Igen , ugyanaz.
Van itt a fórumon egy srác, aki nekem lánckerekeket szokott csinálni, emlitette, h tud késziteni féktárcsát is , amilyet csak akarok saválló anyagból.
Jaja, idegesít, hogy kerónál egyből megfogja az első kereket, és így szar, hogy nem forog, dőlök el ódalra. Pedig má lehetne faszákat holtpontozni. Na, majd megskubizom, oszt ha eladod, akko jóvan akko. Ugyanaz a hullámos fajta, mint az enyém, vagy miféle? Azon is agyaltam, hogy vajon lehet-e nagyobb tárcsát kapni, mint a sumokhoz, biztos jobbat fogna.
Még mindig ez a bajod?
Montam , h viheted az enyémet, még be sem volt szerelve, aszt majd kűldetünk másikat , ha szükségem lesz rá. A krosszkerékhez vettem, az meg nemnagyon megy mostanában, még fel sem gumiztam.
A "prüszkölés" valószínűleg azért volt, mert a kis tartályba amibe bedugtad passzentosan a két csövet nem volt levegőző nyílás. Szóval a kis tartályon kell hogy legyen a tetején egy kis levegőző nyílás!
Van itt a fórumon egy srác, aki nekem lánckerekeket szokott csinálni, emlitette, h tud késziteni féktárcsát is , amilyet csak akarok saválló anyagból.
Montam , h viheted az enyémet, még be sem volt szerelve, aszt majd kűldetünk másikat , ha szükségem lesz rá. A krosszkerékhez vettem, az meg nemnagyon megy mostanában, még fel sem gumiztam.
megmérgesedek este elindulok haza.reggelre Kecskeméten leszek.
Milyen király harcos kis pit gyerekek! Nem vegyük meg?