Hello ! Csak most olvastam az e-mailjeimet! Csak egy blokkom van eladó ! Ha minden áron igényt tartasz rá akkor Zé a tied ,bár én meg főleg a Csabi azt szeretné hogy inkább vegyél egy új gépet (újnak új a párja)amúgy adok hozzá egy inner rotoros gyujtást , karbit , szívócsonkot kipufogó könyököt a hangtompítóig (ami kikerült a vázból, teljesen széria yx 160 jó kompresszióval mindene jó, azért kerül piacra mert egy TB racingos yx blokk került a helyére)az árról annyit hogy egyelőre Zé-é a blokk vele már megegyeztünk (nem sürgős a ZSÉ) de ha van lehetőséged vegyél egy komplett gépet úgy az igazi (a régi géped geometriája ,fékei ,rugózása stb. nem versenyre való már!) Zé ha kecsón jársz ugorj be a boltba!
Ez így van "nem a győzelem a lényeg" mondják a vesztesek nekem az a lényeg hogy összeakadjak valakivel aztán vért izzadva hajkurásszuk egymást körökön át No persze egy kis sörözés,bandázás,bográcsozás csak emeli az est fényét remélem hogy sokan összejövünk ismét
JÚLIUS 10-én Brezova !PITBIKE SM!Csak hogy ne feledjétek!
Én épp generalozom a csühögőmet,mert másra nem futtya!
De ezzel is elkenem a nagyszájú májereket!
na sziasztok megvan a pitem nem nagy szám 1 orion tudnátok nekem segittenihogy teljesen jo legyen? kéne az oldalára 1 ijen takaro lemez a hengerfej oldalára kell ez
Oksa dankesőne tudom mondta,hogy annyi lesz majd oda adom ha jössz a hőlégfújót se felejtsd már el légyszi köszi és meglehet tudni hova vitted Kiss Cs-t ej... nem egyszerű...
Legyen.Ha harc hát legyen harc.Erőssen gondolkodom hogy 125-ös blokkal megyek,mert akkor nagyobb a késztetés!
Fenjük ám mi is a pöcsköszörűnket Brezovára, de nem baj ha +int kikapunk, lényeg ,h racingolunk! ,
Én épp generalozom a csühögőmet,mert másra nem futtya!
De ezzel is elkenem a nagyszájú májereket!
Mellik Orion ez?21-es-27-es-29-es?
Elhoztam a motyódat az esztergányolótól, holnap viszem, 1500kincset szívott be tőlem érte.