Hejj!Ma dobtam egy laza 10pontos tripla Lutzbergert robogóval a pályán.Kis vér ....stb.El is ment a kedvem egy időre a motorozástól.Persze csak kis időre.Holnapig.
Csá! A gumi majdnem új kb. fél óra motorozás van benne ,a szélén még megvannak a szőrök .Első keréken volt fent és vettem helyette egy keskenyebbet ezért adom el.Ha érdekel küldök róla képet az email címedre!
Üdv!Nagyon megköszönném, ha valaki elmagyarázná, hogy működik a pitbike kuplungja? Nem látom át és k.rvára izgat, hogy az a kis rugós pöcök, miként mozgatja a lamellákat!?
ez lehet hogy kell cimbinek!csak nem tudom hogy inkább új vagy használt is érdekli! ma lett kész neki egy motovert-be a 160as blokk lett téve
harap a gép
Persze itt mindenki segíteni fog szerintem
attól függ mennyit szánsz rá? de érdemes 150000ft tól felfelé nézni azok már jobbak lehet velük pályára menni nem kell félni hogy kiesnek a küllök meg reped a váz...
Mire szeretnéd használni?
Jól néz ki a pálya! Elég tempósnak is tűnik. Most aztán tudtok rendesen edzeni!
harap a gép
Elöl 3.00 gumi vagy 90/90-12
Hátul 110/70-12 vagy 120as gumi általában HEIDENAUBA vannak jók a K61 árban és minőségben is
kössz
felnézek
attól függ mennyit szánsz rá? de érdemes 150000ft tól felfelé nézni azok már jobbak lehet velük pályára menni nem kell félni hogy kiesnek a küllök meg reped a váz...
Mire szeretnéd használni?
majd segítessz hogy milyet vegyek?
bátyám nem tud segíteni,mert nem ért a pitekhez!
Azt hittem már nem is válaszolsz ha lehet egy jó tanácsom inkább ilyet ne vegyél
többet kell szerelned mint amennyit menni fogsz vele