De! Pont ezért is szúrtam ki magamnak. Szegedtől nincs is olyan távol így sok pénz nem kell rá. Valamint a horvátoknál 100 felkapottabb hely lehet mint ez, így talán a forgalom és a tömeg sem okozna gondot.
A többi, Szegedhez közeli helyen meg már szinte mindenütt voltam Kétszer ugyan azt a túrát meg nem szeretem végigcsinálni. Maximum egy két ismétlésre érdemes szakaszt veszek bele. Ezért lassan el kell kezdenem nyugatra nyitni
Mondjuk én Gradiska és Slavonski Brod között a Száva parton is végiggurulnék.. ha már ott vagyok. Nem olyan kanyargós, de a folyópartok mindig kellemesek.
Szia! Én nem szeretnék ekkora kört menni, mint amit leírtál csak egy olyanra gondoltam, amit linkeltem is. Ott a hegyekben elég kanyargósnak tűnik az út, remélem jó minőségű is, legalábbis sárgával jelölt, csak nem olyan rossz? Akkor tankolunk majd Nasice-be ha kevés a kút
Slatina-Ceralije-Vocin volt a hegyi rész eleje, de Vocin-nál volt az útlezárás.
Onnan Hum-Dulovac-Daruvar volt.
(Vocin-Hum között a gyönyörű tükörsíma aszfaltnak egyszer csak vége volt, és jött kb. 20 méter vastag kavicságy. Gold Winggel nem ajánlom. )
Daruvarban megálltunk a főtéren (vagy legalább is annak tűnt), ettünk egy remek pizzát, aztán tovább Pakrac felé a már említett útvonalon. Onnan szintén hegyekben voltunk újra.
Igazából szerintem felesleges előre itinert csinálni, max. ott a közelben nézzetek ki egy jól beazonosítható települést, aztán onnan amerre jól esik. Elég nagy ez a Papuk, mi közel 500km-t tekeregtünk aznap.
Ja, benzinkutat nem sokat láttam a hegyi szerpentinek mentén, úgyhogy a végén Nasice előtt már szorítottam a zabszemet...
Köszi a választ.
Sejtettem hogy nem szar hely, google térkép alapján, de örülök hogy megerősítést nyert a sejtésem
Gondoltam ha kiadja elugrok oda, mert nincs messze. Sehol máshol nem találtam róla infót.
A leszóródott kavics nem igazán zavar,idén fele részt piszkos helyeken kanyarogtunk.
Ha van elég látnivaló, 2 estés hétvégi laza programnak gondoltam, kis Száva parti gurulással kiegészítve boszniában.
Csak ajánlani tudom. Kb. Nasice-ig mentünk térkép szerint, onnan meg egyszerűen be a hegybe! :)
Egy helyen megszívtuk, mert valami hegyi rally volt épp, ezért lezárták a kiszemelt utunkat, de sebaj, mentünk az orrunk után tovább.
Az utak első osztályúak, csak a kanyarokban vigyázni kell, szinte mindenhol volt kavics leszóródva.
Üdv.
Z
Üdvözlöm a Nagymányoki vagányokat.Sokat dolgozom,alig vagyok otthon.Otthon?Lassan már itt kint lesz az otthonom Add át jó kívánságaimat Zoltánnak,szerintem haragszik rám Dolgozok ezerrel,hogy jövőre ne keljen....
Mi az hogy megy ? te sértegetsz?Pénteken haza jövök ,kb 3 órát leszek otthon aztán vissza.Találkozhatunk a pihenőn!És,hogy tudd nagyon is megy a szuzim
Az a nagyobb cég egy kisebb motorosbolt, 4-5e környékére saccolom a rezsiórabért, ráadásul Suzukit forgalmaznak, tehát alkatrész és szaktudás egy helyben van.
Ha ott tankolsz, az tuti jó.
Ja, egyébként engem is érdekelne egy gurulás arrafelé, tetszett nagyon.
A többi, Szegedhez közeli helyen meg már szinte mindenütt voltam Kétszer ugyan azt a túrát meg nem szeretem végigcsinálni. Maximum egy két ismétlésre érdemes szakaszt veszek bele. Ezért lassan el kell kezdenem nyugatra nyitni
Mondjuk én Gradiska és Slavonski Brod között a Száva parton is végiggurulnék.. ha már ott vagyok. Nem olyan kanyargós, de a folyópartok mindig kellemesek.
A balkánon nem ehhez szoktam, ott az ilyenek mind földutak, ha pedig nem, az meglepetés
Onnan Hum-Dulovac-Daruvar volt.
(Vocin-Hum között a gyönyörű tükörsíma aszfaltnak egyszer csak vége volt, és jött kb. 20 méter vastag kavicságy. Gold Winggel nem ajánlom. )
Daruvarban megálltunk a főtéren (vagy legalább is annak tűnt), ettünk egy remek pizzát, aztán tovább Pakrac felé a már említett útvonalon. Onnan szintén hegyekben voltunk újra.
Igazából szerintem felesleges előre itinert csinálni, max. ott a közelben nézzetek ki egy jól beazonosítható települést, aztán onnan amerre jól esik. Elég nagy ez a Papuk, mi közel 500km-t tekeregtünk aznap.
Ja, benzinkutat nem sokat láttam a hegyi szerpentinek mentén, úgyhogy a végén Nasice előtt már szorítottam a zabszemet...
esetleg ezen az útvonalon is voltatok? Horvátország részére gondoltam.
Sejtettem hogy nem szar hely, google térkép alapján, de örülök hogy megerősítést nyert a sejtésem
Gondoltam ha kiadja elugrok oda, mert nincs messze. Sehol máshol nem találtam róla infót.
A leszóródott kavics nem igazán zavar,idén fele részt piszkos helyeken kanyarogtunk.
Ha van elég látnivaló, 2 estés hétvégi laza programnak gondoltam, kis Száva parti gurulással kiegészítve boszniában.
Mi páran egy ilyet mentünk még nyár elején:
Pécs-Drávaszabolcs-Donji Miholjac-Nasice-Slatina-Daruvar-Pakrac-Pozega-Jaksic-Nasice-Donji Miholjac-Pécs
Csak ajánlani tudom. Kb. Nasice-ig mentünk térkép szerint, onnan meg egyszerűen be a hegybe! :)
Egy helyen megszívtuk, mert valami hegyi rally volt épp, ezért lezárták a kiszemelt utunkat, de sebaj, mentünk az orrunk után tovább.
Az utak első osztályúak, csak a kanyarokban vigyázni kell, szinte mindenhol volt kavics leszóródva.
Üdv.
Z
Én a Steelhorse Motort ajánlom! A 4 japánban nagyon otthon vannak!
Nem túl drágák?
A Papuk hegységben (Pozega mellett), és környékén járt már valaki közületek? Érdekelnének a tapasztalatok. Offroad szakaszok nem érdekelnek (most)
Aki tud érdemben hozzászólni, annak köszönöm
Ezt néztem én is ,csak gondolom Ők nem túl olcsók.Mivel nem csak szerelők,hanem egy nagyobb cég.
Előre is köszi.