Hali. Első hátsó cross gumit keresnék 12-es kerékre. Vagy akár komplett kerék is érdekel cross gumival. Első akár lehet 14-es is. Email: kolozsiii@hotmail.com
Én YX 140-et használok már lassan 3 éve, kapott bőven a kis kávédaráló, de a blokknak eddig semmiféle szerkezeti baja nem volt. Nem tudom, hogy a 150-es miben különbözik a lökettérfogaton kívül.
hello ojan kérésem lenne tőletek hogy e képet szeretnék valakitől félautómata blokkrol a kuplung felöli ioldarol hogy hogyan van öszerakva mert van itthon 1 blokkom de nem tudok rájönni mi hova való ha lehetne több képet is több iránybol előre is köszönöm
Még mindig eladó a pit-cross-dirt Bike-om.
200ccm, 4T, léghűtéses. Az adatlapomnál van fönt kép róla, meg a hirdetés is fent van a képesmotor.hu-n.
Honda BFD 200 típus.
Nagyon jó motor, megy, mint a Fene.
Szevasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy vennék egy használt pitbikeot és az eladó azt mondta, hogy nincs benne a kuplung kiemelő.
Interneten nem nagyon találtam ilyen alkatrészt hozzá, ez hogy van? Valaki tudna segíteni hogy hol lehet olyat venni, mennyibe kerül és megéri-e szórakozni vele vagy sz@r az egész?
Nem volt még pitbikeom, nem értek hozzá :)
Eladó Pitbike Pitsterpro YX 160-as blokkal.
Extrák: új hátsó kerék,új első és hátsó gumi.új hátsó lánckerék.új féktárcsák.Pitsterpro kormány, villanyak és kormánybefogó.Tag Metals kormányszivacs.Two Brothers magasított ülés.Erős KLX váz fehér hibátlan idomokkal.Pitsterpro dekor.Új visszahajlós fék és kuplungkar.Molkt 26-os(2012-es) karbi. Kisebb robogót beszámítok vagy esetleg nagy robogó csere érdekel érték egyeztetéssel.
de valaki hozzaerto majd megmondja a frankot.
200cc, 4T, léghűtés. Itt a link
http://www.kepesmotor.hu/honda...
200ccm, 4T, léghűtéses. Az adatlapomnál van fönt kép róla, meg a hirdetés is fent van a képesmotor.hu-n.
Honda BFD 200 típus.
Nagyon jó motor, megy, mint a Fene.
Lenne egy olyan kérdésem hogy vennék egy használt pitbikeot és az eladó azt mondta, hogy nincs benne a kuplung kiemelő.
Interneten nem nagyon találtam ilyen alkatrészt hozzá, ez hogy van? Valaki tudna segíteni hogy hol lehet olyat venni, mennyibe kerül és megéri-e szórakozni vele vagy sz@r az egész?
Nem volt még pitbikeom, nem értek hozzá :)
Extrák: új hátsó kerék,új első és hátsó gumi.új hátsó lánckerék.új féktárcsák.Pitsterpro kormány, villanyak és kormánybefogó.Tag Metals kormányszivacs.Two Brothers magasított ülés.Erős KLX váz fehér hibátlan idomokkal.Pitsterpro dekor.Új visszahajlós fék és kuplungkar.Molkt 26-os(2012-es) karbi. Kisebb robogót beszámítok vagy esetleg nagy robogó csere érdekel érték egyeztetéssel.
Milegyen Zébáttya, menjünk valamikor Pócsra pöcsköszörülni egyet?