Csáá! Lesz valami takarmány ha minden igaz, Chilisbab vagy valami hasonló egyszerű kaja ,remélem hogy mindenki szereti + kenyér meg amit hoztok Zé ha tudsz egy kis tűzrevalót gerebjézz má össze hátúl mer azt nem tudok intézni ! Bogrács meg álvány az van ja meg kisfejszét is hozzá ! Na megyek gájázni CSÁÁ
Trobee, jaja, ismerős. Ha nem horror áron lenne, lehet legyártatnék egy picivel nagyobb tárcsát előre, mert ugyanez a fajta kis hullámossal ugyanígy fogok járni, ha megrottyantom pár harmincméteres stoppival.
sőt, az sxv-re is kellene a hátsó tárcsának egy közepet csinázni, mert amit Giraffe csináltatott bele, az egy kalap szart nem ér.
Nem Tápi az, Ő inkább stuntmotorra szokott olyan nagy malomkerékféleségeket intézni.
Aki nekem szokott gyártani, annak Trobe a nickje ,és a drz-fórumban lehet elkapni vagy telón, de lehet kicsalom holnap Kecsóra nézelődni, asztán megbeszélitek
Most jöttem be a garázsból, összedobáltam a pikbájkot, remélem a holnapi napot kibírja
Ti mikor tervezitek kecsóra az érkezést?
ju-héjjj!
sőt, az sxv-re is kellene a hátsó tárcsának egy közepet csinázni, mert amit Giraffe csináltatott bele, az egy kalap szart nem ér.
Aki nekem szokott gyártani, annak Trobe a nickje ,és a drz-fórumban lehet elkapni vagy telón, de lehet kicsalom holnap Kecsóra nézelődni, asztán megbeszélitek