Tegnap olyan szépet gurultam elsőkeréken a kicsivel, hogy nagyonszépen szájraestem. Eredmény: egy kuplungkar mínusz, egy gázszektor mínusz, meg némi tenyérfájdalom.
Ez nem ilyen hálós izé, bőr betétekkel? Miskolcon a Hondában próbáltam ilyet, bőrruhához képest elég olcsó, az apróban kb 1 hónapja hirdetett egy 52-est valaki miskolci címmel, nézz utána, hátha fennvan még!
Hát ja de én csak faluba meg városba használom nem húzom nyél gázik februárba vettem azóta most van benne a 3 olaj úgy meg szerintem nem sok neked mikorra jön össze kb a 8-10 üzemóra?
Azt a 25üzemórát sokallom egy kicsit, mert 8-10 üóránként szoktam olajat cserélni. Kb 10 óránként rá kellene nézni a szelephézagra meg a vezérműláncra is , habár arra asszem , h ritkábban. A többi ,ilyenek mint kormánycsapágy, kerékcsapágyak, fékbetétek,bowdenek, lengővilla csapágyazás, lev szűrő, ezek láthatók könnyen, elég minden motorozás után átnézni és lehet, h nincsenek is üzemórához kötve.
Persze ez annak is a függvénye, h ki hol mire használja, milyen körülmények között.
Hát nekem fenn a bicikli km óra és az alapján csinálom én 500 km után olajcsere az kb 25 üzemóra, de úgy méri amikor elkezd pörögni a kerék elindul az idő szóval nem a motor teljesítményének föggvényében hanem csak az időt méri de ez is jó viszonyítani
Érdekelne, ha küldenél több képet a mann123@citromail.hu -ra, azt megköszönném. Amúgy nincs nagyon szétgyötörve? Látom pályán is toltad vele, meg amikor szoboszlón volt az a találkozó akkor se kímélted. Na mindegy vasárnap úgy is megyek, lehet megnézem majd.
Aki eddig jelezte : Halász Tomi, MuZs, Röder Tomi, Én,
Aki nem tud jönni tuti a Kiss Csabi,