Azt jelenti,h szegény a keverék. Lehet valami szemét a főfuvókában v a benzinvezetékbe, esetleg eldugult a benzincsap.
Nekem csinálta akkor is , amikor beázott valami a cdi-doboz környékén.
a gyertyát ki cseréltem a karbi ki takaritva szikra ojan h agyon baszna 1 lovat de ha beindittom durrog és negyed gáztol többet huzok leáll ja és szivaton jobb szivatón már fél gázzal megy
Ezt nem értem, mert egy jó motoros vagy, és ha összeakadsz egy nálad jobbal, attól nem szégyen tanulni vagy csatában alulmaradni.
Ez inkább a racingfílingről szól, meg arról h megméretteted magad.
Nyilván, ha valaki erősebb jobb motorral vág neki, jobb esélyei vannak, de azt nem szabad elfelejteni, h a verseny addig tart, amig le nem intik és gyakran nem jön be a papírforma.
persze azt tudom most tervezem a utvonalat mert domboson van kocsmánk :D ajánlom mindenkinek aki arra jár:D sokan motoroznak arra remélem addigra meglessz :D ugyvolt h ma megyek csak nemjöttössze a mai nap:S de jövhéten mindenképp megyek mikor leszel kint kb?
és a karbi is kilett takaritva
Nekem csinálta akkor is , amikor beázott valami a cdi-doboz környékén.
Ez inkább a racingfílingről szól, meg arról h megméretteted magad.
Nyilván, ha valaki erősebb jobb motorral vág neki, jobb esélyei vannak, de azt nem szabad elfelejteni, h a verseny addig tart, amig le nem intik és gyakran nem jön be a papírforma.