Azt hittem te akarsz gokartozni :D ezzel az a baj hogy akkor nem engednek ha nyitva van a gokart pálya csak úgy hogy nyitva tartás előtt
Majd pihenünk és felváltva motorozunk aki jobban bírja Én még csak gokartal voltam ezen a pályán elég jó széles is aránylag hosszú bár nem tudom a pitbikének mekkora az ideális holnap felhívom őket te meg érdeklődj utána ki az aki ráérne.
Nem akarok én gokartozni.Csak gondoltam,h gazdaságosabb lenne ,ha közben mehetnének a bérgokartosok.Én öreg vagyok már 1órát menni,nekem 15-20perc elég egy menetre.De ha 4óra 40 ropi és lennénk 10-en,akkor az fejenként 4e nekünk belefér.Ha a Zé feldobná a távolabbi csapatot egy rakásra még akár ők is kijönnének gazdaságosan.(bár ez csak én gondolom így)
uff
Na látom van érdeklődés akkor pontosan megkérdem hogy hétvégén 12 től 3 ig 4 ig megoldható és akkor áll-e még a 10000fr/óra ár és aki akar közbe gokartozna is (Pedro) de gondolom az plusz lóvééé. És utána megbeszélnénk egy pontos dátumot ami mindenkinek jó.
Hát Csacsa ez nektek tényleg messze lenne.:( de Zé eljár az eringre is szóval ez ugyan az lenn kérdezd meg
JAJA jól beszélsz, kell csapatni télen is néha mert akkor nagyon rossz lesz elkezdeni tavasszal, a ti érdeketek én biztos hogy megyek télen is. de jó lenne gy teremmotorozás mindíg is kiakartam próbálni , így leglább kipróbálhatnám a supermoto-s tapasztalataim
Mi 4-en Pécsről mennénk,meg szerintem Petiék pestről,de 1ó kevés.
Kérdezz utána lécci,hogy ha mennénk kb. 10-en és szerintem 4x 30perc lenne a reális.30perc motor,30perc gokart.Hétvége de. vagy kora du. vagy déltől 4-ig.Azt nyomunk egy (versenyt) a végén!
Csacsáéknak k..va messze van(Debrecen)
Jó ötlet ez a győri motorozás teremben! Én mennék, csak nekem nem jó a nov. 13-a szombat. November 20.-ához mit szólnátok?