Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg tudnád adni az email címedet, hogy a részleteket meg tudjuk beszélni?
Vadonat új bontatlan
engem érdekelne ha nincs semmi baja
Uhh... egy picit megnyugodtam. Jövőre te leszel a mikulás ezzel a géppel?
csak hóban jó, jégen meg letaposott havon eeeeeedobál
arra ott van a szöges első
Meg néznék erről egy felvételt menet közben!
Kriszti nem olyan sűrgős, most ennek van az ideje:
A hátsó kereket ki lehet cserélni 10-ről 12 collosra,csak a tengely méret egyezzen.Általában 15mm-es,de a gagyibbak 12mm-es tengellyel szereltek.Távtartózni tuti kell,de max. alátéttel megoldható.Volt BSE 150 Elitem.Alapvetően nem rossz,csak sok a gyári hibás.Elreped a blokk. Ajánlanám a 140-es blokkos Pitsterprokat vagy a Stomp 140-eseket.Amikről eddig csak jót hallottam.
Szia! Nem tudom, de gondoltam megírod!
Küldtem mailt is már!
Hali pitesek. Lassan vásárlás előtt állok és kezdőként(ebbe a kategóriába) elég kezdő vagyok. Tudtok 1-2 dolgot mindani, vétel előtt mire kell nagyon figyelni... mi a gyenge pontjuk? http://www.hasznaltauto.hu/motor/redhot/redhot_bse_elite_150-5426798 ezt a pitet néztem magamnak, mégse egy 'szarszutykot' akarok venni, ahogy elnézem ez jóféle lehet, bár sztem elég olcsó ahoz képest, biztos gyilkolva volt...mi a véleményetek róla? Jah meg annyi, hogy 10 es kerék van hátúl... azt ki lehet cserélni egy 12 esre egy sima felnicserével? Nagyon szépen megköszönném aki fordít rám 5 percet. Üdv.
Hahó!Első villa pitbe valakinek?+lánc? A villa alu befogókkal,hibátlan,jól csillapít,nem szimeringes,,Nem használt....7000éért....
Hali eladó vadonatúj pitbike crf50 es dekorszett! 3000,- (+Posta)
Haloka, cimem tudod?
PIT-esek figyelmébe!
Buny Bike-ot jelöljetek az OT licencigénylőn! A MAMS oldalán fent van az igénylőlap, vagy ha nem találja valaki, elküldöm mail-ben!

By MAMS!
Minden rendben! A gumi ma feladásra kerül!
http://www.facebook.com/groups...

Várunk minden pitbike tulajdonost , gyertek a csoportba , adás-vétel,alkatrészek,pitbike-ok tömkelege és eszme csere :)
Sziasztok! 125cc pitbike-hoz keresek kábelköteget. Esetleg nincsen valakinek/ nem tud valaki egy oldalt ahol kapható?!

Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Bobák Dániel
Nincsenmit!
oxi, köci!
szia! Rendben! Ha megjön az MSM, küldöm is! De előtt írok neked, hogy megjött a zseton és megy az áru.Keddre elvileg ott lesz.
Elvileg elutaltam.
oksa, mailbe küld el a számlaszámod, kössz.
Részemről rendben van.Én OTP-s vagyok.
Csak azért mondom, ha Te is, holnap megjön a zsé és küldöm is. Hétfőn ott van.
hétezerért tied a posta, előre utalok, ha gondolod.
vagy más megoldás Szegedre?