Üdv Mester urak!
Lenne egy nagyon nagy kérdésem. Lenne egy 125 Orion pitem. Darabokban vettem kettőt, abból raktam össze egyet+ maradt egy alkatrésznek, de a karbival gondok támadtak, beindul a motor, de pörög mint a vesztés. Karbit kitisztitottam párszor, azt hittem el van dugulva. A levegő csavart majdnem csurig betekerve szivatóval van alapjárat, de füstöl is, ha szivatót leveszem felpörög, de nem füstöl. A gáz is elég keservesen veszi, gondolom fojtja a sok kaja. Alapjárati fúvókát már összecseréltem a másik karbiéval, az sem segitett. Nincs eldugulva. VAlaki járt már igy? Lenne valakinek tippe mi a gyik?
Laci! tegnap aszem említetted, hogy lenne egy hátsó felnid is. Lehet pályáznék arra is, az elsővel egyetemben. Az Én cross szettemet elviszik a hét vége felé, és akkor tudok neked fizetni.
hello nincs valakinek 110 vagy 125 pitbike váltósora,vagy csak fogaskerekei, érdekelne komplett váltósor vagy fogaskerekek,
Érdekel még fodított teló befogókkal
Milyen allapotu gumik?
Mennyire gondolsz?
Email.
Én a gumikkal nem tudok mit kezdeni... ha kell a két felni, 12.000Ft+posta jó neked?
Ha valakinek kell külön krossz gumi (Mitas) 12"-14"-os, írjon rám.
Krossz gumikkal szeretnéd, vagy sm? Mert nekem van krossz szettem ha érdekel. 20.000+postáért adom a kettőt.
hátsó kerék mennyibe kerül kompletten és mennyibe kerül gumi, tárcsa és lánckerék nélkül?
valamint mástól is várok ajánlatot 12-es hátsó kerékre, minél hamarabb szükségem lenne rá
F
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Lenne egy nagyon nagy kérdésem. Lenne egy 125 Orion pitem. Darabokban vettem kettőt, abból raktam össze egyet+ maradt egy alkatrésznek, de a karbival gondok támadtak, beindul a motor, de pörög mint a vesztés. Karbit kitisztitottam párszor, azt hittem el van dugulva. A levegő csavart majdnem csurig betekerve szivatóval van alapjárat, de füstöl is, ha szivatót leveszem felpörög, de nem füstöl. A gáz is elég keservesen veszi, gondolom fojtja a sok kaja. Alapjárati fúvókát már összecseréltem a másik karbiéval, az sem segitett. Nincs eldugulva. VAlaki járt már igy? Lenne valakinek tippe mi a gyik?
Pitbike-os közösség/fórum facebook-on várunk szeretettel minden pitbike tulajdonost köszönöm a lehetőséget
Érdekel még fodított teló befogókkal