Nekem csak ez a hétvége + a következő az , ami már korábban elkelt. Az a Kecsó , amit beszélsz, az már okés. Igyexem összerántani a környékbelieket is.
Ki tudja!Nekem a Tormáékon és a halász Tomin kívül senki nem jelezte hogy jönne.Nálunk az Attila ugye dobott egy hátast(2borda hello) a Tomi is ,csak ő egyben maradt.(motorban van egy kanyar)
Én meg egyedül nem megy,egyedül nem megy.
Menjetek és motorozzatok!
Június 12.-ét szervezgetem Kecskeméten!Bár ha arra sem jelentkezik min 5 fő.akkor leszarom ezt az egész Pitbike Sm izét!
uff
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy milyen márkájú pitet érdemes tényleg venni
ami bírja a crosst és bika is ? Bsa 125 eladó nagyobbra ráfizetnék.
Előre is köszi !
kiszedtem a pitbike-ból a gyújtás dobozt a gyergyakábelal együtt
de ha internetről szeretném megrendelni a újat akkor milyen típusút kell megrendelnem?:D
Haliii!
Lenne egy Kona dirt bringám meg 100ezrem egy pitbike-ért cserébe... Akinek van eladó pitje és érdekelné ilyenfajta üzlet,az írjon...orion meg a többi kínai nem érdekel..
Üdv.
Én meg egyedül nem megy,egyedül nem megy.
Menjetek és motorozzatok!
Június 12.-ét szervezgetem Kecskeméten!Bár ha arra sem jelentkezik min 5 fő.akkor leszarom ezt az egész Pitbike Sm izét!
uff
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy milyen márkájú pitet érdemes tényleg venni
ami bírja a crosst és bika is ? Bsa 125 eladó nagyobbra ráfizetnék.
Előre is köszi !
És remélem hamarosan találkozunk a pályán, persze szigorúan csak SM-en
kiszedtem a pitbike-ból a gyújtás dobozt a gyergyakábelal együtt
de ha internetről szeretném megrendelni a újat akkor milyen típusút kell megrendelnem?:D
mmse1@freemail.hu
Engem érdekelhetne a gép! Tudnál valami elérhetőséget adni?Vagy msn-en mikor vagy?Mert még nagyon régen beszéltünk....
Lenne egy Kona dirt bringám meg 100ezrem egy pitbike-ért cserébe... Akinek van eladó pitje és érdekelné ilyenfajta üzlet,az írjon...orion meg a többi kínai nem érdekel..
Üdv.
kerekek (14"első,12"első, 12"hátsó) 12k