Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek,

Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy mini bike-ot, de a sport fajtát, szóval se nem PIT se nem DIRT bike-ot.
Valamint ha már megvan, szeretnék vele ’’versenyezni’’ , szóval gokart pályákon menni vele…csak hobbi célból.
Na a kérdések a következők lennének:
1. Komárom esetleg a szlovák felén (sajnos ott lakom) van-e olyan bolt, ami ilyen motorok alkatrészeivel foglalkozik.
2. Milyen az ilyen motorok szervizintervalluma, szóval mikor kell a dugót, hengert cserélni… esetleg bármi mást…
3. Úgy hallottam, hogy ilyen motorokkal lehet menni a komáromi és a győri gokart pályán is… információ kéne mi, mennyi és hogyan működik
4. Valamint vélemény, hogy érdemes lenne-e egy ilyen kis bolondozást elkezdeni… többen szeretnénk tenni…
Nagyon szépen kösz az infót… ha esetleg valaki, akinek van hasonló motorja, megszán és írna nekem, akkor megköszönném…
E-mail címem : kispolo@freemail.hu

Üdv.
kisPOLÓ

mijja faszom. sehun senki?
haliho
Az télleg nem olcsó. Pláne, h egy szezonban ki is növi a gyerek.
Persze igazad van, egy normál cucc mindenképpen kell pályázni.
Majd megnézzük vasárnap.
dani4.gportal.hu
A gyerek ruci 83 pénz.Nem olcsó de kell!Biztonság a legfontosabb!
Estét
Jah, elég ha a golfod hozzánkig kibírja.
Azért nem a tranzittal megyünk, mert alig bírja azt a futót húzni, meg hivatalosan nem is vontathatja, mert a futó több 1500kg-tól.
Igy pont elmegy minden. Kecsó olyan 170-180km tőllünk, nem pont itt van a szomszédban, de hát nekünk egyébként is minden elég messze van
http://www.motorinfo.hu/galeria/305/
Bucci racing pitbike
Ja még annyit hogy az eredeti MIKUNI vm 24 es az minimum 40000ft újonnan és nem kétállású a sziívato rajta hanem fent oldalra kihúzható mint a MOLKT é
elvileg ilyen http://ooracing.com/store/inde...
Hy nekem a 125ccm en ilyen karbim volt de szerintem ez csak 22 mikuni ennél a molkt 1000X jobb nekem az volt vele a bajom hogy nem adott elég üzemanyagot amikor gyorsan téptem neki váltás után dadogot 1 et és utánna indult meg A MOLKT al csak annyi bajom van hogy balos kanyarba ha ledöntöm nagyon akkor egy picit ledadog és utánna indul meg Neked mi a baj a molkt al?
Vajon jó lenne ez a Mikuni a pithe? Ezzel a faszom 26-os Molkt-al nem vagyok kibékülve, meg feszt túlfolyik, ha nagyon leborítom, vagy elején/hátulján gurulok.Mit gondoltak a gyártók, hogy egy kis krosszmotor csak egyenesen megy?
A Mikuni mégiscsak nagyobb név, nem?
Bár sokan istenítik a Molkt.ot, lehet csak én vagyok hüjje hozzá.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Na, akkor jóvanakkor.
Azthittem, hogy a Tranzittal akarod húzni a futót, plusz a Nissan, mert akkor csak bedobtam volna a közösbe a Golfot, mégiscsak kevesebbet zabál, de így jóvan. Jóvan.
Mongyuk, valaki kalapál az egyes hengerben, de kibírta volna szerintem. Fődrajzból mindig hüjje voltam, most néztem térpéken, hova is megyünk, hát nem ittvan a szomszédba eza Kecskemít!
Legkésőbb de.9 re kellene ideérni, vagy kicsit hamarabb.
Mi mennénk öten a nissannal+ vontatnám a nagyfutót, amin rajta volna az összes pit, Imuék meg jönnének egy személykocsival.
Jóreggelt! Zolibácsi, hogy lesz eza menet vasárnap? Hova kéne mennem? Hányan megyünk? 2 kocsival?
Májer az a kis bőrcucc! Mibe mérnek egy ilyet?
A Parillában veszitek?
Én is ott leszek!Kecsó
keresek 10X1.6 os felnit 32 küllős, alu, fontos!
király!
Sziasztok!
Vasárnap Pitbike edzés Kecskeméten, készítettem egy "plakátot" hozzá.
Gyertek minél többen!
Megnyugottam.
Hyyyyyyy du yu dúúúúúúúúúh
Nem kell a futón ülnöd, velem jössz a nissannal