Helló! Csúszott a pitbike-om kuplungja, ezért szétszedtük, lamellákon minimális kopás látható,de nem körbe hanem helyenként, ellenben a nagy kuplungrugók végei a vastagság felére elkoptak. Külön-külön, vagy együtt okozhatták a csúszást? Lehet ilyen alkatrészeket külön beszerezni?
Biztosan sok bele az 1 liter olaj. Nézd meg a nívópálcát, max a barázdált részig legyen. Az is lehet mikor rátöltötte, még maradt a blokkban egy kevés olaj és így már biztosan sok volt neki.
Ez tudja okozni a teljesítmény vesztést is.
Hali
Hát szerintem az egykeró miatt folyt ki az olaj én is amikor kerozok picit nekem is folyik egy kevés olaj a cső végén.
De én nem vagyok valami nagy szakértő majd a többiek segítenek.
Hali tipbájk fanok! Tegnap úgy jártam, hogy a blokk tetején lévő (kartergáz?) csőből hányta az olajat a kis dög. Előtte mintha gyengének éreztem volna. Járt már valaki így? Hibaötlet? Ja, és többnyire holtpont mögötti egykeró előzte meg a behányást.
Csá!Ha megtudom főzni a chéfet hogy engedjen el akkor megyek(ünk),csak ez a rákos biofesztiválvakítás pont ezen a hétvégén lesz ,és elég sűrű a program a melóhelyen is!Valahogy megódom
ezt néztem egyik nap