Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy mini bike-ot, de a sport fajtát, szóval se nem PIT se nem DIRT bike-ot.
Valamint ha már megvan, szeretnék vele ’’versenyezni’’ , szóval gokart pályákon menni vele…csak hobbi célból.
Na a kérdések a következők lennének:
1. Komárom esetleg a szlovák felén (sajnos ott lakom) van-e olyan bolt, ami ilyen motorok alkatrészeivel foglalkozik.
2. Milyen az ilyen motorok szervizintervalluma, szóval mikor kell a dugót, hengert cserélni… esetleg bármi mást…
3. Úgy hallottam, hogy ilyen motorokkal lehet menni a komáromi és a győri gokart pályán is… információ kéne mi, mennyi és hogyan működik
4. Valamint vélemény, hogy érdemes lenne-e egy ilyen kis bolondozást elkezdeni… többen szeretnénk tenni…
Nagyon szépen kösz az infót… ha esetleg valaki, akinek van hasonló motorja, megszán és írna nekem, akkor megköszönném…
E-mail címem : kispolo@freemail.hu
Az télleg nem olcsó. Pláne, h egy szezonban ki is növi a gyerek.
Persze igazad van, egy normál cucc mindenképpen kell pályázni.
Majd megnézzük vasárnap.
Jah, elég ha a golfod hozzánkig kibírja.
Azért nem a tranzittal megyünk, mert alig bírja azt a futót húzni, meg hivatalosan nem is vontathatja, mert a futó több 1500kg-tól.
Igy pont elmegy minden. Kecsó olyan 170-180km tőllünk, nem pont itt van a szomszédban, de hát nekünk egyébként is minden elég messze van
Ja még annyit hogy az eredeti MIKUNI vm 24 es az minimum 40000ft újonnan és nem kétállású a sziívato rajta hanem fent oldalra kihúzható mint a MOLKT é
elvileg ilyen http://ooracing.com/store/inde...
Hy nekem a 125ccm en ilyen karbim volt de szerintem ez csak 22 mikuni ennél a molkt 1000X jobb nekem az volt vele a bajom hogy nem adott elég üzemanyagot amikor gyorsan téptem neki váltás után dadogot 1 et és utánna indult meg A MOLKT al csak annyi bajom van hogy balos kanyarba ha ledöntöm nagyon akkor egy picit ledadog és utánna indul meg Neked mi a baj a molkt al?
Vajon jó lenne ez a Mikuni a pithe? Ezzel a faszom 26-os Molkt-al nem vagyok kibékülve, meg feszt túlfolyik, ha nagyon leborítom, vagy elején/hátulján gurulok.Mit gondoltak a gyártók, hogy egy kis krosszmotor csak egyenesen megy?
A Mikuni mégiscsak nagyobb név, nem?
Bár sokan istenítik a Molkt.ot, lehet csak én vagyok hüjje hozzá. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Na, akkor jóvanakkor.
Azthittem, hogy a Tranzittal akarod húzni a futót, plusz a Nissan, mert akkor csak bedobtam volna a közösbe a Golfot, mégiscsak kevesebbet zabál, de így jóvan. Jóvan.
Mongyuk, valaki kalapál az egyes hengerben, de kibírta volna szerintem. Fődrajzból mindig hüjje voltam, most néztem térpéken, hova is megyünk, hát nem ittvan a szomszédba eza Kecskemít!
Legkésőbb de.9 re kellene ideérni, vagy kicsit hamarabb.
Mi mennénk öten a nissannal+ vontatnám a nagyfutót, amin rajta volna az összes pit, Imuék meg jönnének egy személykocsival.
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy mini bike-ot, de a sport fajtát, szóval se nem PIT se nem DIRT bike-ot.
Valamint ha már megvan, szeretnék vele ’’versenyezni’’ , szóval gokart pályákon menni vele…csak hobbi célból.
Na a kérdések a következők lennének:
1. Komárom esetleg a szlovák felén (sajnos ott lakom) van-e olyan bolt, ami ilyen motorok alkatrészeivel foglalkozik.
2. Milyen az ilyen motorok szervizintervalluma, szóval mikor kell a dugót, hengert cserélni… esetleg bármi mást…
3. Úgy hallottam, hogy ilyen motorokkal lehet menni a komáromi és a győri gokart pályán is… információ kéne mi, mennyi és hogyan működik
4. Valamint vélemény, hogy érdemes lenne-e egy ilyen kis bolondozást elkezdeni… többen szeretnénk tenni…
Nagyon szépen kösz az infót… ha esetleg valaki, akinek van hasonló motorja, megszán és írna nekem, akkor megköszönném…
E-mail címem : kispolo@freemail.hu
Üdv.
kisPOLÓ