Jelenleg nem tartozkodok MO-n ezert legkozelebb kedden azaz 10.en tudom felvenni a telefont illetve visszahivni, vagy visszairni. Koszi, csao mindenkinek.
zsír nagyon! de sajnos szarrá ázott a pálya es ez mar nem homok volt!Elvileg hnap is megyunk csak hááát az idő ki fog baszni velunk!igazabol azt nem vagom h beállítom a láncot es megint megnyúlik,ez miert van?ti nem jonnétek vasarnap csévre?
Ezeken, ha kinagyítod, látszik hogy van rögzítve a horoghoz. Nem írtad, milyen a kocsi, ha nem valami csupaműanyag hátuljú akármi, akkor lehet van egyéb lehetőség is feltenni, de mindenképp egyszerűbb, ha van horgod!
Hali! Köszi, hogy írtál! Arra lennék kíváncsi, hogy a tartó az a vonóhoroghoz van-e rögzítve? Ezt azért kérdezném, mert jövő héten jár le a kocsi műszakija és addig be kéne szereznem gyorsan egy vonóhorgot, mert nem akarom újra leműszakiztatni. Vagy esetleg vonóhorog nélkül van-e valami megoldás az autóra való rögzítéshez?
Pit 10-es kerék új 2.50-10 3000.-/db
Pécs 30/2982225 Attila
Jelenleg nem tartozkodok MO-n ezert legkozelebb kedden azaz 10.en tudom felvenni a telefont illetve visszahivni, vagy visszairni. Koszi, csao mindenkinek.
Írtam egy e-mailt a motoactionon keresztül.
Üdv. Patrik
jah piliscsév érdekes, nagyon süppedős homokos, de azért lehet ottis joot motorozni
Az adatlapján van egy honlap, ott egy telszám, de nem veszik fel.
Ha sikánosabb, vagy kisebb pályát akartok jelezzétek, hátha tudunk megoldást.
voltunk kint multheten egy rakás szar volt a pálya, mentünk 6métert es fél óraig szedtuk ki a gépeket a sárbol!