FIGYELEM!
Aki Máriapócson tervezi a licenc kiváltását, az csütörtökig legyen szíves átfaxolni a MAMS-ba az igénylőlapját! Amennyiben ez nem történik meg, nem tudjuk befizetni az igényléseket, így nem lesz biztosítása az illetőnek a hétvégi versenyen!
Tehát helyben leadott, MAMS felé előzetesen nem továbbított licencigényléssel CSAK az első napon lehet indulni, akkor is napi licenccel!
Kérlek benneteket, továbbítsátok ezt a közleményt!
Üdv mindenkinek!
125ös MZ típusú motoromat cserélném 125ös pitbike-ra megegyezés szerint!
A motor rendszámos, de nincs rajta jelenleg műszaki, motorikusan nagyon rendbe van és a festése is szép. Ami hibát véltem rajta, hogy a teleszkópszimeringnél ereszti az olajat....
nem használom, és már csak áll 1éve, ezért akarok megválni tőle.
Érdeklődni emailbe: kissgaborka@postafiok.hu vagy itt nyugodtan.
Üdv! A helyedben én is vmi nagyobb 2t motoron gondolkoznék ,amivel kezdő motorosként könnyen elboldogulsz.A nagyobb kerekek miatt könnyebb vezetni ezeket terepen !Vannak fent régebbi endúrók amikhez hasonló áron hozzá tudsz jutni és ezeken van világítás is , sztem a fogyasztás sem sokkal több ha nem nyefegteted mindig
Ivelnek! : Az általad említett ,,pitbike" motorok nem fogják alattad sokáig bírni szerintem.Továbbá nem lesz túl kényelmesek ezek a kis motorok. Az alap felszereltség ilyen árkategóriában elég szegényes.Neked azért egy erősebb hátsó rugó is kellene.
Én a helyedben egy Japán esetleg Olasz enduroban gondolkodnék.
Pl.: Yamaha DT 80-125 vagy Honda XL 125 . Aprilia RX ...
Tény hogy a Pitbike-ok nem túl sokat fogyasztanak. Léteznek nagyobb kerekü ,,dirtbike" néven futó motorok.amik szintén nem túl hosszú élettartalmúak,de kíméletes használattal lehet sokáig jó lesz.Remélem tudtam segíteni.Azért kérdezz meg másokat is.
Üdv.: Laci(36)
pedro76, kossz a valaszert , de ha mar egyszer valaszoltal akkor legyszi megegyszer, nincs aki utbaigazitson
Erdo- mezo jarasra szuksegem van egy motorra.
Eddig nem volt soha motorom. 40 eves vagyok, 190 magass, 100kg.
Milyen bringa - fele-fajta felelne meg ilyesmire?
A keret 90 000 max 120 000 lenne !
Kosssz !
Szia nem létezik Honda Pitbike.Sem Honda Orion sem Honda Lifan. Orion van,de felejtős. A Lifan pedig egy pitbike blokk típus. Találsz BSE 125 vagy MCM 125 ami árban még elfogadható .Ha magas vagy esetleg több mint 80kg akkor esetleg magasabb építésű pitet keres.Pl. : crf 70 vagy Klx vázasat. Kérdés mennyi kereted van rá.
Ádám! Van egy bontott Lifan 140-es blokkom.Megnézem majd,hogy milyen állapotban van a 3. fogaskerék,de csak jövőhét vége felé tudom.Ha az még megfelel neked.
Sziasztok
Egy pitbike-ot szeretnek venni erdo-mezo jarasra
Velemenyt szeretnek tolletek arrol ha alkalmas a pit ilyesmire, es ha igen, melyik tipus.Nem sebessegre, inkabb erore lenne szukseg
Nem tudom mi a kulombseg a Honda Ifan es honda Orion vagy mas Honda tipusok kozott
Ha akadna valaki aki utbaigazitson , megkoszonnem
I.á.: 265e
veszilaci@citromail.hu
70-591-4848