hello
Érdeklödni szeretnék, hogy nekem a pitbikeomon bal oldalt amire rámegy a lendkerék arra nem tudok anyát tenni mert szét ment rajta a menet... akkor ki kell cserélnem az egész főtengelyt vagy másra megy rá? tud vki alkatrészt hozzá? köszi
Pedro meg többiek érdekelne Győri teremgokartpályán pitsumo? Írtam nekik azt mondták hogy megoldható a terembérlés, de még semmi konkrét nincsen csak gondoltam megkérdezlek benneteket hátha lenne pár ember. Mondjuk debrecen és környékieknek messze van Győr de hátha... Győr gokart mania
Sziasztok. Új vagyok a fórumon. Azt szeretném megtudni ,hogy a 110 es 4t-s pitbájkokban mennyi erő van? És szerintetek egy ilyen 110-es pibike mennyire menne az én 80 kilóm alatt? a válaszotokat előre is köszönöm.
csá csumi. . mostanában nagyon odabasz a pálya minösége. hordtam ki agyagot az ugratokra, nomeg levan vágva a fű, rendszeresen jarunk ki egy masik sraccal ( kisfia motorozik) karbantartani.
Én meg magamat ajánlom!
Tényleg mit szeretnél?
Stomp 125 szerintem jó lesz neki. Mit szánsz rá?
Van új és pár üzemórás is vagy 2009-es.
mmse1@freemailon vagy a 70-591-4848-on elérsz.
Ki is próbálhatod.
Üdv. . Laci
Én a Balázst ajánlóm www.motoaction.hu én nála vettem mind a két pitemet nagyon jók 125 140 150ccm is árul 180000ft-tól kezdődnek a jó pitek 100000ft-t ne vegyél mert azok nem érik meg mert 2 hét után dupla annyit rá kell költeni. van cross meg supermoto is attól függ mire akarod venni
Üdv: H Tomi