazitson
Erdo- mezo jarasra szuksegem van egy motorra.
Eddig nem volt soha motorom. 40 eves vagyok, 190 magass, 100kg.
Milyen bringa - fele-fajta felelne meg ilyesmire?
A keret 90 000 max 120 000 lenne !
Kosssz !
Pedro76 küldtem e-mailt. ha van időd lécci nézd meg
Szia nem létezik Honda Pitbike.Sem Honda Orion sem Honda Lifan. Orion van,de felejtős. A Lifan pedig egy pitbike blokk típus. Találsz BSE 125 vagy MCM 125 ami árban még elfogadható .Ha magas vagy esetleg több mint 80kg akkor esetleg magasabb építésű pitet keres.Pl. : crf 70 vagy Klx vázasat. Kérdés mennyi kereted van rá.
Sziasztok. Lenne egy Bse 140-es pitbike-om,és nem aláltam beleillő hátsó fékbetétet. Tudnátok Segíteni hogy milyen lenne jó bele?
Ádám! Van egy bontott Lifan 140-es blokkom.Megnézem majd,hogy milyen állapotban van a 3. fogaskerék,de csak jövőhét vége felé tudom.Ha az még megfelel neked.
Sziasztok
Egy pitbike-ot szeretnek venni erdo-mezo jarasra
Velemenyt szeretnek tolletek arrol ha alkalmas a pit ilyesmire, es ha igen, melyik tipus.Nem sebessegre, inkabb erore lenne szukseg
Nem tudom mi a kulombseg a Honda Ifan es honda Orion vagy mas Honda tipusok kozott
Ha akadna valaki aki utbaigazitson , megkoszonnem
Szia! lifan 140-es blokkhoz nincs véletlenül harmadikhoz fogaskereked? mert rángat ha 3-ba teszem.... válaszod kösz