Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem tudom, hogy idén összejön e....majd meglátom hogy haverokat hogy érdekli....Ha nem akkor max marad jövőre is valami
Teljesen jó volt az összes út, én se enduroval voltam.
Ha ott tankolsz, az tuti jó.

Ja, egyébként engem is érdekelne egy gurulás arrafelé, tetszett nagyon.
De! Pont ezért is szúrtam ki magamnak. Szegedtől nincs is olyan távol így sok pénz nem kell rá. Valamint a horvátoknál 100 felkapottabb hely lehet mint ez, így talán a forgalom és a tömeg sem okozna gondot.

A többi, Szegedhez közeli helyen meg már szinte mindenütt voltam Kétszer ugyan azt a túrát meg nem szeretem végigcsinálni. Maximum egy két ismétlésre érdemes szakaszt veszek bele. Ezért lassan el kell kezdenem nyugatra nyitni

Mondjuk én Gradiska és Slavonski Brod között a Száva parton is végiggurulnék.. ha már ott vagyok. Nem olyan kanyargós, de a folyópartok mindig kellemesek.
Elég jónak tűnik nem? És nincs is messze....Én már unom a környéket
Szia! Én nem szeretnék ekkora kört menni, mint amit leírtál csak egy olyanra gondoltam, amit linkeltem is. Ott a hegyekben elég kanyargósnak tűnik az út, remélem jó minőségű is, legalábbis sárgával jelölt, csak nem olyan rossz? Akkor tankolunk majd Nasice-be ha kevés a kút
Ezek szerint a szürkével jelölt kis utak is teljesen járhatóak. Ezt jó tudni

A balkánon nem ehhez szoktam, ott az ilyenek mind földutak, ha pedig nem, az meglepetés
Slatina-Ceralije-Vocin volt a hegyi rész eleje, de Vocin-nál volt az útlezárás.
Onnan Hum-Dulovac-Daruvar volt.
(Vocin-Hum között a gyönyörű tükörsíma aszfaltnak egyszer csak vége volt, és jött kb. 20 méter vastag kavicságy. Gold Winggel nem ajánlom. )
Daruvarban megálltunk a főtéren (vagy legalább is annak tűnt), ettünk egy remek pizzát, aztán tovább Pakrac felé a már említett útvonalon. Onnan szintén hegyekben voltunk újra.
Igazából szerintem felesleges előre itinert csinálni, max. ott a közelben nézzetek ki egy jól beazonosítható települést, aztán onnan amerre jól esik. Elég nagy ez a Papuk, mi közel 500km-t tekeregtünk aznap.
Ja, benzinkutat nem sokat láttam a hegyi szerpentinek mentén, úgyhogy a végén Nasice előtt már szorítottam a zabszemet...
Az a Slatina-Velika hegyi szakasz érdekel engem is a legjobban
http://g.co/maps/f226

esetleg ezen az útvonalon is voltatok? Horvátország részére gondoltam.
Köszi a választ.
Sejtettem hogy nem szar hely, google térkép alapján, de örülök hogy megerősítést nyert a sejtésem
Gondoltam ha kiadja elugrok oda, mert nincs messze. Sehol máshol nem találtam róla infót.

A leszóródott kavics nem igazán zavar,idén fele részt piszkos helyeken kanyarogtunk.

Ha van elég látnivaló, 2 estés hétvégi laza programnak gondoltam, kis Száva parti gurulással kiegészítve boszniában.
Szevasz!
Mi páran egy ilyet mentünk még nyár elején:

Pécs-Drávaszabolcs-Donji Miholjac-Nasice-Slatina-Daruvar-Pakrac-Pozega-Jaksic-Nasice-Donji Miholjac-Pécs

Csak ajánlani tudom. Kb. Nasice-ig mentünk térkép szerint, onnan meg egyszerűen be a hegybe! :)
Egy helyen megszívtuk, mert valami hegyi rally volt épp, ezért lezárták a kiszemelt utunkat, de sebaj, mentünk az orrunk után tovább.
Az utak első osztályúak, csak a kanyarokban vigyázni kell, szinte mindenhol volt kavics leszóródva.
Üdv.
Z
Jó persze érthető! Valamit valamiért! Kitartás!
Üdvözlöm a Nagymányoki vagányokat.Sokat dolgozom,alig vagyok otthon.Otthon?Lassan már itt kint lesz az otthonom Add át jó kívánságaimat Zoltánnak,szerintem haragszik rám Dolgozok ezerrel,hogy jövőre ne keljen....
Már régen láttunk!
Szia!

Én a Steelhorse Motort ajánlom! A 4 japánban nagyon otthon vannak!
Köszi Rambo!

Nem túl drágák?
Sziasztok pécsiek!

A Papuk hegységben (Pozega mellett), és környékén járt már valaki közületek? Érdekelnének a tapasztalatok. Offroad szakaszok nem érdekelnek (most)

Aki tud érdemben hozzászólni, annak köszönöm
Redbaron ?
Mi az hogy megy ? te sértegetsz?Pénteken haza jövök ,kb 3 órát leszek otthon aztán vissza.Találkozhatunk a pihenőn!És,hogy tudd nagyon is megy a szuzim
Köszi!
Az a nagyobb cég egy kisebb motorosbolt, 4-5e környékére saccolom a rezsiórabért, ráadásul Suzukit forgalmaznak, tehát alkatrész és szaktudás egy helyben van.
Köszi!
Ezt néztem én is ,csak gondolom Ők nem túl olcsók.Mivel nem csak szerelők,hanem egy nagyobb cég.
Endúró motorosboltban a Pufi bácsi.
Sziasztok Egy megbízható szerelőt szeretnék ,kérni Tőletek pécs vagy környékén.Suzuki DRZ-m van.
Előre is köszi.